שידורים ב-METV

teenager2

New member
שידורים ב-METV

אהלן חבר'ה - METV לבסוף פירסמו את המשחקים ליום ראשון הקרוב, ה-13/9. המשחק הראשון ב-20:00- פילדלפיה איגלס נגד קרוליינה פאנטרס. המשחק השני ב-23:00- וושינגטון רדסקינס נגד ניו-יורק ג'ייאנטס. שיהיה בהצלחה וצפייה מהנה - שבת שלום!

Yo-man

New member
זה לא רשום באתר שלהם ולא ב-YES

אני לא אוכל להיות שמח יותר אם אלא אכן המשחקים, אבל איפה ראית את זה?

teenager2

New member
תשובה

אתה צודק שכשהעליתי את זה לפורום זה לא היה ב-YES ולא בMETV בעמוד הספורט, אבל מסתבר שאם אתה נכנס לדף הראשי של METV ואז לPROGRAMMING ואז לMETV PROGRAM SCHEDULE, ובוחר את התאריך שאתה רוצה, כנראה ששם מפרסמים בסוף העמוד את המשחקים כמה זמן לפני שמפרסמים אותם בעמוד הספורט... בהצלחה לכולם הערב! GO RAVENSֱ

Yo-man

New member
סחתיין על החפירה ../images/Emo13.gif

למדתי משהו חדש (וחשוב)! תודה

REDSKINS

New member
../images/Emo45.gif

פילי בקרולינה אחלה משחק וכמובן משחק של הרדסקינס ועוד נגד הגיינטס. אם אלו המשחקים מעולה . עכשיו עד שישדרו משחק של וושינגטון יקח הרבה זמן יש להם יריבות לא הכי מענינות בשבועות הבאים ואם הקבוצה מענינת יש משחק מענין יותר באותה שעה , זה החיסרון של יריבות חלשות , היתרון כמובן - היריבות חלשות!

JayneCobb

New member
../images/Emo207.gifנגמרה הדרמה - סימור הגיע לאוקלנד

וצפוי להשתתף במשחק נגד סן דייגו ביום שני...

s t i f f l e r

New member
אני לא יודע כמה הוא ישחק

יהיה לו קשה ביומיים להסתגל לסכמות הגנתיות אחרות ולשחקנים אחרים מאלה שהוא מכיר. מצד שני זו אוקלנד, שכל זה לא משהו שמצוי שם בשפע

noam621

New member
אם אני המאמן

הוא ישחק.. אוקלנד צריכים כרגע כל מה שיש להם...(וזה ממש לא הרבה) ככה שאם אני המאמן הייתי נותן לו לשחק.. למרות שזה ממש לא משנה.. ככה או ככה הם יפסידו..

s t i f f l e r

New member
אופטימי מטבעך ../images/Emo8.gif

זה אולי יפתיע הרבה אנשים, אבל אוקלנד דורגה בעונה שעברה עשירית בליגה מבחינת הגנת מסירה, הבעיה שלהם הייתה הגנת ריצה(לפני אחרונים) וההתקפה שלהם(מקום 29 בכולל). סימור הוא תוספת לפאס ראש שלהם, הוא לא ממש זה שפותר את הבעיה עם הגנת הריצה, ד"א, אולי כדאי שתגיש להם קורות חיים, כי יש סיכוי שהמאמן הנוכחי שלהם יורשע בתקיפה אחרי ששבר לאחד העוזרים שלו את הלסת

rocko22

New member
ומה בנוגע לFOX SPORT ו-ESPN?

יש לי יס ואין לי מושג איזה המספרים של הערוצים הללו... מי יודע?

JayneCobb

New member
מספרי ערוצים ב YES

ESPN = 52 FOX = 61 נדמה לי...60 ומשהו זה בטוח...

DEJ

New member
FOX זה 62

ו-METV זה 109. אני לא מצליח להבין את השאלה הזו. דפדף, בנאדם. כתוב איזה ערוץ זה בכתובית.

למעלה