שידורי HD למשחקים

שידורי HD למשחקים

חבר'ה אני הולך לנער את העולם שלכם...

הערה: אני לא נותן פה קישור למשחקים! תצטרכו למצוא אותם בעצמכם!

בזמן האחרון אני עוקב אחרי עמוד הרדיט של הNBA -
http://www.reddit.com/r/nba

זה ממש אחלה אתר, העיקרון שעל פיו הוא בנוי הוא, בשונה מהפורום שלנו נניח, הצבעות. הרעיון הוא שאנשים מעלים קישורים או תוכן מקורי (אבל הרוב זה קישורים לתמונות, וידיאו, חדשות) ואנשים מצביעים בעד אם הם חושבים שזה מעניין או נגד אם הם לא רוצים לראות את זה בעמוד הראשי. זה גורם לזה שהעמוד הולך ומשתכלל עם הזמן - אנשים לומדים מה מקבל יותר הצבעות חיוביות ומציגים יותר ויותר תוכן כזה, וספאם פשוט נעלם במהירות עצומה. זה עוזר מאוד גם בתוך השרשור של כל נושא - כי שוב, ההודעות הטובות, השנונות, עם החומר המקורי או המושקע זוכות להצבעות חיוביות, והודעות של שנאה או טרוליות מקבלות הצבעות שליליות - והעמוד מסתיר אותן!

בכל מקרה, בכל משחק הם פותחים נושא כתום GAME THREAD ואז שמות הקבוצות. לפעמים לוקח לשרשור קצת זמן לעלות לעמוד הראשון אז צריך ללכת לעמוד השני (בעיקר כשמדובר בקבוצות קצת פחות פופולאריות או משחק בלי פרופיל). בהודעת הפתיחה יש קישורים לדברים שקשורים במשחק, ועל ההתחלה יש קישור לStream. אם אין קישור אז תעשו Ctrl+F (חיפוש בדפדפן) ותחפשו סטרים. באופן עקבי מישהו מעלה לכל המשחקים קישור HD מעולה... פשוט כיף לראות ככה. ממליץ בחום.

המגיב שמפרסם את הקישורים זה Jnzi

האיש אגדה. אני שוקל לתרום לו דרך הכפתור של התרומה (זה מאובטח - פיי פאל). פשוט נהדר..

Chi Town

New member
מדהים.

אומנם יש לי את הליג-פאס ההודי אבל הייתי חייב לבדוק.

בכל אופן, ידוע לך אולי אם הבחור הזה גם מפרסם לינקים ל NFL?

בינתיים באוק'-בלייזרס

הבלייזרס חוזרים למשחק אחרי שהיו בפיגור בערך 40 דקות!!! כל רבע הם חזרו עוד קצת מהבור שהם חפרו לעצמם ממש על תחילת הרבע הראשון... וברבע הרביעי כבר נכנסו עם 7 הפרש והייתה הרגשה באוויר שהם בדרך חזרה.

90-89 לבלייזרס, 2:34 לסיום (פיספוס עונשין של ג'קסון).

23 שניות לסיום 94-93

בלייזרס, כמו שחלק מהכותבים פה מכנים קבוצות צעירות, פשוט נאיבים!!! נותרו משהו כמו 48 שניות לסיום והם מובילים ב-3... היה ניסיון למהלך שלא צלח אבל כמו בחלקים נרחבים מהמשחק היה ריבאונד התקפה, כדור אצל ליליארד 23 שניות לסיום בסוף הבלאגן הזה, הוא מסתכל קדימה ולא קולט שסופולושה רץ מאחוריו וחוטף לו את הכדור, סופולושה נדחף לקו החוץ ומקבל שתי זריקות עונשין על פאול אוורירי... קולע את שתיהן

מפספס שתי זריקות עונשין! ריבאונד בלייזרס!

מדהים איזו שליטה בריבאונד!!!! אוקלהומה בשוק טוטאלי, וגולחו עוד שניות, 9 שניות לסיום! היתרון עולה ל96-93.

לא מאמין שמו וויליאמס פיספס ככה שתי זריקות עונשין קלאץ', ושהם לקחו את הריבאונד.

באטום עושה את הפאול של הארדן, רק 2 זריקות!

פשוט מחבק את דוראנט אפילו שהוא ישר זרק ל3, לכן יש לו רק שתי זריקות. דוראנט מפספס את השנייה, איבאקה לא קולע את הטיפ אין, הריבאונד קופץ לדוראנט מכל האנשים ואיכשהו הוא מפספס! ריבאונד ליליארד, עוברות עוד שניות ו2 שניות לסיום עושים עליו פאול, הוא קולע את שתי זריקות העונשין, וזה נגמר!!

ניצחון אדיר של הבלייזרס! איזו נשמה! איזו לחימה!

למעלה