שיהיה לנו בית

שיהיה לנו בית ../images/Emo82.gif

מנסה להמשיך
"שיהיה לנו בית עם כלב ועם חצר ושני עצי זית, לשבת ולדבר" איך נראה הבית שלכם עכשיו? גרים בקיבוץ? בכפר? באוהל אי שם? יש לכם כלב? עצי זית? נדנדה בחצר? או משהו מיוחד אחר? היו בתים שעברתם? שאהבתם? איך הייתם רוצים שהוא ייראה? איך הייתם משנים או מעצבים אותו? קרן מספרת בהופעות שהיא גרה בבית שהיה פעם של איזה ראש ממשלה או משהו לא? בטח גם לבית שלכם יש סיפור מיוחד..

עונננה ../images/Emo8.gif

איך נראה הבית שלכם עכשיו?כמו כל בית.. רגיל ביותר.. כל אחד בחדר משלו.. גרים בקיבוץ?לא.. בכפר?לא... באוהל אי שם?לאא... יש לכם כלב?היה לי כלב... הוא ברח...
עצי זית? נדנדה בחצר? או משהו מיוחד אחר? לא ....
היו בתים שעברתם? שאהבתם? כן עברתי ארבע פעמים דירה... בתוך תל אביב פעמיים, ואז עברנו לפתח תקווה ואז חזרנו לתל אביב
איך הייתם רוצים שהוא ייראה? איך הייתם משנים או מעצבים אותו?אני אוהבת את הבית שלי בדיוק ככה אין כמו הביתה
קרן מספרת בהופעות שהיא גרה בבית שהיה פעם של איזה ראש ממשלה או משהו לא? בטח גם לבית שלכם יש סיפור מיוחד.. חחחחחחח אין לי שום סיפור מיוחד...
טוב שלא יצא לי עוד יותר מבולגן

עונה

הבית שלי נראה רגיל כזה... לכל אחש יש חדר..., מדי פעם בדרך לשירותים עוברים להגיש שלום ולהראות סימן חיים.., יש לי כלבה ממש חמודה וגם לה יש את הפינה שלה

Dark chocolate

New member
אנלא עייף, אז אולי אלך לשתות

אני אוהב אותך אבל טיפה פחות.. איך נראה הבית שלכם עכשיו? מבולגן אחושלוקי..
גרים בקיבוץ? אני גרה ברפת בכפר? בכפר ערבי באוהל אי שם? בוודאי יש לכם כלב? לא עצי זית? כן נדנדה בחצר? כן או משהו מיוחד אחר? בית קברות בחצר זה פאנק רוק ! היו בתים שעברתם? כן שאהבתם? לא איך הייתם רוצים שהוא יראה? לא מבולגן איך הייתם משנים או מעצבים אותו? צ'עמם לי

shir828

New member
../images/Emo82.gifעונה../images/Emo3.gif../images/Emo82.gif

איך נראה הבית שלכם עכשיו? אמ.. גדול ומוזר(?) גרים בקיבוץ?
בכפר? אמ.. מושב
באוהל אי שם?
יש לכם כלב?
אני מפחדת מכלבים אבל כל המושב מלא בהם והם משוחררים. עצי זית?
אבל יש לנו עץ: לימון, תפוזים, אגס, פקאן, גויבה(?
) ושיטה. היה פעם תאנה אבל כבר לא
זהו נראלי.. נדנדה בחצר?
או משהו מיוחד אחר? היה לנו פינת חי אבל כולם מתו
יש לנו איזה 6 ארנבים, טווס שהם לא שלנו אבל מסתובבים בחצר. הנה נחום הטווס
לחצו פה ותראו תמונה שלו. הוא מחרבן לנו על המרפסת
יש לנו קרוון בחצר ומחסנים. פעם לפני שההורים שלי עברו לכאן היה פה כבשים וסוסים
היו בתים שעברתם?
שאהבתם?
איך הייתם רוצים שהוא ייראה? כמו בית>>" איך הייתם משנים או מעצבים אותו? הייתי מרחיבה לעצמי את החדר ושמה בו מחשב אבל בנוגע למחשב אני לוחצת על אבא שלי

ביתי שלי הקט../images/Emo82.gif

איך נראה הבית שלכם עכשיו?בית עם חדר שינה לי וחדר להורים, סלון, מטבח, אמבטיה, שירותים. רגיל בקיצור. גרים בקיבוץ?לא. אבל הייתי רוצה בכפר?לא. באוהל אי שם?גם לא. וטוב שכך. יש לכם כלב? כן עצי זית?לא נדנדה בחצר? לא או משהו מיוחד אחר? לא . היו בתים שעברתם?עברתי הרבה בתים. גרתי עד גיל 18 בהרצליה ושם עברתי כמה בתים ושכונות. שאהבתם?כול בית שעברתי אליו אהבתי אותו כולל הנוכחי. איך הייתם רוצים שהוא ייראה? איך הייתם משנים או מעצבים אותו?הייתי רוצה שיראה כמו בית של אחותי(שגרה במושב גנות). יש לה בית מהממם
קרן מספרת בהופעות שהיא גרה בבית שהיה פעם של איזה ראש ממשלה או משהו לא? בטח גם לבית שלכם יש סיפור מיוחד.. לא לבית שלי אבל הבית של טל ליהיא יחיד ומיוחד לא ראיתי כזה באלגן בימי

OpenYourEyes

New member
מי יציל את הבית שלי???

איך נראה הבית שלכם עכשיו? אנחנו עוברים דירה!!! בקרוב הוא ייראה ריק... גרים בקיבוץ? מה אני שמאלנית???
בכפר? מה אני ערבייה??? (סתם לא לקחת ברצינות זה לא נועד לפגוע!!! כבר אי אפשר לדעת ממה יעלבו פה אנשים בימינו...) באוהל אי שם? מה אני בט"ר ניצנים??? רעננה רולז!!! יש לכם כלב? לא :( עצי זית? לא... זה גם לא כ"כ חשוב היא סתם שמה את זה כי זה מתחרז עם "בית"
נדנדה בחצר? יש ספסל קצת רעוע ומתנדנד.. זה נחשב? או משהו מיוחד אחר? שכנים אמריקאים קולניים

OpenYourEyes

New member
סילחי לי

קודם כל ראיתי אותך.. את קטנה, אז אל תשחקי לי אותה! דבר שני אני עברתי הכשרה צבאית ג'ובניקית משהו בחבל"ז, אני אפילו יודעת לצלם מסמכים! then be afraid, be very afriad

למעלה