שידורי התעמולה

Zack DA

New member
תקועות כמו עצם בגרון ?

הבעיה זו השנאה, לא מי תקוע למי בגרון. אם הם היו אמריקאים לא היה להם אכפת שגרים לידם יהודים, נכון ? ואולי טייבה תקועה לי כמו עצם בגרון ?

בהחלט.

נסה לכבוש לך פיסת אדמה באמריקה. השתלט על האמריקאים, מרר את חייהם, בנה בין בתיהם התנחלויות ונהל ממשל אפרטהייד, ונראה כמה הם יאהבו אותך, ותוך כמה זמן הם יתחילו בטרור נגדך. טייבה תקועלה לך בגרון? ההבדל העקרי הוא שאתה שולט בטייבה ולא להפך.

Zack DA

New member
בזה אתה צודק

אני שולט על טייבה ומעלה את רמת חייהם. אם הם היו שולטים עלינו שנינו כבר היינו מתים - תודה בזה.

ולכן אזרחי ישראל הערבים

שקטים הרבה יותר מאלו שבשטחים - כי היחס שלנו אליהם אומנם גזעני, אבל הרבה פחות מדכא מבשטחים. מה שכן, גם אצליהם זה לא יחזיק מעמד הרבה זמן, מכיוון שאלו שבשטחים הם אחיהם, ולא נראה לי שהם ישבו בשקט כשאנחנו מדכאים את אחיהם.

Zack DA

New member
לכן צריך לשלול את האזרחות למי

שאינו בשקט, למען יראו ויראו.

אבל אתה רואה שזה לא עובד

בשטחים אנחנו פוגעים בהם יותר ויותר, וזה רק מגביר את השנאה שלהם כלפינו, ואת התמיכה שלהם בפיגועי ההתאבדות.

ראש הממשלה שלך

יו"ר המפלגה שלך מדבר על לתת להם מדינה...כנראה שגם שרון לא ציוני. אין לי בטחון בשלום של שרון

Zack DA

New member
זו דעתו של שרון

הצבעה במרכז הליכוד קבעה שעמדת הליכוד היא נגד מדינה פלשתינית.

פריפטס

New member
כי ציונות

זה לא רק להתיישב איפה שאפשר- אלא גם שהמדינה תפעל בצורה מוסרית, הוגנת, שוחרת שלום ודמוקרטית. אז מי שתומך בהשארת ההתנחלויות- לא ציוני.

שאתה עושה את זה על חשבון עם אחר.

ולפני שתגיד לי שגם ישוב בתוך קוי 67 איננו מוסרי: אז נכון שזה גם לא היה מוסרי להקים ישובים בתוך גבולות 67, אבל זה יהיה עוד יותר לא מוסרי לפנות 5 מליון יהודים מכאן. לעומת זאת, לפנות כמה מאות יהודים מחברון / נצרים / כפר דרום וכו´, יהיה מאוד מוסרי, וגם פרקטי.

כי זה לא שטח שלנו!

משהו פה לא ברור? זה לא שטח שלנו. בשביל להחזיקם שם צריך לדכא מאות אלפי פלשתינאים. התוצאה היא נזק ישיר למדינת ישראל.

Zack DA

New member
למה לדכא ?

זה כמו עם ילדים - אפשר בטוב ואפשר ברע. זו הבחירה שלהם...

אז הגיע הזמן שתחליף ממשלה...

הרי ראש הממשלה שלנו לא מתכוון לשנות מדיניות לאחר הבחירות, כך שהן גם לא ינוסו בשנים הקרובות, עם הליכוד ינצח.

Zack DA

New member
אם אחליף ממשלה זה יסתור לא דבר

אחד שאני מאמין בו, אלא אלפיים. לכן בכל מקרה הליכוד עדיף (מבחינתי).

Mnementh

New member
לא רק שזה שטח שלנו

אלא גם אין שם עם אחר. יש שם ערבים בשטח שלכל היותר נמצא במחלוקת בינינו לבין העם הערבי או בינינו לבין ירדן. כל הזכויות ההיסטוריות והמאבקים בעשרות השנים האחרונות וכמובן המצב הפוליטי של ישראל מול מדינות ערב מטה את הכף לטובתינו במאבק הזה לדעתי. ולכן כל מה שאתה אומר זה שטויות.

למעלה