שידורי מכללות היום!

mishuna

New member
שידורי מכללות היום!

ההודעה הזו מיועדת יותר לאלה מכם שלא עוקבים אחרי המכללות באופן קבוע, כי אלה שכן עוקבים, לא יפספסו את המשחקים של היום בשום מחיר. ESPN משדרים היום שניים ממשחקי הבול הטובים ביותר שיש השנה: 20:00 קפיטל-וואן בול - #9 מישיגן סטייט נגד #16 אלאבמה 00:00 רוז-בול - #5 וויסקונסין נגד #3 TCU באמת צפויים להיות משחקים מצויינים, ולאלה שכבר מתעניינים לגבי הדראפט הקרוב, אפשר יהיה לראות כמה מועמדים חזקים שצפויים להבחר בסיבוב הראשון: מרסל דריאוס(DT-אלאבמה) מארק אינגרם(RB-אלאבמה), ג'וליו ג'ונס(WR-אלאבמה), גייב קרימי(OT-וויסקונסין), ג'ון מופיט(OT-וויסקונסין), ועוד רבים וטובים. תהנו!

RoyBehar

New member
../images/Emo58.gif רוז-בול

האמת שנרדמתי באמצע הרבע השני, פשוט הייתי אחרי סופ"ש די מתיש, אבל מהפתיחה של המשחק, אם הוא גם המשיך ככה, באמת היה משחק מצוין. הרבע הראשון היה כמו קרב איגרוף שכל פעם קבוצה אחת מנחיתה מכה והשניה עונה לה. התחיל בפילד גול של ויסקונסין ואז 3 דרייבים רצופים שנגמרו באנד זון (2 של TCU וביניהם אחד של ויסקונסין) ככה שהיתרון עבר מצד לצד וממש הייתה הרגשה שהקבוצה הראשונה שתעשה טעות זה יכול לעלות לה במשחק. אח"כ כבר היו שני דרייבים שנגמרו בפאנט. אח"כ כבר נרדמתי, אבל אני מקווה להספיק לראות את כל המשחק היום לפני שיתחילו המשחקים של הNFL בערב.

ESPN

New member
שאלה כללית בקשר לרוז בול

המאצ'אפ היה נשמע לי קצת מוזר. זה לא באופן מסורתי קבוצה מהPAC10? ברור לי שUSC לא משתתפים כי הם בכל מיני עונשים וגם לא היו ממש טובים העונה, אבל למה לא מישהו אחר מהדיוויז'ן? זה יצא ככה השנה בכלל שאורגון, אלופת הPAC10, במשחק האליפות?

ESPN

New member
בכלל=בגלל

זה מה שקורה כשמתעקשים לכתוב הודעות כשנורא ממהרים ללכת.

mishuna

New member
פחות או יותר

כיוון שאלופת הפאק-10 אורגון הלכה למשחק האליפות, על פי חוקי ה-BCS, הרוז-בול מחויב לקחת את הקבוצה המדורגת גבוה ביותר מתוך אלה שהם לא מקונפרנס עם מקום מובטח ב-BCS, זאת כמובן בתנאי שיש קבוצה כזאת מדורגת ב-8 הראשונות. עונה קודמת גם בויזי וגם TCU סיימו בשמינייה והתמודדו ביניהן בפיאסטה-בול.

למעלה