שידורי השבוע

roydenver

New member
שידורי השבוע

אחרי שהתחילו את העונה בצורה נפלאה , METV מלכלכים בפעם השנייה ברציפות , מילא קנזס סיטי- פטריוטס בשידור המוקדם אבל לשדר את פילי-גרין ביי כשיש משחק שיכול להיות בשקט גמר ה-NFC :סיאטל -ג'איינטס. בהקשר של שבוע שעבר , בלי קשר לאהדתי לדנוור, אני לא מאשים את הערוץ כי המשחק נבחר מראש והקפיצה למשחק של אינדי-סינסי לא היתה יוזמה שלהם. אמנם נהיינו מפונקים אבל אם כבר יש שידורים חבל שמי שמקבל את ההחלטות לא מתחשב במשחקים החמים אלא לשיקולים אחרים שלא ברורים לי. בפוקס אגב יש שיקגו -טמפה בקרב הגנות, מעניין מי יעשה יותר יארדים - סימס או קאדילק

באמת לכלכו- שברת אותי

בתור אוהד GIANTS, הסתכלתי על לוח השידורים וחשבתי לעצמי שאין סיכוי שלא ישדרו את המשחק מסיאטל. לשדר את פילי-GB??????? (ויסלחו כל אוהדי שתי הקבוצות שכאן). כנראה שגם METV מחליטים כבר בתחילת העונה מה הם הולכים לשדר ולא ממש מראים איזשהי גמישות. אכן כפי שכבר כתבת, פספוס ענק של METV שבוע שני ברציפות. חבל. בקצב הזה, אם יורשה לי להמר, שבוע אחר כך לא נזכה לראות את דנבר ב-KC אלא ישדרו את ה-JETS ב-NE או את אריזונה ב-SF. הרסו לי את כל השבוע. אין למה לצפות.

שידור בפוקס ביום חמישי!

שימו לב, כי קל לפספס את זה, אבל ביום חמישי ב 19:30 ישודר בפוקס ספורטס בשידור חי משחק thanks giving המסורתי של דטרויט, הפעם מול אטלנטה. חבל שהם לא משדרים את המשחק המאוחר יותר - דאלאס נגד דנוור, אבל גם זה משהו. שידור חוזר בשישי ב 13:00.

itaihasid

New member
לטובת אלו שלא

מסתדרים עם הממירים שלהם אתה יכול לרשום שעות של הערוצים (ויום, לשמל אם זה בין ראשון לשני אז תרשום ראשון..) תודה מראש.

בימי ראשון זה תמיד ב-20:00

והמשחק השני, METV בלבד, ב-23:15. לגבי יום חמישי הקרוב, אם אינני טועה זה ב-18:30.

roydenver

New member
תיקון

המשחק בשבע וחצי. אגב מישהו יודע למה דטרויט ודאלאס תמיד משחקים בחג ההודיה ?

AntiUltras

New member
ושידורי מכללות:

בלילה שבין ה' ל-ו' ישודר ב-ESPN המשחק בין ווסט וירג'יניה לפיצבורג ב-3:00 ובמוצ"ש ב-2:45 המשחק בין המדורגת 5 וירג'יניה טק(VT) לנורת' קרוליינה כשהחל מ-2:00 תשודר תכנית סיכום משחקי השבת ב-FOX ישודר ישיר הדרבי של אריזונה שתתארח אצל אריזונה סטייט ביום שישי ב-22:00 שעוננו ובשבת ב-19:30 קנזס נגד איווה סטייט ישיר

RBIs

New member
2 משחקי החג משודרים

יום ה' 24/11 18:30 Foxsports ה- pregame show יום ה' 24/11 19:30 Foxsports אטלנטה נ' דטרויט יום ה' 24/11 22:30 METV דנוור נ' דאלאס חג הודייה שמח לכווווולם! אורי.

AntiUltras

New member
מה שמוזר שהמשחק דנבר-דאלאס

מתחיל ב-23:15 וב-METV לא נהוג לשדר פריגיים שואו כך שלא ברור מה הם ישדרו 45 דקות

RoyBehar

New member
בטחח שהמשחק מתחיל ב23:15?

כי אני מכוון את ההקלטה, ולא בא לי להפסיד 45 דקות, מצד שני גם לא בא לי שתיגמר לי הקלטת לפני סוף המשחק...

RoyBehar

New member
אז כן משדרים את דנבר? יאייי!!!!!

עכשיו אני עוד יותר מתבאס שאני לא אהיה בבית לראות את זה, פעם ראשונה שאני מפספס משחק של דנבר שמשודר בלייב, מאז שאלווי עוד שיחק. טוב, אני אקליט ואעשה הכל לא לחטוף איזה ספויילר עד הלילה (אני אהיה בירושלים בהופעה והרעיון הוא שאיך שאני חוזר אני יושב לראות את המשחק)

RoyBehar

New member
פורטיסחרוף. תמיד שווה

אבל דווקא היום הייתי מוותר לטובת הברונקוס, אם זה לא היה היומולדת של חברה שלי, שזה סוג של התחייבות קודמת. קשה קשה להיות אוהד של הברונקוס בלי טלויזיה.

למעלה