שידורים חוזרים .

רפי74

New member
שידורים חוזרים .

שלום רב לכולם,ברצוני להדגיש את הנושא הכי ברור בAXN.שידורים חוזרים נון סטופ.שימו לב למדריך השידורים שלהם כמעט כל הסדרות שמשודרות הערוץ זה הם סדרות ישנות ששודרו כבר.למשל סמולוויל שודרה לפחות 3 פעמים,סטרגייט שודרה לפני 10 שנים בערוץ 1 .להזכירכם עורכי AXN יש המון סדרות חדשות שמשודרות בחו"ל אז למה לשדר סדרות ישנות? על "heroes" שמעתם.עונה 5 של סמולוויל שודרה שנה שעברה בחו"ל.עונה 6 מוקרנת כרגע. לציבור חובבי האקשן ישנם 2 ערוצי אקשן של AXN שלא משודרים בארץ :AXN CRIME ו AXN SCIFI.אגב ערוצים ברמה. אז בואו נשפר את הערוץ כי יש חומר חדש ואיכותי ולא צריך "לטחון" סדרות .

שידורים חוזרים../images/Emo128.gif

הערוצים שאתה מדבר עליהם יש להם פרסומות ויש להם יותר כסף להביא סדרות שוות. חוץ מזה אני אישית מתה על הסדרות של הערוץ במיוחד הקס אחלה סדרה! ולגבי סמולוויל לפחות זכיתי לראות הסדרה הזו בזכותם אין לי יס בבית א אם לא הם אנלא יודעת מה הייתי עושה!

רפי74

New member
שידורים חוזרים

שלום להשולטטת רציתי לשאול אותך אם את ראית אותם בחו"ל?.אני מחובר לצלחת לויין פרטית ורואה אותם ונהנה מאוד אגב לא מפריעות הפרסומות כמו השידורים החוזרים .ערוץ AXN במתכונתו הישנה מי שזוכר שידר רק מ12 בצהריים ז"א לא היה ערוץ מלא ,עשו "קומבינה" שידרו 24 שעות אבל אותן סדרות.את צריכה לראות את AXN SCIFI.ערוץ שמשדר רק סדרות מדע בדיוני וסדרות חדשות יש להדגיש זה ערוץ ברמה .אז למה שלא ישדרו אותו? לידיעתך בקרוב יהיה אישור לחברות הכבלים ממשרד התקשורת לשדר פרסומות.אז מה נעשה?

לרפי

ראיתי באינטרנט שיש ערוצים כאלה אבל מה זה קשור? למי שיש פרסומות יש כסף להביא סדרות שוות, והם יש להם סדרות שוות כי יש להם כסף מהפרסומות. ל AXN שלנו אין פרסומות ואם יהיו אני מאמינה שיהיו סדרות יותר שוות. חוץ מזה כמו שהוא עכשיו אני מרוצה, נכון שיש סדרות שחוזרות על עצמם אבל גם יש סדרות מגניבות שלא הייתי רואה אם לא היה אותם ב AXN . בזמן האחרון יש שיפור בערוץ.

רפי74

New member
סדרות חדשות

שלום להשולטטת רציתי ליידע אותך שכרגע משודרים בחו"ל לא רחוק מפה באיטליה.סמולוויל עונה 6 ובקרוב עונה7 בלי יותר מידי הפסקות .אגב עכשיו רצה סדרה נהדרת בשם"HEROES" בערוץ הבידור הקנדי GLOBAL זו סדרה עם גירסה חדשה לX MEN אפקטים טובים תסריט מצוין באיכות HD. יש ערוץ FOX CRIME שמשדר סדרות בסגנון CSI,חוק וסדר ,עימות חזיתי שרק לא מזמן מוקרן בAXN. אגב ערוץ SCI FI הקנדי זה ערוץ "גן עדן" לאוהבי מדע בדיוני .

גופפי

New member
ואי סטארגייט עד כדי כך סידרה ישנה =/

דווקא הייתי בטוח שזאת ממש סידרה חדשה... צודק במאה אחוז.. גם לי נמאס מהשידורים החוזרים בערוץ הזה.. בגלל זה אני כבר פחות רואה ת'ערוץ AXN ופעם הייתי חורש על הערוץ כל היום הייתי רואה.. עכשיו די נמאס לי מכל השידורים חוזרים.. מעניין מתי הם יחזירו את גולשים בזמן בפעם המאה ועשר לערוץ.

ofir1080

New member
צודק.... AXN באמת משדרים שידורים חוזרים אבל.:

לי אישית לא נמאס.... הם מביאים תוכנית איכותיות... עובדה שחשבת שסטארגייט תוכנית חדשה... לדעתי AXN משדרים את התוכנית האלה בצדק ואני חייב להודות שאני עדיין רואה את השידורים החוזרים של סמולוויל... (אני ממש חולה על הסדרה... לדעתי היא גאונית) אבל נגיד קח את רוזוול... היא באמת ישנה ולא שמעתי עליה עד שהיא הגיעה לAXN ועכשיו אני רואה אותה כל יום..

