שידורים חוזרים

Better Man

New member
שידורים חוזרים

באסה, ערוץ 3 מתכוון לעשות שידורים חוזרים רק לעונה החמישית, רק בינואר 2004. כך כתוב הבוקר ברייטינג.

BiRd Of PrEy

New member
אווו תודה שהזכרת לי../images/Emo70.gif

אני צריכה לשלוח מישו לקנות לי רייטינג..!

popit

New member
יש שידורים חוזרים!

תסכל בלוח שידורים!הם מתחילים איך שזה נגמר שידורים חוזרים...בטח עד ינואר כבר תהיה עונה 5 אבל הם מתחילים מעכשיו!טוב שלא שמו את הסדרה המרדימה הזאתי "כולם אוהבים את ריימונד"...

Better Man

New member
אין שידורים חוזרים

יש רק ביום חמישי פרק ב-ש.ח, מיום ראשון יש ריימונד כתבתי את זה כבר כמה פעמים, כדאי שתתחילו להפנים.

popit

New member
לא.....

ברייטינג בלוח שידורים זה ממשיך...סתכל בעצמך!

Kryptonite

New member
אז הם טעו../images/Emo4.gif../images/Emo168.gif

אחרי מופ"ש ערוץ 3 ישימו את ריימונד, הם הודיעו על זה. מעניין שעדיין לא התחילו הפרומואים המרגיזים... בעצם, צריכים להודות על זה.
הם בטח יחרשו אותם בלי סוף... ~_~

popit

New member
כן אבל פנאי פלוס כתבו שכן יהיו

שידורים חוזרים, רייטינג אמרו שלא, פתאום לפי הלוח שידורים מופיע שכן...לך תדע....טוב, נראה ביום ראשון הבא...

popit

New member
בעצם צריך לחכות ליום רביעי הבא הבא.

יום כיפור...

Better Man

New member
מממ...

איך בדיוק אפשר לראות בלוח השידורים של רייטינג מה ישודר ביום ראשון עוד שבועיים? הכי הרבה שאפר לראות שם זה מה יש ביום שלישי הבא.

popit

New member
אוי שיט התבלבלתי!צודק!

התבלבלתי חשבתי נגמר השבוע לא הבנתי שעכשיו זה יום חמישי וזה רק עד יום שלישי הרייטינג...צודק...חחח..... טוב נחכה ונראה!

Better Man

New member
תאמיני לי

שאין לך למה לכחות ולראות, אין שידור חוזר וזהו, אם את כל כך סקפטית אז תקראי את זה

popit

New member
אמרתי שטעיתי לא?!

אל תהיה כל כך תקיף...ואם מתחילים רק ב7 יש איזה שבוע של ש.ח...

Better Man

New member
חס וחלילה, לא תקיף בכלל

יש לך אולי ספויילרים לעונה השישית?

popit

New member
טוב...ויש לי...

כל מה שאני יודעת כתוב באתר שלי בספויילרים...וכל איזה שבוע יש עוד משהו...אז אם אתה רוצה תבדוק...

Amber4Ever

New member
פפף../images/Emo70.gif ../images/Emo56.gif

יש שידורים?!?! לייק... הפסדתי חצי עונה וחצי [זה לא מסתדר לי
חצי וחצי?
אה
..] ומה זה כייף שיש שידורות חוזרות אבל לא הבנתי יש או אין? מתי מתחיל ובאיזו שעה? תודה

למעלה