שיהיה לכולם

ה דרומי

New member
../images/Emo124.gifברכת שבת שלום לכולם../images/Emo140.gif

וניפגש בשש אחרי המלחמה. בקצור שבת שלום לכול המשא"ז.

epi

New member
שיהיה לכולם

שבת שלום ושבת שקטה ונפלאה ויום אהבה שמח מי ששכח היום זה יום האהבה אם חלקנו לא מרגישים כך

שלום30

New member
גם לך אפי שבת שמחה וזורחת ../images/Emo42.gif

גם אם בחוץ קודר ואפור אפשר להסתכל על מקום עם אור ולשמוח במיוחד עם הרוחות והגשמים שיש מעבר לחלון

איציק78

New member
אפרת

שיהיה לך שבת שלום ואם תוכלי להביא את התוכנית העבודה השבועית שלכם של הלילה מתי עובדים ליאורה או ישראל מנשה. רק משמרת לילה איך המתנדב החדש שהבאתי לכם נתי? שבת שלום לכולם

שלום30

New member
גם לך שבת חמימה ונעימה ../images/Emo42.gif

ממש אין לי חשק ולא כח למלחמה הזאת אבל אם היא כבר באה... אז ניקח אותה בגדול

אם יד על הלב ......

ארה"ב הפעם לא הולכת לוותר להם-הם יכנסו בהם עד הסוף ומה שהם לא הספיקו בשנת 91 הם הפעם יספיקו בשנת 2003 - הפעם פכי שאני יודע הם לא הולכים רק להתקיף דרך האויר-הם הולכים להתקיף דרך הקרקע ולטהר מהאויר שזאתי מחשבה מ צ ו י נ ת . הם היו צרכים לעשות את זה הרבה זמן.

Boscorelli

New member
מלחמה בתחת שלי......

דיייי אני כ"כ צוחק על כל האנשים שמתכוננים למלחמה.... היא לא תגיע לפה!!! גם אם כן טיל או שתיים שיפלו באמצע רחוב ועוד אחד שיפול לים ביג דיל...

תגיד רועי שוב פעם ישנת על האף חח../images/Emo3.gif

תראה היה לי מידע שהיא היה אמורה לפרוץ ביום שבת אבל זה לא בטוח היו שמועות וקיבלתי את זה ממקור אמין

Boscorelli

New member
פאק אז אני יבטל את הבחורה להערב...

תגיד לי מה אתה צוחק עלי?

Boscorelli

New member
נו בטח...

דוד שלי סוכן ב CIA ןאבא שלי ב FBI וסבא שלי היה חבר וותיק ב KGB אלה המקורות האמינים שלי כבר ביום חמישי הכנתי חדר למתקפה שתחל בשבת... אבל מה?!?!?!?! האמריקאים נזכרו שאסור לעבוד בשבת אז הם דחו את המתקפה... עדיין אין את ברכת הנשק הביולוגי-כימי אז אין מה לעשות... תתכוננו לדיווחים בהמשך...

למעלה