שידורי שבוע 3

RoyBehar

New member
שידורי שבוע 3

אוקיי, הנה שידורי שבוע 3: יום ראשון - METV: 20:00 - סינסנטי בפיטסבורג (על הנייר משחק מצויין) 23:00 - הג'איינטס בסיאטל (גם נשמע לא רע) FOX: 20:00 - קרוליינה נגד טמפה ביי ESPN: 03:00 (נראה לי שזאת השעה) - דנבר בניו אינגלנד (כל מילה מיותרת, אני מתפלל) מאנדיי נייט: ESPN: 03:30 - אטלנטה בניו אורלינס (חוץ מהעבודה שזה המשחק הראשון בניו אורלינס מאז ההוריקן, אני לא יכול לחשוב על סיבה שזה יהיה במאנדיי נייט, אבל נו שיהיה) בתכלס, השבוע אני לא מתלונן על הבחירות של METV, לא רואה משחקים יותר מעניינים בלו"ז.

ESPN

New member
דעתי (מכיל ספויילר לגבי אטלנטה וNO)

לדעתי חוץ מקרוליינה - טמפה, משחקים מעולים אחד אחד. לגבי המאנדיי נייט, סביר להניח שהחזרה לסופר דום זאת באמת הסיבה לשידור, אבל בסך הכל יצא להם מעולה - שתי הקבוצות עם שני נצחונות וזאת גם הזדמנות מצויינת לחשוף את רג'י בוש בשידור כלל ארצי. סינסטי - פיטסבורג זה אחלה משחק ויריבות ארוכת שנים. והסתכלות קדימה - שאלה: ערב יום כיפור יוצא ביום ראשון - אתם חושבים שיכול להיות מצב שיחשיכו את הערוצים הזרים הרלוונטים לנו? אני זוכרת שלפני כמה שנים זה גם יצא ביום ראשון ולפחות את METV לא החשיכו אז, אבל לא היה לי אז פוקס אז אני לא יודעת לגביו. מישהו זוכר מה היה עם הערוצים האלו בשנים קודמות ביום כיפור?

Yo-man

New member
גם למיטב זכרוני ESPN ו-METV

(ו-FOX) משדרים כרגיל ביום כיפור. הבעיה (למי שיש לו ילדים) היא שביום ראשון בערב אני אצטרך להסתובב ברחובות, לצייר בגיר על הכביש ולהשתובב, ולא אוכל להישאר ער כל הלילה כי בבוקר צריך לצאת לטיול אופניים... יש לי מסקנה אחת - ילדים ופוטבול לא תמיד מסתדרים יחד.

ESPN

New member
לצייר בגיר על הכביש???

זאת אופנה חדשה? בילדותי בירושלים לא היו עושים דברים כאלו. מצד שני, גרתי בשכונה הכי חילונית בעיר, וגם אם הייתי נורא רוצה לצייר בגיר על הכביש, לא הייתי יכולה - סכנת נפשות בתוך ים האופניים.

Yo-man

New member
זה הזמן היחיד שאפשר לחגוג על הכביש

וציור עם גירים על כזה לוח אינסופי הוא חוויה לקטנטנים. חבל לי רק שהחברים שלנו גרים רחוק מאיתנו והוא לא יוכל להשתולל ולהתרוצץ כמו בשנה שעברה ברמת השרון (אז הוא דהר על בימבה ברחובות העיר כמו איזה בריון בן 3
)

RoyBehar

New member
בפעם האחרונה שיום כיפור יצא ביום

ראשון כל הערוצים הרלוונטיים שידרו (לא היה אז פוקס) מאז אני מחכה כבר ששוב זה יקרה, זה מעביר את הערב כל כך טוב. בפעם האחרונה הברונקוס הפסידו לצ'יפס בערב יום כיפור. זה קצת הרס.

AntiUltras

New member
אני זוכר לפני שנתיים

ראיתי ביום כיפור את ה-GRAND FINAL גמר ה-AFL הפוטבול האוסטרלי ב=FOX ב-5 בבוקר כך שסביר שגם הפעם לא יחסמו אבל אם חלילה יחסמו אישית אני אחרים את החג הזה

itaihasid

New member
פחדתי שהרגע הזה לא יגיע..

ואני לא מבין איך הוא הגיע... שידור של טמפה!!!
הלוואי שלא נעשה בושות..

Go Broncos

New member
דנבר ב- LIVE

סוף סוף הברונקוס בשידור חי הייתי בשנה שעברה במשחק מול הניו אינגלד היה ענק!!! אחד מהמשחקים הטובים של הברנקוס בעונה שעברה. אך איזה אווירה עומדת להיות...אני חוזר לדנבר במרץ..אני כבר מחכה לזה..

ih10

New member
בKTVU משדרים שני משחקים

KTVU (שזה FOX בTVU) משדרים שני משחקים 20:00 שיקגו במינסוטה 23:15 פילדפיה בסן פרנסיסקו אחרי המשחק השני יש את The OT תכנית הסיכון של FOX ואחריה את The Point After תכנית סיכום מקומית מסן פרנסיסקו (שמתעסקת כמובן רק בניינרס) בKPIX/CBS משדרים את אותו המשחק שמשדרים בMETV השנה, בפעם הראשונה, כנראה שאפשר יהיה לראות בארץ את כל המשחקים של הניינרס בגלל ששני הערוצים שבהם משדרים את המשחקים שלהם נמצאים בTVU

למעלה