שידורים לשבוע הבא

ESPN

New member
שידורים לשבוע הבא

METV הגדילו ראש ופרסמו כבר את השידורים לשבוע הבא: 20:00 - יוסטון אצל הג'טס (שוב הג'טס???) 23:00 - סיאטל בניו אורלינס (שוב סיאטל???) לפי מה שyes מפרסמים בלוח שידורים שלהם באינטרנט, פוקס יראו קודם את גרין ביי- מיניסוטה ואז את אטלנטה בסט. לואיס. וכל זה מעלה שאלה מאוד חשובה: אין שידור של אינדי בניו אינגלנד?! really?! אני באמת לא מאמינה (לא בקטע של "איזה באסה" לא מאמינה, אלא נראה לי ממש מוזר). אפשר לקנות גיים פאס למחזור משחקים אחד, נכון?

itamarlr

New member
אפשר לקנות גיים פאס לשבוע אחד

זה עולה 25 דולר אני עדיין לא מאמין שאנחנו מקבלים את סיאטל בניו אורלינס במקום את הפאטס והקולטס

Amir BA

New member
מי לעזאזל בוחר את המשחקים האלו

כאילו יושב בן אדם ואומר "המממ בוא נראה, מזמן לא הראנו לחברה בישראל את הג'טס והוויקינגס.. בוא נראה להם אותם (שוב פעם!!!) הממממ פייטון נגד בריידי? מי אלו בכלל? לא נראה לי מעניין כל כך לעומת סיאטל (??) בניו אורלינס או אטלנטה בסנט לואיס" WTF

itamarlr

New member
באתר METV כתוב כעת שהם ישדרו את הפאטס והקולטס

הללויה, נקווה שהם באמת ישדרו

ESPN

New member
ידעתי שמשהו לא הגיוני!

אנחת הרווחה שלי נשמעת עד ניו אינגלנד. מעניין אם יש פה איזה קורא אוונגליסט שהעביר את מחאותינו הלאה....? או אולי האל הטוב פשוט נענה לתפילות

REDSKINS

New member
כתוב

בוואלה: "METV במגעים לפטריוטס-קולטס" (פורסם ב9 בבוקר) , כנראה שהם עוד לא היו סגורים אם הם ירכשו את השידור של המשחק אז הם שמו בלוח שידורים משחק אחר. אם ישדרו את המשחק אין מצב אני מפספס אותו.

laufgas

New member
זה באמת יהיה לא לעניין אם לא ישדרו את המשחק

לדעתי בכלל היו צריכים לשבץ אותו במאנדיי נייט פוטבול של שבוע הבא. איך משחק כזה לא מקבל פריים טיים.

ESPN

New member
הלו, בלי רעיונות מיותרים

לא לכולנו יש יכולת לראות משחקים באמצע הלילה (יכולת = גם מבחינת לו"ז וגם מבחינת נגישות לאי אלו ערוצים...). משחקים טובים לא בפריים טיים זה טוב ליהודים.

laufgas

New member
צודקת. שכחתי.

(אני גם לא בארץ אז בכלל שכחתי את כל הסיפור העצוב עם ESPN [הערוץ])

Yo-man

New member
אני שמעתי את זה עד ניו-אינגלנד!!!

עכשיו אני בשדה מחכה לעלות לטיסה לארץ. ברגע שאני אתיישב קצת יתחילו הסיפורים והתמונות.

RoyBehar

New member
אחרי פוקס HD אני פשוט לא מסוגל לצפות בMETV

אני מניח שאני חוזר לגיים פאס אחרי שקצת הזנחתי אותו בשבועות האחרונים (כל המשחקים של דנבר בזמן האחרון היו בפוקס,חוץ מהמשחק בלונדון). נראה לי רד זון צ'אנל למשחקים המוקדמים ואת הפאטס ואינדי כל זמן שיישאר מעניין (ואני מהמר שזה יהיה לאורך רוב המשחק).

למעלה