שידורי השבוע

Yo-man

New member
שידורי השבוע

טוב, אתמול לפנות בוקר היה ג'טס - ברונקוס ב-ESPN מאוד התרשמתי מפורמט ה-ultrra wide screen שהם שידרו מחר ב-METV 20:00 - באתר כתוב באפלו אצל הג'טס, אבל הם מתרגשים לקראת קריסמס ולא שמים לב מה הם עושים 23:15 - פה ממש עוברים למדע בדיוני; החבר'ה הנוצרים טוענים שהם משדרים את ניו-אינגלנד (מהמאנדיי נייט) נגד פילי (מהסאנדיי נייט). לכו תדעו מה באמת ישדרו שם או כמה אגנוג הם שתו בפוקס באותן שעות טמפה ביי בגרין ביי. האם השבוע רוג'רס ימסור ל-4 TD לפני המחצית וירד לכל המחצית השניה? טנסי באטלנטה. בספורט 5 פלוס לייב אולווייז גולד אקסטרים - ישדרו את דטרויט בקרולינה החל מהשעה 8, שלא כמו בשבועות קודמים אז שידרו רק מ-23:00 האם גילו שיש קהל שרואה את המשחקים ולכן הקדימו את שידור הפוטבל לפריים טיים??? ESPN יתנו לנו את הסאנדיי נייט - פילדלפיה אצל הג'איינטס. "הנס במדואלנדס" השנה יהיה אם פילדלפיה יצליחו להראות כמו קבוצת פוטבול... ובמאנדיי נייט את קנזס סיטי בניו-אינגלנד. הטמפרטורות יהיו קרובות ל-0, אבל לא צפוי שלג או גשם או רוחות חזקות. רק קר. צפיה מהנה

ESPN

New member
METV

הסתכלת על השידורים של השבוע הבא, שהם כבר הקדימו ופירסמו. השבוע הם משדרים: 20:00 Cincinnati Bengals @ Baltimore Ravens 23:00 San Diego Chargers @ Chicago Bears לא רע. אגב, אתם קולטים שת'נקסגיבינג זה ביום חמישי הקרוב? הגיע כמעט בלי ששמתי לב. בקיצור, יש המון פוטבול השבוע...

Yo-man

New member
אני לא אוהב להיות קטנוני איתך

אבל פחות מזה שאומרים לי שאני טועה, ועוד בדברים שקשורים בטלוויזיה
מצורף צילום מסל עדכני - מעכשיו - מהאתר של METV מלוח השידורים שלהם למחר, 20-11-11. איפה את ראית את הלוח הנכון? אני יודע שאני מעט קטנוני (ואני מחמיא לעצמי כשאני אומר "מעט") אבל אני מרשה לעצמי. מ'כפת לכם?

omrili77

New member
מעולם לא נתקלתי בלוח השידורים הזה

תמיד הסתכלתי רק בדף של הספורט, עכשיו סוף סוף אני אדע מתי יש סופרבוק!

ESPN

New member
אחרי ששלחתי חשבתי על זה

שיש מצב שאנחנו לא מסתכלים באותו המקום. איתך הסליחה על האשמת השווא
וכן, הסתכלתי איפה ששרשרו פה כבר

למעלה