זוהרון אחי אני רואה שנתקפת התקף שעמום קשה בעבודה לא נורא סוף העונה ביתר ירדו ליגה והכול יסתדר
היום בתנאים שהם לא תנאים יערך משחק העונה ולמרות הקור העז בחוץ בנוסף אליי אני מאמין שיגיעו למגרש המונים אדומים שלא יתנו למזג האוויר להרתיעם ויגיעו בהמונים להראות שלא מפחדים מכלום לא מהירוקים ולא ממזג האוויר ונקווה שהאדומים שלנו יעשו את העבודה ויחממו את לבבו עם עוד שלושה נקודות ושבוע נוסף בפסגה בדרך אל המטרה עד המוות הפועל !!! <<בכול התנאים>>
אומרת שאין שמחה אחרת ברגע שקבוצתך...לא מצליחה אתה שמח לאיד לכשלונתהם של השנואות עליך אבל תאמין לי שאם ביתר הייתה בצמרת לא היה מעניין אותך מה קורה עם היריבות אלה מה קורה עם ביתר ואך ורק איתה ! אבל ברגע שהקבוצה לא מצליחה נשארת השמחה לאידם של אחרים הבעייה שאצלנו אלה מעידות חד פעמיות פו ום לעבר המטרה הכוללת ומה עם ביתר ? עדיף לא להרחיב את הדיבור יותר מידיי ...
אפילו אם ביתר הייתה מקום ראשון עם פור של 10 נק´ מכולם, הייתי רוצה ושמח אם תפסידו........ ברור שאיכפת לי קודם כל מהקבוצה שלי, אבל אני תמיד רוצה שהפועל יפסידו....... והשנה באמת אין מה לדבר על ביתר כי הם לא פונקצייה.......