שידוכין

שידוכין

שלום עליכם. רציתי לשאול איך עובד תהליך השידוכין בחסידות ברסלב ? האם לבעלי תשובה יש בעיות בקבלת זיווג הגון ? ושוב תודה.

שירן161

New member
חחח איזה חמוד אתה...

בדר"כ כן... אמ.. בעצם... כאילו.. לא ישדכו בדר"כ חוזר בתשובה עם איזה דוסית טבעית... יש מקרים שכן.. תלוי בבחור.. בתכלס.. לא נראה לי..כי.. זה ישמע מגעיל אבל זו האמת שאני מכירה.. לא הרבה דוסים שחורים כא-לה רוצים ת'בנות שלהם עם חוזרים בתשובה.. אבל.. לא כולם!!!!!!! ובכלל יש גם ת'חוזרות בתשובה.. ויש ת'אלה שמזה לא איכפת להם.. כמוני למשל... אני אפילו מעדיפה חוזר בתשובה.. חולה על ההתלהבות האינסופית הזו שא נגמרת אף פעם! ובכללי... זה תלוי בבחור.. ובמה שהוא מחפש.. לא נראה לי שיש לזה הרבה בעיות.. מווה שהבנת משהו למה אני לא כ"כ מבניה ת'צמי ממה שכתבתי...

אני לא חושבת...

בעזרתו יתברך, שיש להם ח"ו בעיה... גם לי הייתה התלבטות דומה אם אני ראויה לזיווג הגון וכו', אבל בסופו של דבר הבנתי שהשדכן הגדול הוא ה' יתברך, ורק עליו צריך לסמוך... אבל אתה יכול לעשות את ההשתדלות שלך ולפנות לאדם שעוסק בשדכנות... שבת שלום!!

asaf2000

New member
תגובה

הזיווג הוא משמים, 40 יום לפני יצירת הוולד, אז למה שתהיה בעיה? אגב, זה שלא מחתנים בעלי תשובה עם חרדיות זה בעיקר בגלל האופי השונה והרקע השונה. אני בעל תשובה ומבין עכשיו שיהיה מאוד קשה להסתדר אם אני אתחתן עם חרדיה...

למעלה