שיהאן משה גליסקו - דאן 7 !!!

amir_aikido

New member
המשמעות - תואר הוראה

אני לא יודע מה הפירוש המילולי אך המשמעות היא מורה בכיר והיא קיימת בכל הבודו היפני (וכנראה שמשם הגיעה גם לקראטה האוקינאווי למרות שלהתחקות על כיווני המעבר זו משימה בלתי אפשרית לעיתים קרובות). מקובל שתואר שיהאן ישמש רק לגבי מורים מדאן 5-6. בנוסף, התואר הזה מתאר יחס: שיהאן שלך יהיה רק מי שהוא המורה הבכיר שלך (מורה של המורה שלך, למשל), אותו מורה יכול להיות גם סֶנסֶי שלך. אמיר

yanbrmic

New member
פרוש שיהאן

אחד שרכש השכלה כ אוצי דאצי והוא מורה בכיר

שיהאן משה גליסקו - דאן 7 !!!

משיחת חולין הערב בטלפון, עם מלומדי: שיהאן משה גליסקו, סיפר הוא לי, כמעט כבדרך אגב, כי קיבל דרגת דאן שבע מארגון השוטוקאן הבינלאומי IKA. שיהאן גליסקו: היחידי באירגון הנושא את הדרגה הנ"ל, מכהן כסגן הנשיא וכפוף ישירות לראשי האירגון: סוקה קובוטה וקנצ´ו אוקויומה. מוייש´ה סנסיי: קבל את קידתו של ביה"ס CSSD! אנו נודיע לבראם על דרגתך ואני משוכנע כי הוא יצטרף לברכות.

ברכות מעומק הלב../images/Emo49.gif

שיהאן משה גליסקו,
מעומק הלב
מחמם את הלב לראות כיצד אומן לחימה ברמתך מתקדם צעד אחר צעד בדרך אל האור. קבל קידה עמוקה ממני ומכל תלמידי קראטה דו.

budoka

New member
כל הכבוד!../images/Emo49.gif

בשמי ובשם כל התולעים שלי אני מברך אותך, שמת אותנו על מפה ואנחנו נשארים על מפה.
וברצינות: הישג מרשים, עשה בו שימוש לטובת תלמידיך בארץ בפרט ולמען עולם אמנויות הלחימה הישראלי בכלל.

קידה עמוקה

לשיהאן גליסקו. ברדשי כבוד עמוקים וקידה. מצטרף ליובל בברכה. גיא

ברכות חמות ידידי../images/Emo141.gif

ברכות חמות מכל הלב, המשך מוצלח במסע האין סופי בדרך הבודו המסורתי. בידידות רבה - רוני קלוגר וכל משפחת קארטה דו אינטרנשיונל

../images/Emo24.gifתודה רבה מקרב לב

לכל המברכים קרובים ורחוקים כאחד, בשמי ובשם ארגון I K A .

למעלה