שידורים בבלוגTV

open door1

New member
אני בעד חרם על הבלוגים בתפוז עם התקנון החדש

המוגזם השאלה היא מי גם בעד לעשות חרם כזה?

כולכם סתם טוחנים מים!

לתפוז ממש לא מעניייייייין מה אתם חושביםםם אתם לא מבינים?!!! אל תכנסו פשוט לא חסרים אתרים עולם האינטרנט כולו מגוווון לא רק "תפוז " קימייייים! תפוז איכזבתם בענק אולי אני בורג פיצי במערכת אבל אני לבלוגים ממש כבר לא נכנסת! היה טוב ...... וטוב שניגמר!!!!

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

בשם כל הפדופילים,ואני עומד בראש הצקת הגולשים אני מודי שאנחנו הפדופילים בבלוגים שובתים גם הפדופיליות[שמשדרות המון זמן המבין יבין] אנחנו שובתים,ונחפש לנו קטינים במקום אחר על תעוזת תפוז להגיד לנו לחשוף פנים,אם נחשוף איך ניהיה פדופילים? אגב=תפוז מאז ומתמיד נתן לנו גב להציק לילדים קטנים

זה לא קשור לפדופילים

פדופילים אפשר לימצאו גם בלי קשר לשידור , לדעתי זה יותר בכוון של שידורים הולמים , כי שידורים ללא פנים הם לרוב שידורים לא הולמים ,, לכן תפוז אחליטה לחייב ברגיל לשדר עם פנים, ואם זה היה קשור לפדופילים? אז מה לגבי המבוגרים? במבוגרים יש את רוב הפדופילים. אבל לא יכולים לחייב גם לחשוף פנים במבוגרים כי זה היה מוגזם מידי אף אחד לא יסכים לזה אולי בודדים מעוד, אז תחשוב קצת לפני שאתה מדבר באוויר

חחחחח א-ו-ק-י...

נסבול בשקט:| כמו שעשינו תמיד ותפסקו לבכות.............כי זה לא יעזור לכם.. למה אי אפשר לעשות 2 ממשקים..כמו הצאט מתקדם והצאט הרגיל?! למה:\

open door1

New member
תפוז למה להקשות עוד יותר למה??

אני מנסה להכנס לבלוג ניסיתי כבר להכנס לכמה בלוגים וכל פעם אני צריך לחכות משהו כמו 20 שניות כדי לזכות לשמוע מה שהשדרן אומר במצב כזה המשדר חושב שאני לא רוצה להגיב לו ותוך 15 שניות הוא יכול ליזרוק אותי משם למה אתם עושים את זה? אולי תשימו את הפירסומת במקום אחר?

למעלה