שידרוג בלם דיסק קדמי

jimmy12

New member
שידרוג בלם דיסק קדמי

כמה יעלה לי לשדרג את הבלם דיסק הקדמי (מכני של הייס) לרוטר 8 אינץ, (בולם מניטו) ? איזה חלקים אני צריך לקנות בנסוף לרוטר, והאם יתקבל שיפור משמעותי בבלימה שתצדיק הוצאה כזאת?

4x4bike

New member
שדרוג רוטור ל8אינצ' משפר משמעותית

אין ספק שהשדרוג משפר-הגודל פה קובע !!!-זה פיזיקה-המרחק מציר הגלגל קובע את מומנט הכח לבלימה בנוסף אתה צריך לרכוש מתאם מניטו ליחידת בלם ל8אינצ' קידמית

jimmy12

New member
השאלה היא

אם זה לא יהיה over kill יגרום לגלגל להינעל בקלות, ויעיף אותי מהאופניים, ומה לגבי החלפת האחורי ל 8 אינץ ולהשאיר את ה הקדמי 6?

danGlus

New member
אם כבר אז להפך

דיסק גדול מקדימה וקטן מאחורה. לגבי ה Ooverkill זה אמור לשפר את כח הבלימה ב 33% (8 חלקי 6 ) ץ ואם זה Overkill בשבילך - אז למה לשדרג? מה שכן, לפני שאתה טורח לשדרג, ודא שהמערכת הקיימת מתוחזקת כראוי: 1. רפידות טובות ובמצב תקין 2. דיסקים נקיים משמנים 3. ואולי גם להחליף את הכבלים יותר איכותיים (בנחה, לא מבוססת שכבלים איכותיים יותר נמתחים פחות).

jimmy12

New member
קודם כל

אני שואל אם זה over kill, משום שכמה אנשים הפחידו אותי קצת, ואמרו שזה ינעל לי את הגלגל בכל לחיצה , ואני רוצה לדעת תכלס כמה הבדל זה עושה,ו שבדרך כלל שמים 8 אינץ על אופנים גדולות, ולי יש מידה M... ולמה דווקא אחורי, כי יש לי הזדמנות לרוטר ומתאם לאחורי ב 50 שקל... ולקדמי אין לי מתאם...

nintense

New member
הדגלת הרוטורים זה השדרוג הכי...

זול שניתן לעשות להגדלת כח העצירה. כבלים איכותיים (NOKON לדוגמה) יפיקו את המקסימום מברקסים מכאניים. לגבי ה"הזדמנות" לא כל מה שבמבצע קונים. אם אתה מתכנן להחליף גם את הקדמי, לך על ה"הזדמנות", אם לא, חבל על הכסף.

למעלה