שידור ב-METV

danielgury

New member
שידור ב-METV

שלום, האם מישהו יודע איזה משחקים משודרים ב-METV? באתר אינטרנט שלהם (ובמדריכי הטלוויזיה השונים) אין שום עדכון לגבי בדיוק איזה משחקים ישודרו שם. יש לי רק METV אז ESPN או FOX לא עוזר לי... תודה

Anfield

New member
שבוע הבא בFOX ../images/Emo58.gif

ישדרו את אטלנטה-גרין ביי בראשון ב-3 לפנות בוקר ואת ניו אינגלנד-ג'טס בראשון ב23:30. נותר לקוות בMETV ישדרו את השניים האחרים, אבל העיקר שגרין ביי בטוח בשידור :)

מאיפה המידע?

זה שFOX בארה"ב משדרים את זה לא אומר דבר וחצי דבר על זה שבארץ FOX ישדרו את זה ... אלה 2 תחנות נפרדות ושונות ...

Anfield

New member
מהממיר של HOT

עוד מידע, ביום ראשון שני המשחקים בMETV. ז"א שצופי HOT יצטרכו לראות בסטרים את המשחק של 23:30 בשבת.

Yo-man

New member
או בפאב "בורבון סטריט" בהרצליה

הייתי שם בשבת האחרונה למרות שיש לי YES כי רציתי להתרשם מהמקום. היתה אווירה סבבה, למרות שבמחצית הראשונה לא היה סאונד אלא מוזיקה, בשל ריבוי באורחים שלא באו לראות פוטבול. האוכל היה באיכות גבוהה וברמת מחירים נמוכה (קדרת שרימפס מוקרמים 32 ש"ח) אני לא שותה אלכוהול אז אין לי דעה לגבי התמחור שלו, אבל יש מלא סוגי בירות מהחבית, ואני חושד שגם לא מהחבית. אני יודע שגדי בדק את המקום בשביל האפשרות לארגן בו את הצפיה המשותפת לסופרבול. אין לי מושג לאילו מסקנות הוא הגיע בינתיים, אבל יש שם 2 מקרנים, כמה פלזמות ושידור איכותי.

Anfield

New member
חדשות טובות בנוגע לMETV

NFL PLAYOFF SCHEDULE on METV Only METV carries EVERY Playoff Game in Israel!! (LIVE unless otherwise indicated) Saturday Jan 15th 23:30 Ravens at Steelers (4:30pm ET) Sunday Jan 16th 03:00 (early Sunday morning) Packers at Falcons (8pm ET Saturday) 16:00 to 18:30: REPLAY of Packers at Falcons 20:00 Seahawks at Bears (1pm ET) 23:30 Jets at Patriots (4:30pm ET) http://www.metv.org/sports.htm

למעלה