שידורי יצחק רבין

chepia

New member
שידורי יצחק רבין

אתמול יום רביעי היה ערב יום הזיכרון ליצחק רבין כל התחנות רדיו ואני מדגיש כל התחנות רדיו פשוט התעלמו מהערב הזה ושידרו כרגיל. רק גלגלצ גל"צ ורשת ג שינו ושידרו שירים שקטים. לפי דעתי זה חוסר כבוד לראש ממשלה בישראל שנרצח. אז נכון שעברו 14 שנה, אבל אני רוצה לראות מה יקרה כאשר התחנות ישדרו כרגיל ביום הזיכרון לחללי צה"ל ובערב יום הזיכרון לשואה ולגבורה.

olli3

New member
מנהל
בכללי כן למרות שהאזנתי היום...

לרדיו דרום בשעה של התוןכנית עם ראם משהו (היה בכוכב נולד.. לא יודע לא עוקב).. נתנו לו את המסגרת של המזרחית בין 10-12 והשירים נשמעו לי כמו בכל יום זה אחד (אולי טיפה שקטים יותר) אבל עדיין היייתה חידת התו המוסיקלי שבו צריך לזהות איזה פחמות משנייה של שיר ישראלי ים תיכוני, להתקשר או לסמס ואולי לזכות בכמה מאות עד אלפי שקלים (כל מאזין שטועה מגדיל את הסכום ב50 או 100 שח - אינני זוכר). כך שנראה שעסקים היו כרגיל. דרום 101.5 לעומת זאת שידרו קו שקט יותר בתוכנית של אברי סבהט, מבחינת מוסיקה והן מבחינת מלל (תוכנית מגזין ומוסיקה בהגדרתה). ארציות ג' ו88 נשמעות גם הן שקטות יותר, בגלגל"צ אני לא נוגע דרך קבע אז אין לי מושג. לב המדינה קו שקט, רדיו 99 (שנקלט אצלנו בבאר שבע עם מעט שיבושים היום - רכב בלבד) שידר מוסיקה שקטה מכל מה ששמעתי.

droriko

New member
אני דווקא בעד!

שלא תבינו אני מגנה לגמרי את הרצח(רבין בוגד) אני פשוט לא חושב שצריך להקדיש יום שלם בשביל רבין (רבין רוצח) אני חוזר ומדגיש שאני ממש מגנה את הרצח המתועב (רבין עוכר ישראל) אבל ממש ממש מגנה(באלטלנה רבין ירה עם תת מקלע על יהודים כשהוא חובש כפייה)

djgabi

New member
אולי תחליט סוף סוף

באיזה צד של המפה הפוליטית אתה נמצא,נראה כי בשבועות האחרונים אתה די מתנדנד :)

גלעד2211

New member
זה מה שקורה כשלא מאזינים לרדיוס

או לרדיו לב המדינה... לפחות אצל ג'ני בלום היו שירים שקטים המתאימים ברובם ליום העצוב הזה.

נמאס מהפסטיבל ליום הזה.

נכון צריך להזכיר את היום הזה אבל מכאן ולהפוך את זה ליום אבל נשמע הזוי,להשוות את זה ליום הזכרון לחללי צה''ל או יום השואה זה מופרך,יאללה בוא נעשה יום אבל גם ליום פטירתו של גנדי גם,הרי כולם יודעים שהיום הזה הוא יום למורשת רבין ורבים לא מסכימים איתה , מה גם שהמון תחנות שידרו שירים שקטים כיום אבל כמו השמאלן גבי גזית וכל השידורים של 103 היו שקטים,יום אבל אמור להיות יום שכולם מזדהים איתו,הרצח הוא דבר מתועב נכון,אבל דמו של רבין לא שונה מכל אדם אחר שנרצח כאן בארץ.

גלעד2211

New member
לילו...סליחה אבל גיבבת שטויות

ניתן לשים לב שביום השואה ויום הזיכרון לחללי צה"ל אין פרסומות וכל השירים הם שירי אבל בניגוד ליום הרצחו של רבין ז"ל עי"ד חלאת הביבים יגאל עמיר. מה שכן מפריע לי זה לא ההנצחה וטוב שיהיה הנצחה כמה שיותר אך בלי מלחמות של ימין ושמאל כי זה מה שנהיה מבחיל! דווקא ביום הזה כל ח"כ פוץ מנסה לקדם את מפלגתו ואת דעותיו במקום לדבר על מורשת רבין עצמה ועל השלום.

לא הבנתי אז מה אתה רוצה?

לא צריך לדבר על מורשת רבין שנכשלה וגבתה קורבנות יהודים רבים,כן צריך להזכיר בתקשורת את יום פטירתו,אבל מכאן ולעשות זאת יום אבל לאומי עם מוסיקה שקטה ברדיו ללא פרסומות זה מוגזם,גם סבא שלי ז''ל היה איש מקסים שנרצח בפיגוע טרור אז למה עיו לא לעשות יום אבל לאומי דמו לא שונה משל רבין.

droriko

New member
איך בכלל אפשר להשוות את זה לרצח של גנדי

גנדי,להזכירך, נרצח על ידי מחבל . כמו עוד אלפי ישראלים , מה מייחד אותו מהם . הרצח של רבין "מיוחד" כי מדובר ביהודי שרצח כדי להפיל את השילטון . רצח פוליטי הוא בגדר היהרג ובל יעבור של כל מדינה דמוקרטית באשר היא. דבר שני , למה הצפונים כל כך שונאים שמאלנים , האם אלה רגשי הנחיתות הפריפריאלים שמדברים מגרונכם ? כתבתי את זה בהקשר ל"השמאלן הזה גזי גזית" , כאילו ששמאלן זאת מילת גנאי , משהו שמייצג את התל אביבים האלה שחיים ב"בועה" שלהם.

אין הבדל בין שום סוגי רצח.

הדם של רבין לא שונה מאף דם של יהודי שנרצח כאן במדינת ישראל,הרצח שלו לא מיוחד ולא שום דבר,כל רצח הוא כואב ועצוב ולא משנה עם זה דמוקרטיה או משטר קומוניסטי,רוצה לדעת למה הח'ברה מהפריפריה שונאים שמאלנים?כי השמאלנים ידעו טוב מאוד להפגין בזמן מבצע עופרת יצוקה נגד חיילי צה''ל שלחמו וקרעו את עצמם בשביל כולנו,אבל שנפלו רקטות בשדרות וילדים שם היו בפחדים לא שמענו מהם ציוץ,אולי השמאלנים צריכים ללכת קצת לגור בנגב(עכשיו כבר יש רגיעה אז לא רלונטי)אבל אז,כמו שהשמאלנים מפגינים כעת נגד גירוש ילדי העובדים הזרים מהארץ, איפה הם היו כשפינו ילדים קטנים מבתיהם בגוש קטיף?

למעלה