שידורים בבלוגTV

שידורים בבלוגTV

גולשים יקרים, עם עלייתו של הבלוגTV החדש ברצוננו לעדכן את הנהלים לשידור:
חל איסור על שידור ערוצי טלוויזיה (לרבות סרטים) או כל תוכן הפוגע בזכויות יוצרים
השידורים למצלמה יהיו עם הצגת פנים מלאה (שידור של גוף ללא פנים יוביל לחסימת השידור) אנו מקווים שתהנו מהממשק החדש. אנחנו מודעים לתקלות הטכניות הקיימות, ועושים את מירב המאמצים על מנת לתקנם ברצוננו להודות לכולם על הסבלנות וההבנה הנהלת בלוגTV

open door1

New member
למה לעשות דווקא?

עד עכשיו היו שדרנים ששידרו מישחקי כדורסל או כדורגל מישראל בערוץ טלוויזיה חופשי לצפיה במדינת ישראל לטובת מי שגר בחו"ל ולא יכול ליקלוט את הערוץ הזה אז גם את זה אתם רוצים לשנות? חבל ומאכזב

ל י ל ך 32

New member
עצם העניין .......................

עצם העניין שאז שידרו שידורים כאלה לא מסביר את החסימה !!! תמשיכו ככה ונראה לאן נגיע !!!

open door1

New member
אם את שואלת אותי

צריך לעשות חרם או מלחמה במיסגרת החוק על הבלוג טיוי כדי שלא יגזימו בדיוק כמו שעשו חרם והפגנה ומלחמה חוקית על צרלטון כדי שהיא תוזיל את המחיר של המונדיאל זו פשוט הגזמה מה שהם עושים לא מספיק שצריך לשלם 42.90 שקל לחודש על ערוץ ספורט בודד ספורט 1 או 2 ב YES זו פשוט הגזמה מה שהם עושים

DjXtrem

New member
איפה אתה חיי

תפוז זה אתר פרטי שיכול לקבל תביעות על שידור לא חוקי פה של סרטים או כל דבר אחר שגובל בזכויות יוצרים ומה הקשר צ'רלטון וערוצי הספורט תפוז לא דורש ממך כסף תפוז נותן לך שירות בחינם והוא חייב לעמוד בחוקים מסויימים כמו הזכויות יוצרים אז לא טוב לך אתה לא חייב להשאר פה פתאום לכולם יש בעיות ותלונות תפוז עושה מה שהוא רואה לנכון וכל עוד אתה לא משלם על השירות שלהם אין לך זכות להתלונן עליו C Ya

open door1

New member
אז איך בyou tube

משדרים חופשי קליפים של שירים ועוד עם סמל של ערוץ הטלוויזיה והקליפים לא יורדים משם? למה לעשות אפליה? ה you tube הזה זה לא אתר פרטי?

DjXtrem

New member
סתם שתדע

גם ב you tube יש דבר כזה זכויות יוצרים וגם שם נמחקים קליפים שאנשים מעלים בגלל זכויות יוצרים

open door1

New member
לפי מה שאני מרגיש

רוב הקליפים שהם לקוחים משידורי תחנות טלוויזיה עדיין נשארים שם כנס ותראה

TiM99

New member
כי מן הסתם האתר שם גדול יותר ובקנה מידה עולמי

ולא מעט תבעו אותם והם הסירו לא מעט תכנים, אתה מוזמן לעבור על החדשות ולראות

DjXtrem

New member
אה ועוד משהו

you tube מראה דברים מוקלטים לא דברים בשידור חיי פה מראים דברים בשידור חיי וזה גוזל מהרייטינג שיש לאותו ערוץ ולכן אותו ערוץ יכול לתבוע את תפוז ובyou tube אין סרטים מלאים ופה מלא מראים סרטים שהם בעלי זכויות יוצרים ועוד משהו על you tube אסור לעלות לשם הקלטות של שידורים שעולים כסף או שהערוץ שמשדר אותם עולה כסף ולא נכלל בחבילה מסויימת בגלל זה יש שם קליפים של MTV חופשי כי זה בחבילה הראשית של כל הערוצים אבל דברים שקיימים בPPV אסור לעלות לשם אז אל תדבר בלי לבדוק כי כל יום נחסמים מyou tube מלא סירטונים שאנשים העלו לאתר אז קל להגיד שם ושם ושם אבלרוב הדברים שם זה אנשים שהקליטו את עצמם ודברים שאין עליהם זכויות יוצרים מה שהיה פה לפני חודש חודשיים זה שמלא אנשים שידרו סרטים ושידורים חיים של טלוויזיה ותפוז הסתכנו בתביעות מפה ועד להודעה חדשה אז קל להגיד שהשינוי הזה רע ולא טוב ופוגע בגולשים אבל כל המטרה של הבלוג TV זה לא לשדר טלווזיה וסרטים אלה לשדר את עצמך ביום יום ותפוז עושים מה שטוב להםכי הם אלה שמסתכנים פה לא אתה עדיף להם לחסום כמה גולשים מאשר ללכת כל הזמן לבתי משפט ולהפסיד כמויות של כסף בתביעות

