שיהיה לכם היום.......

על האש

New member
../images/Emo3.gif

זוהרון אחי אני רואה שנתקפת התקף שעמום קשה בעבודה לא נורא סוף העונה ביתר ירדו ליגה והכול יסתדר
היום בתנאים שהם לא תנאים יערך משחק העונה ולמרות הקור העז בחוץ בנוסף אליי אני מאמין שיגיעו למגרש המונים אדומים שלא יתנו למזג האוויר להרתיעם ויגיעו בהמונים להראות שלא מפחדים מכלום לא מהירוקים ולא ממזג האוויר ונקווה שהאדומים שלנו יעשו את העבודה ויחממו את לבבו עם עוד שלושה נקודות ושבוע נוסף בפסגה בדרך אל המטרה עד המוות הפועל !!! <<בכול התנאים>>

מנגל.......

בזמן האחרון, כל פעם שאני מאחל לכם להפסיד, אתם תמיד ניצחתם....... אני מאוד מקווה שהיום תפסידו........ יאללה ביתרררר חוזרת לליגה בגדול........

רחל1

New member
חס וחלילה

להפועל ת"א היקרה כבר ניצחת במוסקבה בתנאים גרועים יותר אז בהצלחה לך היום ניצחון מתוק

אתה יודע שכל קללה הופכת לברכה../images/Emo57.gif

זוהר המלך תחגוג עם האדומים באש ובמים ננצח את כולם כפליים מכינרת אחרת האדומה והצוהלת
שום בצל יין

על האש

New member
זוהרון שמחה לאיד...

אומרת שאין שמחה אחרת ברגע שקבוצתך...לא מצליחה אתה שמח לאיד לכשלונתהם של השנואות עליך אבל תאמין לי שאם ביתר הייתה בצמרת לא היה מעניין אותך מה קורה עם היריבות אלה מה קורה עם ביתר ואך ורק איתה ! אבל ברגע שהקבוצה לא מצליחה נשארת השמחה לאידם של אחרים הבעייה שאצלנו אלה מעידות חד פעמיות פו ום לעבר המטרה הכוללת ומה עם ביתר ? עדיף לא להרחיב את הדיבור יותר מידיי ...

מנגל יקר.......

אפילו אם ביתר הייתה מקום ראשון עם פור של 10 נק´ מכולם, הייתי רוצה ושמח אם תפסידו........ ברור שאיכפת לי קודם כל מהקבוצה שלי, אבל אני תמיד רוצה שהפועל יפסידו....... והשנה באמת אין מה לדבר על ביתר כי הם לא פונקצייה.......

למעלה