גופפי

New member
אוקיי אבל רזוול

סידרה מעולה.. אני גם ראיתי אותה פעם וגם רואה אותה עכשיו. אבל נמאס אימא איזה חופרים הם יאלה שיוציאו קצת כסף ויקנו סדרות חדשות ויותר שוות.. נמאס מכל הסדרות העתיקות.!

ofir1080

New member
חחח... אבל

אתה יודע שזה לא כל כך פשוט.... תאמין שהמטרה של הערוץ זה שכמה שיותר אנשים יראו אותו...

met3

New member
עזוב גולשים בזמן....

פסיפיק בלו .. הערוץ הזה לא יורד מהסדרה הזאת(בלי הפסק היא משודרת) ובאמת עכשיו אני לא מבינה מה הקטע של האנשים שמבקשים מיליון פעמיים שידורים חוזרים של סדרות מלפני 20 שנה... לפי דעתי זה לא יעזור .. axn ערוץ מ-מ-ו-ח-ז-ר...........................................

גופפי

New member
חופשי הערוץ מאכזב..

נורא נורא מאכזב איכס אני לא יכול לסבול ת'סידרה הזאת פסיפיק בלו.. בואי נתערב כל פעם שהיא מתחילה אין להם רייטינג בכלל..!

ofir1080

New member
אני לא מבין אותך...!

אני יגיד לך משהו..... אם אתה אוהב את הז'אנר של הסידרה וניסית לראות כמה פרקים אין סיבה שלא תאהב אותה.... לפי מה שאתה אומר אני יכול להתערב איתך שראית אולי פרק אחד ויכול להיות שהוא גם לא היה משהו.. קורה.... אז מנסים ואם לא אוהבים בכל זאת יש עוד סדרות מעולות בערוץ ואז מה אם הם לא יצאו בשנתיים האחרונות... זה אומר שהם לא טובות?? דרך אגב סמולוויל יחסית סידרה חדשה והיא בין הטובות בAXN אז אי אפשר להגיש שהם כל כך מיושנים....

ofir1080

New member
אני יסביר לך כי אני אחד מהם..P:

בעיניי יש סדרות שלא יימאס לראות אותם אף פעם..... וזה נכון... באמת AXN משדרים הרבה את פסיפיק בלו אבל לדעתי זו אחלה סידרה ואני רואה אותה כל יום ועדיין יש פרקים שלא ראיתי.. אבל בכל זאת, הסדרה הזאת ספציפית ממש ממש לא נמאסת... אם את לא אוהבת את הסידרה יכולות להיות 2 סיבות: 1. את לא אוהבת את הז'אנר הזה 2. את לא מבינה את הסידרה

met3

New member
אין לי משו נגד הסידרה..

פשוט בוא נחשוב בהיגיון... כמה אפשר לשים את הסידרה הזאת וזה לא קשור לזה שאני לא אוהבת את הזאנר או ת'סידרהכי ראיתי אותה עוד כשהייתה בערוץ 2!!! אם הסידרה הזאת לא נמאסת לך -תמשיך לראות... אז הערוץ משדר סמולוויל בואו נעשה מיזה ביג דיל.....הסידרה בכלל שייכת ליס ואנחנו(הוט)מחכים ומתחננים שיס יביאו לנו זכויות....-המצב באמת קשה... אני אישית חושבת שהערוץ הזה ממוחזר....

ItzikTigra

New member
מסכים חלקית

שמע לפי דעתי אתה צודק ולא צודק מצד אחד יש מלא סדרות מדהימות שהערוץ משדר, אני אישית רואה רק סמולוויל כי אין לי זמן לכל השאר, אבל בכלליות הערוץ משדר אחלה של סדרות! ואם תשים לב כמעט כל מה שפריים טיים זה סדרות די מעניינות/חדשות. מצד שני כל מה שמחוץ לאזור הפריים טיים פשוט לא מסרב לרדת מהמסך, בדיוק כמו חיים יבין- הם פשוט חוזרים וחוזרים וחוזרים..... ולכן לפי דעתי מה שAXN צריכים לעשות זה בסה"כ להביא עוד איזה שתיים-שלושה תוכניות חדשות/מעניינות והם יצאו סבבה לגמרי דרך אגב! אני ממליץ על סופרנוס! כל העונות מההתחלה!!! אני מת על הסדרה, אבל אין מצב שזה ייקרה.. עכשיו כשיש את הערוץ בתשלום של HBO , איזה באסה... בקשר לסמולוויל- אני אישית כבר לא יכלתי לחכות והורדתי את העונה השישית, אבל אין מה לעשות בקשר לזה שיס השיגה את הזכויות לעונה השישית... בואו לא ניהיה חמדנים, אני מאמין שהם עשו הכל כדי להעלות את העונה השישית כמה שיותר מוקדם.. לסיכום! ל-AXN: על מה שאני חושב שצריך לעשות זה שאתם צריכים להביא איזה 2 תוכניות עם מוניטין גבוהה ואתם מסודרים!

למעלה