שידרוג גשר צף

DC400

New member
שידרוג גשר צף

אני רוצה לשדרג גשר באיבנז שיש לה כרגע LO TRS ...

אז ככה :

1) כמה זה קריטי גשר עם פרופיל נמוך ? (האם זה משנה מעבר לעניין הנוחות ?)

2) אני מתלבט בין GOTOH FLOYD ROSE לבין FLOYD ROSE PRO שהוא גירסת LO PRFILE של הפלויד המקורי

ועולה יותר ,אבל נראה שזה גם נוח יותר ? ( מחזיר לשאלה ראשונה)

3) יש טענה כמעט גורפת בפורומים שפלויד מקורי משנה את הצליל של הכלי (יותר טרבלים) , האם זה ככה גם בGOTOH?

תודה :)

deathOrat

New member
1)אם הכוונה שלך לגבי כיוון התשובה היא לא

2)FR מייצרים את הגשרים שלהם כבר שנים אצל schaller ויש להם גירסת low pro משלהם

אני במקומך הייתי מחפש edge zero II מכמה סיבות (ויש לי גיטרות עם פלויד רוז אוריג'ינל ואחת עם פרה שאלר)
סיבה ראשונה: כיוון, במקום להתחיל לקנות שטויות כמו termol no\ hipshot tremsetter וכו' יש לך את זה כחלק מהמע' של הגשר
2 קפיצים לכל תנועה ולכן הגשר שומר על כיוון יותר מFRO

סיבה שנייה- אינטונציה, אם אתה עושה לעצמך כמובן, אין דבר יותר מיותר מאשר לשחרר את המיתר, לפתוח את הבורג לכוון את המיתר ואת שאר הגיטרה ולבדוק אם זה קולע בול, באיבנז הallan screw הוא בצד ולכן יותר מהיר לעשות אינטונציה בגשרים שלהם

איבנז,שאלר,FR הן חברות טובות שיש לי איתן ניסיון לגבי גוטו לא ניסיתי וגם לא אנסה, העיצוב מגעיל בעיני וגם ראיתי ביקורות לא טובות על הגשרים שלהם...

DC400

New member
תודה על התשובות

בקשר לאדג' זירו II , זה גשר ששמים בגיטרות הקוריאניות
והבנתי שהוא עשוי פחות טוב ויותר זול ,

אני רוצה לשים משהו שיחזיק הרבה זמן ,הזולים יותר נשחקים .

ראיתי את הדגם היקר יותר, ואני רואה שיש לו ססטיין בלוק ממש קטן

איך הוא מבחינת ססטיין ובסים?

deathOrat

New member
מעניין אותי מי אמר לך את זה כי זה לא נכון

בבקשה
http://www.ibanez.co.jp/products/eg...81&color=CL01&year=2012&cat_id=1&series_id=72

RG prestige
bridge Edge-Zero bridge w/ZPS3

הגשר עמיד ובעיקר מתוכנן נכון, אם אתה רוצה טנק אמיתי ומוכן לשלם בהתאם ומוותר על הlow profile אז יש לפלויד רוז גשר מטיטאניום ויש חלופות אחרות saddles מטיטאניום וכו' ואין גבול לזה
http://www.floydupgrades.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=68&products_id=181

DC400

New member
מה רצית להראות לי בלינק הראשון ?

(הגיטרה שם עם EDGE ZERO לא גירסה II )

שמעתי על הטיטניום , נראה לי כבר מוגזם להוריד מחיר של גיטרה בינונית על גשר . אבל האמת שזה הכול יחסי , אם הייתי מזמין גיטרה של כמה אלפי דולרים יכול להיות שהייתי משקיע בגשר כזה.

דוגמא למה שהתכוונתי על ה EDGE II :
http://www.ibanez.co.jp/products/eg...06&color=CL01&year=2012&cat_id=1&series_id=72

מסקרן אותי מה תכלס ההבדל ביניהם... כנראה שאצטרך לשגע מחר איזה מוכר בכלי"ז.. תודה.

DC400

New member
תודה

אני גם מחפש פידבק של משתמשים

אם יש לך איזה טיפ ,בכיף

IMDOA

New member
ככה

1. קרייט רק לנוחות ולעיצוב
2. גוטו, שאלר, פלויד (שזה בעצם שאלר) או איבנז MADE IN JAPAN כולם באותה רמה, קח מה שזול יותר
3. לא מכיר את הטענה הזו, אני החלפתי בג'קסון שלי לפלויד מקורי, לא זכור לי הבדל.

לגבי דגמי ה-ZERO של איבנז, תצטרך די הרבה התאמות כדי להתקין אותו.

DC400

New member
תודה

הטיפים שלכם עוזרים לי לשקול דברים מחדש .

brotherwolf

New member
נצל"ש: מישהו מוכר בארץ goldo backbox?

או trem stop של FR (או דומים לו)?

למעלה