שידורים לשבוע 3 ושבוע 4

laufgas

New member
שידורים לשבוע 3 ושבוע 4

שבוע 3: יום ראשון FOX - טמפה ביי בשיקגו METV - קרוליינה במינסוטה METV (משחק מאוחר) פיטסבורג בפילדלפיה ESPN - דאלאס בגרין ביי יום שני ניו-יורק ג'טס בסן-דייגו. שבוע 4 יום ראשון FOX - מינסוטה בטנסי METV - גרין ביי בטמפה ביי METV (משחק מאוחר) וושינגטון בדאלאס ESPN - פילדלפיה בשיקגו יום שני בולטימור בפיטסבורג

אין ברירה

הגיע הזמן להוסיף את FOX לחבילת הערוצים! תודה על העדכון

laufgas

New member
כן, ויש גם בכלל דאבל Bay

מעבר לשני שידורים של גרין ביי, באחד מהם גרין ביי נגד טמפה ביי.

meirhala

New member
אני אמיר את הגלידה שלי בשידורים של אטלנטה ../images/Emo3.gif

RoyBehar

New member
אין ברירה... Game pass HD all access

זהו, רציתי לחכות לראות מה METV וFOX יתנו השבוע לפני שאני מחליט סופית, אבל די. מהשבוע אני בוחר מה לראות..

laufgas

New member
כנ"ל

יש מלא משחקים חוץ מפילדלפיה שאני מת לראות.

מתי השידורים חוזרים?

אין לי אפשרות לראות את השעתיים הראשונות ביום ראשון, ואני לא רוצה להסתפק בשעה האחרונה של המשחק, יש שידור חוזר למשחק בין מינסוטה לקרוליינה?

laufgas

New member
תשובה

לשידורים בפוקס ספורטס תמיד יש שידורים חוזרים ביום למחרת וגם בהמשך השבוע. צריך לבדוק בלוח השידורים. לשידורים ב METV יש שידור חוזר למשחק השני (לראשון אין, לצערי) ביום שני בתשע בערב. ב ESPN יש גם שידורים חוזרים לסאנדיי ולמאנדיי נייט ביום שלמחרת בדרך כלל (ולפעמים גם בהמשך השבוע). זהו בערך.

תודה - אאלץ להקליט ../images/Emo4.gif

הבעיה היא שאי אפשר לא לראות מה מקליטים (ההקלטה נעשית דרך הטלוויזיה), לכן אני אצטרך לחפש טלוויזיה אחרת לראות בה באותו הזמן את המשחק של בארסה (כדי לא לראות איך נגמר המשחק) וכמובן להיזהר מלצפות במשחק השני באותו היום כי תמיד מראים תוצאות ותקצירים. וכל זאת למרות שלמחרת יש לי יום חופשי מהעבודה והיתה לי הזדמנות חד-פעמית כמעט לראות NFL לתוך הלילה ללא דאגות...

למעלה