open door1

New member
אתה טועה

יש לי זכות להתלונן גם על מה שבחינם הגוף האחראי הוא זה שצריך לקבוע אם לענות על זה, ואני חושב שזה לא הוגן מה שתפוז עשו שהגולש לא יכול להכנס לחדר שידור של שדרן קטין,ממילא אפשר לשנות את פרטי הגיל,זה נראה לי מיותר

open door1

New member
אני שמתי פסיקים שלא תבכו לי שאני רושם בבלאגן

למרות שזה נראה לי מיותר

פיתאום כל דבר קטן מפריע לכם?

קודם לא אפריע לכם כלום ועכשיו מפריע לכם? אתם צרכים לקבל בהבנה את הכללים החדשים ולא לעשות מכל דבר קטן עיניין, ואתה צריך לדעת שלא חסר עבירות אינטרנט והטרדות ותפוז פשוט מנסה לימנוע כמה שיותר עבירות והטרדות נכון שתפוז לא יכולה למנוע את העבירות לצמיתות אבל היא יכולה להפחית את זה ....לכן תפוז פועלת כך, ואני מצעה שתפסיקו להתלונן ותקבלו את הדברים בהבנה, כי אחרי הכול זה לטובת כולנו. ואני יומר לכם דבר אחד ..... אם היו לי ילדים אני הייתי מרגישה בטוחה שהם גולשים באתר הזה יותר מכל אתר אחר שהם היו גולשים בו כי באמת תפוז עושה מאמצים רבים ורואים זאת , ואני מצדיע לתפוז על זה, אין הרבה אתרים בארץ ששמים פוליסים באינטרנט כדי לשמור על החוקים ואפילו יותר מי זה לא רק שהם שומרים על החוקים הם גם מגדישים את זמנם ועוזרים להפחית את כמות העבירות וזה לדעתי המקסימום שתפוז יכולה לעשות וזה מוכיח שלתפוז אכפת מאוד מהגולשים ושוב תבינו ותפנימו זאת. שהיה אמשך יום טוב לכולם

open door1

New member
אבל את לא מבינה

אני חושב שההחלטה של תפוז גורפת מידי מי קבע שכל מבוגר שנכנס לחדר שידור של קטין הוא עבריין מין? זה מזכיר לי את הסיפור על אדם אחד שכל הזמן הוא נשאר בבית וביקש מאדם אחר שיעשה לו שירות כי הוא חשב שאם יש במדינה הזו שודדים אז כל אדם שעובר ברחוב עלול להיות השודד אז על זה אני חושב שתפוז מכליל את כל מי שמבוגר בזה שהוא טוען שכל מבוגר הוא פדופיל עד כדי כך שאסור למבוגר להכנס לבלוג של השדרן הקטין אז על זאת אני תמוה וחושב שיש זכות להתלונן בצורה נכונה

אל תהיו תמימם

לתפוז לא באמת אכפת מזכויות היוצרים.. יש להם אינטרס משלהם , אם יש טבעה משפטית הבעיה היא של המשדר ולא של תפוז.... וזה גם כתוב בתקנון שהמשדר לוקח את האחריות עליו ותפוז מסירה את כל האחריות מעליה והאינטנרס שלהם זה שתשדרו שידורים שלכם כלומר את עצמיכם אחרת למה יש בלוג שתראו סרטים? אפשר סרטים ליראות גם בבית.... מה שתפוז רוצה זה שידורים בלייב זה כל הקטע פה.

draqo

New member
לא קשור לעניין הזה אבל קשור לחידושים...

אבל.... אני בן 19...ואני לא יכול להכנס לחדרים של חברים בני 17...מה הטיפשות?בסדר אז הם קטינים וזה...אבל זה הבדל של שנתיים...תעשו שזה יהיה בהדלים של עשר שנים אם זה מפריע לכם.... אני לא יכול להכנס לחדרים של חברים כמו לידור(לידורקונפינו)...בגלל שהוא בן 17...אני גם קטן!לא עברתי את הגעתי לספרה השניה אפילו!.... תקנו את זה מיד!...

הנה פתרון עבורך דרקון ../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

הנה פתרון לבעיתך
ראשית אני חייב [ממילא כולם בכחול] לברך את חברך שרשם את גילו הנכון בכרטיס
או שהוא יפתח כרטיס של בן 19...54..101 או שאתה תפתח כרטיס של בן 16 חחחחחחחחח

למעלה