שידורי ערוץ 5-קיסריה

א.ש

New member
שידורי ערוץ 5-קיסריה

זו הפעם השלישית שבכיסוי של תחרויות ספידו מתעלמים מהנערות. אז מה עם נועה דויטש לא השתתפה? צריך לעודד קצת גם את דור העתיד! לצערי גם הגישה של האדונים כותבי הסקירה בשוונג זהה. אשמח לשמוע כי דברים אלה נלקחו לתשומת לבכם!

א.ש

New member
תיקון טעות כתיב

זו הפעם השלישית שבכיסוי של תחרויות ספידו מתעלמים מהנערות. אז מה אם נועה דויטש לא השתתפה? צריך לעודד קצת גם את דור העתיד! לצערי גם הגישה של האדונים כותבי הסקירה בשוונג זהה. אשמח לשמוע כי דברים אלה נלקחו לתשומת לבכם!

היי...לא צריך להאשים אותי ! ../images/Emo10.gif

אני השתתפתי בסה"כ בתחרות סבב אחת וגם אז המצלמות לא ממש רדפו אחרי (וטוב שכך)ככה שחוסר הסיקור של הנערות לא קשור אלי בכלל , אז בבקשה - אל תערב/י אותי בדברים האלו .

א.ש

New member
הפעם באמת חסר

בכל שלוש הכתבות בליגת ספידו לא אוזכרו הנערות כלל (להוציא התוצאות). אינני רוצה להתווכח אלא רק להיות קצת קונסטרוקטיבי. אפשר וגם אפשר עדיין לתקן בתחרויות הבאות.

הערה נוספת ואחרונה בעניין ../images/Emo50.gif

פעם לא היה סיקור תחרותיות בטלויזיה ואנשים לא שמעו בכלל על הענף שלנו ... השנה - מסקרים ליגה של 5 תחרויות ובכך מגבירים את מודעות הציבור ! זו קפיצת מדרגה רצינית לענף הטריאתלון הישראלי ולהתקדמות שלו . אי אפשר תמיד לרצות את כולם ואין טעם לבוא בטענות כי לא ריאיינו אותך או לא הזכירו את השם שלך . לא נורא . פעם הבאה . הרי בשביל מה את/ה מתחרים בטריאתלון- בשביל הפרסום בטלויזיה , או בשביל ההנאה מהתחרות ?! קח/י את זה בקלות

dana shtainberg

New member
נועה את צודקת

אבל זה ממש לא פייר עם כל הכבוד כשאת משתתפת תמיד מזכירים אומרים מילה או שמונה לגבי הנערות בספרינט אבל מישום מה כשאת לא היית בתחרות לא אמרו מילה אני לא מאשימה אותך אלא את האנשים בערוץ 5 שעורכים את הסיקור הטלביזיוני אמנם את מעולה מקצוע אבל את לא תישארי בת 18 לנצח ויש גם דור עתיד לא אני אבל דלית אולגה עינת שקד אלה ורז דווקא כן!!!!

דנה את טועה...ערוץ 5 הוא 100% הבעיה

במקום אחר. לא אפרט. אך כל מי שעניים בראשו ואוזניים לצידו שכל בקודקודו והגיון צרוף מתפקד בקרקפתו יודע במה דברים אמורים. אה, כן, צריך גם להשתמש בנתונים האלו בתחרויות הטריאתלון הערכות בארץ זבת חלב כדי להבין על מה ולמה מסתורי אני הלילה. אבל עזבי שטויות, המשיכי לעסוק בספורט הרי לשם כך את איתנו,לא?

נועה כל הכבוד....

כמי שהיה מעורב בהכנה של לא מעט סרטי סיקור של מרוצים אני חייב לשתף אותכם בעובדה המצערת שזה בלתי אפשרי לסקר את המרוץ של כל הקטגוריות.בתחרויות שאתם רואים ביורוספורט (אגב מי שהוא זוכר מתי היה דבר כזה?) יש 15-20 מצלמות ושעה שידור (52 דקות נטו)וגם שם אין היתה היתיחסות ליותר מהמנצחים. בערוץ חמש דווקא היתה היתיחסות נרחבת לנוער.מתי ראיתם היתיחסות מסוג זה ביורוספורט?

dana shtainberg

New member
אתה לא מאמין

כמה אתה צודק ועוד מי שניצחה את את תחרות הספרינט היא רק בת 15!! עינת שליו המעולה!

bar1234

New member
גם ../images/Emo7.gif

גם לא דיברו על הילדים על התוצאות שלהם בסוף התכונית סתם הראו איך הם יצאו לים חלק בחזרה מהים וחלק בסיום(האחרונים). בגלל הזמן המועט צוות ערוץ חמש מסקר הרבה בזמן התחרות אך לא מראה זאת בכתבה בטלוויזיה.

למעלה