שידרוג אייפון 4 לios7

herop

New member
שידרוג אייפון 4 לios7

שלום, יש לי איפון 4 פרוץ ואני מעוניין לשדרג את גרסת ההפעלה שלו. אשמח לעזרה לגבי שתי שאלות: 1. האם כדאי לשדרג אייפון 4? 2. מכיוון שהמכשיר פרוץ, לאחר השדרוג הפריצה תמחק, האם יהיו השפעות נוספות? מה בנוגע לאפליקציות שהורדו? וכו? תודה מראש!

AYELET1

New member
הפריצה תימחק וכל יישום שלא הורדת

דרך האייטיונס, ימחק.
אבל מעל הכל, ממש ממש לא כדאי לשדרג אייפון4 למערכת ios7. המכשיר הופך לעגלה אמיתית.

gadi7

New member
אתמול בערב הופתעתי עד מאוד לראות

אייפון 3GS שצלח בהצלחה את המעבר ל iOS7, ללא תלונות מיוחדות מצד בעליו. הטלפון הוא של חבר טוב. עד לא מזמן הטלפון פעל על iOS6 עם פריצה, שכמובן התבטלה.

AYELET1

New member
לא יכול להיות. Ios7 תואם אייפון 4 ומעלה בלבד

בנוסף, קשה לחוות דעה מאתמול בערב בלבד. צריך זמן שימוש ארוך יותר.
המוןןןן תלונות על אייפון 4 עם המערכת הזאת.

barlevy

New member
מנסייוני לפחות עם שני מכשירי אייפון 4 וios 7

הכול עובד סבבה..ברור שיש קצת תקיעות והעסק לא רץ כמו ב5S

אבל לא מדובר במשהו שתוקע את האייפון ברמה של "אי אפשר לעבוד"

AYELET1

New member
"איטיות" זה גם מושג יחסי וגם קשור לסוג השימוש

לדעתי רצוי מאד להזהר מזה לנוכח חוות דעת שליליות רבות אודות האיטיות (ברור שלא לכולם, כפי שאתה עצמך מעיד).

משוב מהנכד...

לאחד הנכדים (15) יש אייפון 4, ולמרות אזהרות סבא, שדרג את המערכת ההפעלה ל-IOS7 מיד לאחר צאתה לאוויר העולם. מאז, הוא אינו מפסיק להזכיר לי שלאזהרתי אין ביסוס, ככל שהדברים מתבטאים אצלו...

AYELET1

New member
כאן

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1104&messageid=173535714

עדיין אתה יכול להרגיש בטוח בעצמך מול הדור הצעיר

nofi1456

New member
האם גם אייפון 4S יהפוך לעגלה?

או שזה שונה מאייפון 4 רגיל?

AYELET1

New member
4s צעיר בשנה מאחיו אייפון 4

הוא עם מעבד מהיר יותר
בד״כ אין תלונות על השדרוג (גם לי יש 4s , ששדרוגו עבר בשלום).
יחד עם זאת אני מכירה בחורה עם 4s שישר אחרי השדרוג היא היתה מרוצה, אך עם חלוף הזמן (לא הרבה זמן...) המכשיר הפך איטי יותר. אז זה תלוי גם באופן השימוש וביישומים המותקנים כנראה.
בכל מקרה באופן אישי, 4s הייתי מעזה ומשדרגת, עם הידיעה שגם כאן ישנו הימור מסויים.

gadi7

New member
גם עם ה 4s שלי השדרוג עבר בשלום. אין תלונות

לדעתי אם רוצים להמנע מהשדרוג באופן עקבי ולאורך זמן, ובכל זאת להמשיך ולהשתמש באייפון ישנה רק דרך אחת. לשם כך יש :
א. לוודא שבאייפון יישארו לך פחות משלושה ג'יגה זכרון פנוי
ב. להמנע לחלוטין מחיבור האייפון למחשב

כאשר תנאי א' מתקיים, השדרוג מ iOS6 ל iOS7 יכול להתבצע רק דרך חיבור האייפון למחשב, ולא דרך האוויר. אם גם תנאי ב' מתקיים אין שדרוג

amitp

New member
לא הבנתי למה אתה צריך את א' או ב'.

לא יותר פשוט לבחור לא לשדרג??

gadi7

New member
בגלל ש...

א. אם יש מספיק מקום פנוי, המכשיר ישדרג דרך האוויר ברגע הראשון שבו לא תהיה מספיק ערני ולא תלחץ או תסמן "לא" ( קרה לי בפועל בשדרוג מ iOS 5 ל iOS6).
ב.אותו דבר יקרה אם תחבר את הטלפון למחשב. השדרוג יתבצע.

הבוסים במפקדה בקופרטינו (הנהלת אפל) לא אוהבים לראות שמכשירים שיכולים לקבל את השדרוג, לא משתדרגים.

amitp

New member
הבוסים אכן לא אוהבים, ולא מסיבות שמיטיבות

עם המשתמשין, אבל אף מכשיר עדיין לא ישתדרג אם לא תאשר את זה במפורש. לא צריך להגביל את עצמך ולמנוע ממך פעולה חשובה כמו סינכרון המכשיר כדי להמנע משידרוג. (אם אתה רוצה להיות סופר יצירתי תוכל לבטל את הרשאות הכתיבה לתיקייה אליה מורד קובץ הfirmware, אבל זה כאמור הרבה יותר מדי כאב ראש שלא לצורך).

בשביל מה?

לגבי מה שכבר דובר בשירשור הזה - אני מכיר טענות לגבי איטיות באיפון 4 עם 7, והיו רבות כאלה כאן בפורום. אבל במישפחה יש לנו שני 4 ושני 4S, וכולם עובדים טוב עם 7.

עם זאת, השאלה היא בשביל מה לשדרג? לדעתי אין במערכת החדשה שיפורים משמעותיים. בטח לא כאלה שמצדיקים את הדברים המעצבנים (לפחות לטעמי, כמו עיצוב) ואת הסיכון שאתה כן תסבול מהאטה.

במקומך הייתי ממשיך עם 6 עד שתחליף מכשיר, או עד שתהיה סיבה טובה לעבור ל-7. כרגע אין.

se7en7

New member
אייפון 4s עובד מצויין עם ios7*, אייפון 4 נעשה

קצת איטי עם סוללה שיורדת במהירות יחסית לגירסא 6.
צריך לשים לב שאם מריצים משחקים על המכשיר זמן הטעינה של המשחקים הופך להיות ארוך לאחר השדרוג. (ב-4s זה לא מורגש ).
לגבי הכוכבית , יש את התופעה של ה-wifi הנעלם , כל פעם שמישהו במשפחה משדרג את ה-4s כולנו מחזיקים לו אצבעות שהוא לא ייצטרך את הפריזר.

למעלה