שיהיה במברוק......

שיהיה במברוק......

על ההפסד היום ובעזרת השם על הדרך שלכם להישאר עמוק עמוק למטה......

על האש

New member
אנחנו קבוצה מאוד חלשה

קשה מאוד שלא לראות או לפספס את זה. הייתי מאוד רוצה להאמין שלנו זה לא יקרה (ירידה) אבל כפי שזה נראה כעת זה לא מבשר טובות.מקוה שיהיו שינויים מעותיים בפגרה ונצא מהמצב הקשה שנקלענו אלי בטבלה ובטח לבטח מבחינת הכדורגל כבר שנים רבות אני לא זוכר עונה גרועה שהקבוצה נראית כמו שהיא נראית. נקוה שנראה לאחר שינויים נראה טוב יותר,ונתמקם בצמרת (הפער לא גדול כל כך) אבל בטח לא במתכונת הזו.

SvNaIgRaS

New member
בקשר לירידה אנחנו לא נרד.......

וזוהר על זה אני מוכן להתערב איתך מעכשיו איך שהקבוצה נראית אפילו.......... אני לא מאמין אפילו עד כמה שהקבוצה משחקת,נראית,מתנהגת גרוע אנחנו לא נרד ליגה...... ביקרנו שם כבר פעם אחת והמקום הזה ממש לא בישבילנו ....... אני מאמין שבמחזור 20 הקבותה תתגבש כבר ותעלה מעל הקו האדום ,נכון שזה יהיה כמו לקחת אליפות במצבה של הפועל אבל לכל קבוצה יש את השנים הגרועות שלה והנה הגיע הזמן של האימפריה האדומה ..... יהיה טוב!! כל עוד לא נפסיד לבית"ר .........

SvNaIgRaS

New member
שכחתי משהו קטן........

הכי עצוב לי בקבוצה על שביט אלימלך, לא מגיע לו לשחק בקבוצה כזאת......

חחחח שניר......

"יהיה טוב כל עוד לא נפסיד לביתר"........ אני מוכן שתנצחו אותנו 3 פעמים בשנה, וכל פעם שאבוקסיס יבקיע מצידי, רק שתרדו ליגה..... אה....ועוד משהו.... לא תפסידו לביתר כל עוד תקנו את הקוון המעפן שטעה פעמיים השנה.....

SvNaIgRaS

New member
ככה זה שלא הולך בדרך המקובלת

ובקטע הזה מדובר בלשחק כדורגל מתחילים לחפש תחליפים קוונים שופטים גובה הדשא לא זהה בחצי השני של המגרש.......... עד מתי תמשיכו ככה אה??

אני ממש עצובה../images/Emo4.gif

כן האדומים ממש אבל ממש לא זזים.אני לא יודעת מה יהיה את אוגבונה חייבים להטיס חזרה לארצו. עי השער ולא עושה כלום. היחיד שאכפת לו הוא באמת אבוקסיס. באמת הוא משתדל. אבל אין לו כח לעשות הכל לבד. אם לא יעשו שינוי בקרוב באמת יהיה גרוע. הסתכלתי על הקבוצה וכעסתי. הם לא רצים. הם לא משתדלים. לפחות נתנו שער של כבוד. אני מקווה שבמשחק הבא אחרי הפגרה נראה שינוי זאת התקווה שלי מכינרת אחרת האדומה לעולמים

אילוניק

New member
כינרת כינרת ההייתי או חלמתי אדום

אדומה לעולמים זה נהדר אבל עוד קצת זמן ותהיי אדומה בליגה לאומית אבל תתנחמי אם תקני עיתון ותסתכלי על הטבלה הפוך תגלי שהפועל במקום שני שייע שייע גם הפעם לא הושיע והאבו קסיס ראה אדום שבוע הבא הוא ישב לנוח ואחרון כל הכבוד שיש לך עוד תקווה לא לחינם אומר השיר המפורסם והידוע ואיזה מסכנים האדומים שאוכלים להם תלב

יש לנו פשוט מזל נאחס העונה../images/Emo32.gif

אבל מה שהכי מבאס אותי עכשיו זה שבפ"ת מינו את קשטן למאמן וגם עד שאנחנו רוצים שחקנים טובים כמו ברדה וזנדברג הם מעדיפים קבוצות אחרות .................ועוד בלי להזכיר את ההפסד אתמול

R e d S†orM

New member
יאללה יאללה...

