שיהיה בריא

Glass Prison

New member
שיהיה בריא

תגידו לי אם ראיתם אי פעם קלידן כזה מטורף... הג´ורדן רודס הזה... פשוט תותח... כל הקלידנים שלהם שווים, אבל ג´ורדן... פשוט עולם אחר.. תגידו שאני טועה

Uv Kruvi

New member
ממש ממש לא טועה.. :)

ג´רדן רודס תותח... עוד לא ראיתי מישהו כמוהו... לפני כמה ימים אני ויותם הורדנו קטע מקאאזה.. שעובר על כל חברי דרים באולפן הקלטות שלהם... כאילו...מייק...הצלם...(הוא תמיד מתעד הכל) עובר בין כולם...בהתחלה ג´ון פטרוצ´י...שמקליט את הגיטרה... אח"כ לג´ון מיאנג שסתם מתאמן על הבס... אח"כ לג´רדן רוסד, שאני ויותם התלהבנו לאאאלה מהקטע שהוא דפק...כאלה קטעים קטנים ומהירים של תכניו טלויזיה...שירי ילדים...לא יודע מה זה.. :) ואח"כ...לג´ימס לאברי...האיש לא עושה כלום כי הוא הזמר...אז הוא משחק כדורסל... :) בכל מקרה...ממליץ לכם להוריד... קוראים לקטע Dream Theater - Beartracks Studio (Complete) תורידו ותתרשמו... :)

HP900PTW

New member
קטע אדיר!

יש לי אותו כבר איזה חודשיים, כל פעם שאני רואה אותו אני מתלהב ממנו מחדש :) ראית שיש ליד איפה שהקלידן מתאמן מכונות של משחקים כאלה? ויש להם בריכה והכל :) אבל הקטעים של הנגינה ממש גדולים

Uv Kruvi

New member
נכון...

נגנים תותחים אחד אחד... וכן מגניב הקטע םע הבריכה והמכונות ארקייד... הלוואי עלינו, הא? :)

HP900PTW

New member
חחח

עכשיו מבינים מה גורם להם להקליט דיסקים

HP900PTW

New member
ועוד הופעה-

ההופעה שלהם עם השירa change of seasons, שוקל 250 מגה אבל כדאי להוריד. (אם אתם כבר בקטע של להוריד) זה וידאו, ממש טוב, יש שם בדקה ה-11 שלושה קטעים כאלה, אחד מהם של הסימפסונס :)

Uv Kruvi

New member
אצתי רצתי...

להוריד את הקטע... שמעתי אותו בדיסק...אבל....מורידים... :)

Glass Prison

New member
גם אני הורדתי את זה

גם ראיתי את זה לפני המון המון זמן.. סופסוף אני יכולתי להוריד את זה... אין ספק, הוא הכי הרשים שם בקטע הזה של האולפן... הוא פשוט מודל לחיקוי בשבילי....

NiGa

New member
דרך אגב, בשיר החדש שלכם

שחכתי את שמו מצטער, יש לך סולו קלידים מזה סטייל רודס!! קבל כבוד!

Mother Man

New member
הקטע הזה מהבירטקרס מהאולפן שלהם

אחוזה יותר נכון זה מ98 בכלללל. יש לי את זה כבר משו כמו שנתיים. וזה של הכדורסל מה שמייאנג עושה.

NiGa

New member
זה של הבייס בול אם אני לא טועה

וזה מאפריל 99... אני חושב שיש את התאריך של המצלמה בהתחלת הסרט...

למעלה