שידור ישיר ב espn

odkr

New member
שידור ישיר ב espn

שידור משחקי חצי הגמר במדריד: במשחק הראשון ניצח מסאו את אל עיינאווי 5:7 4:6 במשחק השני מוביל היתוש על האף 4:6 בראשונה

odkr

New member
לפי לוח השידורים

יש שידור ישיר של הגמר במדריד (5 בערוץ espn ) מישהו מוכן להמר נגד היתוש? דרך אגב ישנם תוצאות מפטרסבורג?

DRS1234

New member
אתמול הם הפסיקו את השידור באמצע

מקווה שהם לא יעשו את זה עכשיו יש תוצאות...כתבו בפורום בקשר לפטרסבורג

odkr

New member
אני לא יודע רוסית אבל

נראה לי שאוקון וארליך הפסידו לעומת זאת לוי ניצח וגם אנדי בסיבוב השלישי!!! ניצחון ענק על הגרוזיני המדורג 86 בעולם כל זאת בהנחה שהצלחתי להבין נכון את הכתוב האתר! דרך אגב מישהו יודע אם מקבלים נקודות בונוס גם במוקדמות?

DRS1234

New member
אני אומר שכתוב בפורם פה

אני כתבתי שהוא מדורג 86 והינגיס כתב שארליך הפסיד ורם ולוי ניצחו!!! אתה לא קורא קצת בפורום לפני שאתה כותב?

DRS1234

New member
חבל....וחבל שהוא לא יציב..

פעם הוא מנצח את קלמנט 26 ופעם הוא מפסיד ל 300 ומשהו לפחות יש לנו שני ניצחונות טובים של רם ולוי

odkr

New member
אתה צודק

אני בדרך כלל קורא כל ההודעות ורק לעיתים רחוקות כותב,במקרה הזה פיספסתי את השרשור. בכל אופן אוקון הפסיד וזה חבל

nitsansh

New member
פררו ניצח בגמר

את מאסו 6-3 6-4 6-3. הניצחון העלה את פררו למקום ה-1 בדירוג ה-CHAMPIONS RACE, עם יתרון של 4 נק' על רודיק. שאר המקומות בשמיניה הראשונה ללא שינוי. מויה נראה בטוח במסטרס עם יתרון של 114 נק' על פיליפוסיס במקום 9. מאבק צמוד על המקום ה-8 בין נלבנדיאן (358 נק'), פיליפוסיס (322), גרוסז'אן (312), סריצ'פאן (304), אל-איינאווי (295), שאלקן (284).

למעלה