שידורי ה-Pre-season(כן, זה מגיע!!!)

laufgas

New member
שידורי ה-Pre-season(כן, זה מגיע!!!)

העונה הרגילה מתקרבת, וריח הפריסיזן באוויר!!! קבלו את השידורים ש ESPN יתנו לנו במהלך חודש אוגוסט: תאריך: 8 באוגוסט שעה: 03:00-06:00 משחק: ניו אורלינס סיינטס נגד אריזונה קרדינלס תאריך: 12 באוגוסט שעה: 03:00-06:00 משחק: סינסינטי בנגלס נגד גרין ביי פאקרס תאריך: 19 באוגוסט שעה: 03:00-06:00 משחק: קליבלנד בראונס נגד ניו יורק ג'איינטס תאריך: 26 באוגוסט שעה: 03:00-06:00 משחק: סיאטל סיהוקס נגד סן דייגו צ'ארג'רס הערות 1. כל המשחקים משודרים בין שני לשלישי אם לא הבנתם (כי אלה המשחקים של ESPN - משחקי המאנדיי נייט פוטבול). 2. במהלך החודשיים הקרובים ישדרו ב ESPN את כל ה Yearbooks של רוב הקבוצות (כמו כל שנה). לינק בהמשך. 3. פוקס עוד לא נתנו את הלוח שידורים שלהם לאוגוסט, אז אין לי מה הלגיד עדיין בקשר לפוקס. 4. נכון שפריסיזן לא מרגש חלק לא קטן מהאנשים בפורום, אבל תתעודדו - אנחנו מתקרבים לדבר האמיתי!!!
לינקים ללו"ז ESPN ישראל מצורף בתחתית ההודעה. איזה כיף!!

7liel7

New member
משחקים נחמדים ../images/Emo13.gif

תודה על העדכון, אבל איזה באסה שאין לי טלוויזיה ואני לא אראה את המשחקים וגם אין לי כוח להשאר ער בשעות כאלו...
אבל יש מצב שאני אתנחל אצל חבר ונראה את המשחקים בשידור חוזר..

laufgas

New member
עוד משהו קטן

לכל המשחקים יש שידורים חוזרים לכל אלו שהשעות לא מאפשרים להם לראות את המשחקים בשידור ישיר. תבדקו בלינק של הלו"ז מתי השידורים החוזרים (בדר"כ בערב שלאחר שידור המשחק).

Yo-man

New member
מעולה !!!! תודה על המידע

אני דווקא מאוד מחכה למשחקי הפרה-סיזן. זו בדיוק הגלישה האיטית שאני צריך. כמו אחרי צום שקודם אוכלים משהו קטן שהבטן לא תפוצץ, אני צריך מינון של משחקים חסרי חשיבות כדי שאני לא אתפוצץ מלראות משחקים משמעותיים אחרי התנזרות (שלא מרצון) של 7 חודשים. עכשיו צריך לקוות ש-METV גם יציעו משהו, שיהיה

WickedZebra

New member
וואו כבר תכף פרי סיזן ../images/Emo13.gif

דווקא עבר לי מהר הזמן הזה עד לתחילת העונה...

laufgas

New member
עדכון שידורים (FOX Sports עדכנו את הלו"ז)

נוספו לנו עוד שני שידורים במהלך אוגוסט בפוקס ספורטס. תאריך: 16 באוגוסט (בלילה שבין שישי לשבת) שעה: 03:00-06:00 משחק: טנסי טייטנס נגד אוקלנד ריידרס תאריך: 22 באוגוסט (בלילה שבין חמישי לשישי) שעה: 03:00-06:00 משחק: שיקגו ברס נגד סן פרנסיסקו פורטי ניינרס עוד קצת הערות: 1. סה"כ יש שישה שידורים (4 ב-ESPN ועוד 2 בפוקס ספורטס). 2. גם לשידורים האלה יש שידורים חוזרים בשעות הערב. 3. מצ"ב לינק ללו"ז של פוקס באוגוסט בתחתית ההודעה.

למעלה