שידור חם מאילת

jadi5

New member
שידור חם מאילת

בקר טוב פורום יקר - הנה אני כאן נופשת באילת וכבר מתגעגעת אליכם...... אני מרגישה את האוויר הממתין לנו לפסטיבל - ועוד רגע כאילו אני רואה את כל אילת מנצנצת לכבודנו ויותר מכך כאילו אני מרגישה את כל העיר עם פרסומים מתנפנפים להם - וממתינים לנו..... אני בפלמירה - כן חזרתי אליו בעקבות הפסטיבל הראשון וכולם שואלים מה קורה??????. בסבר פנים יפות הסברתי שהמקום כבר קטן עלינו אנו גדלים מתרחבים, וכל שנה יותר טובה משקדמותה - כמו יין טוב עם השנים יותר משובח ויותר עשיר וטעים......... נשיקות אליכם , חיבוקים.......

ובמקביל - שידור חי מים המלח!

מה יש להגיד... ההתרגשות, האדרנלין... מתכנן את הסדנאות השונות, ששתיים מתוכן תהיינה מפתיעות ומאוד מיוחדות (הפתעה... הפתעה...), בשיתוף עם... (עוד הפתעה!)... ומכין את עור הפנים למסיכות הבוץ בספא של המלון.... (-: צוות המורות מגובש מאוד, אוהב ומפרגן, ומקווה שכולם ירוויחו בכך. צפו לעדכונים...

שושה10

New member
מרגישים את האנרגיות שלך באויר

אלון מתי יפורטו הסדנאות? ובאיזה מלון בים המלח יתקיים הפסטיבל? מצפה בקוצר רוח לעדכונים.

פסטיבל יא סאלם

מחכה בכיליון עיניים לפרטים נוספים ולהפתעות שלכם בהצלחה

jadi5

New member
עדיין באילת...

ובהמשך..... \כיף לנפוש באילת עם המשפחה. אספר לכם יכ - ביום שני העברתי בפלמירה 2 סדנאות אחת בבקר לילדות אחת אחה"צ לנשים - היה פצצצצההההה להעביר את אהבתי למחול המזרחי לנשים ולילדות - היום גם יום רביעי - עכשיו ממש סיימתי את הסדנא האחרונה - היה כיף וחבל שנגמר מחר חוזרים לשגרה והלוואי שהשיגרה לא תשתנה לעולם. מחכה לקבל רשמים מפסטיבל כרמיאל ...... נשיקות חיבוקים ואהבה....

למעלה