הקטע שלכם..זה שאתם לא יודעים להפסיד בכבוד, היה 1:1 וזה היה הוגן לחלוטין! אז דיי להמציא תירוצים.. זה הכי קל הרי לא? להגיד שקנינו את הכוון, זה נוח לכם. אז פשוט תפסידו בכבוד ותסיקו להמציא תירוצים. יום טוב לך.

לא אמרתי שלא מוצדק ה 1-1.....

פשוט שניר חבר שלי אמר כל עוד אתם לא מפסידים לביתר.... עכשיו, אם תוריד את טעות הקוון שנתן פנדל, היינו צריכים לנצח ולא לצאת תיקו.... אבל המשחק מאחורינו ואני מקווה שהמצב בטבלה ישאר איך שהוא.....

R e d S†orM

New member
אבל זה בולשיט!

*תורידי. בכול מקרה, הפנדל שקבעו, קבעו כי הם יודעים מה הם עושים ולא צריך להתחיל לחרטט שזה בגלל שקנינו את הכוון ולהתחיל להמציא תירוצים.. היה פנדל, קבעו פנדל, הכדור נכנס ועלינו ליתרון של 1:0... בית"ר השוותה וזהו, ככה היה המשחק אז מה הקטע? אני יכולה להתחיל להמציא שהגול של בית"א היה בנבדל.. אבל למי זה עוזר? זה רק מרקאה שאתם לא יודעים להפסיד בכבוד זה הכל.

חמודה.....

את לא צריכה להתעצבן מהאמת.... עובדות קבועות בשטח... את יכולה להתעצבן על המשחק עם בית שאן בזמנו, אבל פה לא הייתה טעות שופט, כאן בית שאן טעתה.... ואת היית עצבנית, בגלל כל ב=הטעויות שהיו לך....

ביזיון

New member
זוהר צודק

אם גרמנימני לא היה מבקיע , זה היה הניצחון היכ כיף על בית"ר . אתם המקופחים , המזרחים , הנחותים , הבאסטיונרים של מחנה יהודה, וכ'ו. אתם תמיד תישארו ככה, אני לא יודע אם זה בגנים של אוהדי בית"ר , אבל אתם תתלוננו תמיד . תמיד משיהו דופק אותכם . אף אחד לא מכריח אותכם להישאר, תמיד אפשר לחזור לכורדיסטן .

ילד, לצערך.....

אני לא מירושלים ולא כורדי... אני מיפו ד', ואני שמח תמיד שאתם מפסידים, ככה אני לא שומע את הציפצופים של כל האוהדים שלכם כאילו ולקחתם אליפות.... אני מקווה שרוב אוהדי הפועל יחזרו לארון ושתישארו שם כמה שנים טובות.....

ביזיון

New member
אז אתה לא ממחנה יהודה

אלא משוק הכרמל . ואתה גם לא כורדי , אתה מרוקאי. זה אותו דבר , אל תיתפס על קטנות , זה לא אומר שאתה לא מקופח .

חחח גם לא.....

ועוד יותר הלא, זה שלא תחשוב אפילו שאני מתעצבן מזה.... מקופח או לא מקופח, לא מעניין אותי..... אני רוצה שבית ריצליחחו כמה שיותר והפועל יפלו כמה שיותר....

טוב ילד.....

כאן תם הדיון שלנו.... תחשוב שאני מקופח.... תחשוב שביתר מקופחים.... העיקר תישארו איפה שאתם ותסיימו את העונה ככה.....

HHHHBBBBKKKK

New member
עופר מה המצב?

אני זוכר אותך עוד שניהלת את פורום WWE, למה אתה לא בא לבקר מדיי פעם?

למעלה