שידורים ב METV שבוע 10

RoyBehar

New member
שידורים ב METV שבוע 10

טוב, השבוע באופן מפתיע הם עידכנו די מהר את הלוח. הייתי בטוח שדווקא לכבוד המילואים שלי ישימו את המשחק של הברונקוס באוקלנד, אבל לא... משחק 1: ניו אינגלנד במיאמי משחק 2: וושינגטון בטמפה ביי אלא אם כן חיברו את האוהלים בצאלים לכבלים (חרוז שלוש פעמים :> ) כנראה שאת השבוע הזה אני לא אראה...

שידור FOX- יש!!!!!!!!

הם משדרים את מיניסוטה אצל ה-GIANTS. בתור אוהד GIANTS זה ענק. עד עכשיו שידרו את כל המשחקים שלהם חוץ מאחד. אני יודע שבטח אנשים יתלוננו, אבל תסתכלו על לוח המשחקים. השבוע הזה אין איזה משחק סופר מעניין חוץ מה-MNF.

RoyBehar

New member
על הפנים לדעתי אבל באמת שאין

אלטרנטיבות הרבה יותר מוצלחות, ככה שאין מה להתלונן. זה הולך להיות בלואו אאוט מטורף לדעתי אבל לאוהדי הג'איינטס באמת חגיגה העונה.

למה לנחס?../images/Emo57.gif

אני תמיד בחור סקפטי ואני מפחד משאננות. על הנייר באמת שלא צריכות להיות בעיות. אני מזכיר לך שבארבע שנים האחרונות ה-GIANTS שיחקו במהלך העונה הרגילה במיניסוטה ולמרות שכל פעם באו כאנדרדוג, הם בסוף ניצחו (כולל לפני שנתיים שמיניסוטה היו ב- 0-6 עד אותו משחק). שנה שעברה לאחר עוד פעם שהכחולים ניצחו אז המאמן שלהם אמר שהדבר היחידי שמשמח אותו זה שבשנה הבאה הם לא משחקים נגד ה-GIANTS במיניסוטה. בקיצר, אני מפחד מחילופי תפקידים.

AntiUltras

New member
לא לא לא הפעם באמת יש לנו צ'אנס

להגיע לסופרבול אבל קודם שנסיים כראש בית

למעלה