שידורים חוזרים!

kyle chandler

New member
שידורים חוזרים!../images/Emo168.gif

החל מעוד שבוע ערוץ 3 יחזור לשדר את מלאך שחור. זה יהיה בשעות שבין 00:10 עד 03:50 או משהו כזה בל שווה להקליט

לא ממש נכון,עכשיו בדקתי..

זה יהיה רק בימי שיש וזה יהיה 4 פרקים ברצף. דוגמא:(ביום שישי הבא זה מתחיל) 00:10-פיילוט(1) פיילוט(2) חמה(HEAT-התרגום הדפוק של ישראל..) 2:30- התקפים. כבר נבהלתי שזה יהיה בימי לימודים..אוו..

kyle chandler

New member
שכחתי לציין שרק בימי שישי../images/Emo168.gif

ערוץ 3 לא כזה לא הגיוני... ככה אני אוכל להשלים את אוסף המלאך שחור שלי (כלומר להקליט את ה-9 פרקים הראשונים)!!!!!!!!!

Nitzan122

New member
יש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שוב הם תוקעים את זה בשעות מפגרות אבל שיהיה... לפחות יש שידורים חוזרים!!!

14candy

New member
נצלש- לכל אוהבי גסיקה אלבה..

היום קראתי במגזין קוסמוטופולין(או איך שלא אומרים את זה) שהביאו לי והיו שם תמונות מזה יפות שלה!!! עם שיער בלונדיני ופוי מזה יפה!! חיפשתי תמונות וסורי לא מצאתי.. אז תסתפקו בתיאור

a charmed girl

New member
יש.....

איזה סבבה, אין מצב שאני מפספסת...פעם העונה הרביעית של מכושפות הייתה משודרת בשעות האלה רק שאז שידרו 5 פרקים...

aj23

New member
לרצוח את ערוץ 3!!!

מה זה השעות האלה?? וגם יום שישי??? - אז אין סיכוי שאני אראה(אני לא רואה טיוי בשבת). טוב שיהייה, אבל ככה מי שהפסיד כמה פרקים יכול להשלים.

רותממוש

New member
כן, גם אני לא רואה בשישי.....

זה כזה לא פייר!!!!!!! למה בשעות דפוקות כאלה ועוד ביום שישי? זה ממש עוזר לי......

למעלה