שידורים

אווריסט

New member
שידורים

שלום, מתי ישודרו המשחקים של ה אן בי איי בארץ ובאיזה ערוץ? איך אני יכול לדעת? תודה.

Orenseg

New member
בדיוק התכוונתי לפרסם ../images/Emo13.gif

באתר הבינלאומי של ESPN נכתב שבנובמבר ישדרו בESPN ישראל את: 1.11 ב13:00 - הספרס מול הבלייזרס בפורטלנד (כנראה שידור מוקלט, השעה שם תהיה 4 או 5 לפנות בוקר). 6.11 ב3:00 - הבולס מול הקאבס (בקליבלנד). 8.11 ב3:00 - ההיט מול הספרס (בסן אנטוניו). 13.11 ב5:30 - הרוקטס מול הסאנס (בפיניקס). 15.11 ב5:30 - הפיסטונס מול הלייקרס (בלוס אנג'לס). 20.11 ב3:00 - המאבס מול הרוקטס (ביוסטון). 22.11 ב4:30 - ההורנטס מול ת'אנדר (באוקלהומה סיטי). 27.11 ב2:30 - המג'יק מול הסיקסרס (בפילדלפיה). 29.11 ב5:30 - המאבס מול הלייקרס (בלוס אנג'לס). שמעתי לא מזמן שישדרו בESPN ישראל גם את הסאנס מתארחים אצל הספרס ב30.10 בערב (כלומר, בשידור מוקלט) ואת הבולס מתארחים אצל הסלטיקס ב1.11 לפנות בוקר (בשידור חי), אבל לא ראיתי אזכור לזה ברשימה עצמה. בספורט5+ ישדרו בנובמבר את: 3.11 בחצות - הבאקס מול הניקס (בניו יורק). 10.11 בחצות - הפיסטונס מול הסלטיקס (בבוסטון). 16.11 ב19:00 - ההיט מול הראפטורס (בטורונטו). 23.11 ב18:30(!) - הסלטיקס מול הראפטורס (שוב בטורונטו). 30.11 ב21:00 - הבלייזרס מול הפיסטונס (בדטרויט). בסך הכל 13 משחקים (לפחות) בחודש הראשון, כמעט בכל יום משחק. המצב הרבה יותר טוב ביחס לעונה שעברה

ThEgReEnKiNg

New member
זה רציני מה שאמרת?

ישדרו את טורונטו פעמיים ורצוף!!!! זה אמיתי? :O

rapgamer4ever

New member
זה בנזונה

אני ספרתי 14 משחקים. אשכרה משחק כל יומיים. גם כל המשחקים שווים צפייה לדעתי חוץ ממילווקי-ניקס. ו-5 מהם בשעה נוחה פחות או יותר. אני מבסוט לאללה מהלוח שידורים הזה.

SSPB

New member
גדול!

נקווה שזה יעלה אפילו עוד בהמשך העונה. /tapuzforum/images/emo13.gif

אני ממליץ בחום לשמוע את בוב סיגר

השיר בפרסומת לא מתקרב בכלל לשירים הגדולים של בוב סיגר, רוקר יחסית אלמוני במדינתינו הצנועה. אם קצת יותר שיווק, בוב סיגר ולהקת הסילוור בולט היו יכולים להיות גדולים ממש כספרינגסטין והאי-סטרי בנד. אלוהים יודע שיש לו חומר שממנו עשויים הגדולים ביותר.

למעלה