שידורים יהיו?

roniway1

New member
אולי יהיו ב - ESPN

ESPN משדרים בדרך כלל ברביעי ושישי. בינתיים לא ברור מתי יתחילו השידורים. ערוץ הספורט יתחיל לשדר בעוד כחודשיים בערך. נקווה שיתחילו מוקדם יותר.

go lakers go

New member
ב ESPN בטוח יהיו כל שבוע 2 שידורים

לוח השידורים של כל העונה כבר מפורסם כאן לגבי ספורט 5/צארלטון .... הם תמיד משדרים , מתישהו .... אבל ...אפשר לראות הכל באינטרנט .....

somone44

New member
לפי הפרסום, אין הרבה לייקרס

אם אנ'לא טועה, לא קרוב לאשתקד... מוזר, אחרי אליפות ועונה דומיננטית מאוד של הפיינלס MVP'S שגם הכי פופולרי. שיהיה.

go lakers go

New member
כי זה שייך לזכויות שידור בארה''ב

ב ESPN ספרתי 10 של הלייקרס. ב TNT ( שערוץ 5 קונה ממנו ) ספרתי עוד 10 ב ABC שזה ערוץ ארצי (ערוץ5 /צארלטון קונים ממנו ) מתוך 15 שידורים 6 של הלייקרס כל יתר המשחקים משודרים בערוץ של הלייקרס KCAL 9 ובערוצים מקומיים שמשדרים רק בתוך USA כמו לדוגמה ESPNWEST

go lakers go

New member
ובלינק הזה אפשר לראות איפה כל משחקי הלייקרס

משודרים . בעמודה Nat TV - שידור ארצי 26 משחקים בעמודה Local TV - שידור מקומי 70 משחקים כל המשחקים שאנחנו רואים באינטרנט זה של KCAL ו FS West

somone44

New member
אני מבין

חבל שלא כל השידורים ב-KCAL 9 עם סטו והשדר ההוא ברח לי השם.. אלה שהנחו את הצגת השחקנים בקולוסיאום. למרות שאני נהנה גם ממארק ג'קסון.

צריך לזכור שארה"ב בכל מיני ערוצים יש קטע

שכל כמה זמן האוהדים בוחרים איזה משחק לראות וב95% מהמקרים זה יוצא משחק של הלייקרס נגד מישהו (אפילו אם הם נגד נמושה) ולכן תכלס ישדרו את הלייקרס יותר ממה שרשום...

למעלה