שידוכים וגו'

דודי 34

New member
ולמי שאין משפחה או חברים שיכירו לו

מה אמור לעשות? בגלל זה צריך לקחת את כל האתריי ההיכרויות בערבון מוגבל.

eti35

New member
אם אין לו משפחה או חברים מצבו לא משהו ../images/Emo8.gif

סתםםםםםםםםםםםם. שאלתי אצלנו במשרד חלק מהרווקים/ות לגבי אתרי הכרויות וכמעט כולם היו נגד. הגברים טוענים שאם הם מכירים באתרי הכרויות/צ'אטים הם שואלים את עצמם כמה אחרים היו לפניו ? הדבר מוציא להם את החשק. דווקא הקלות של ההיכרות גורם להם לחשוש. זה מה שהבנתי משיחות מסדרון. לדודי34, תסכים איתי שאחד בלי חברים או משפחה זה בעייתי מההתחלה. לכל אחד צריך שיהיה לו חוג חברים ומכרים.

לי יש משפחה והמון חברים. אז מה???

המשפחה חילונית לחברים לא תמיד יש מה להציע (עובדה...)

אפרופו שידוכים...

חבר מהעבר הציע לי מישהו שגדול ממני ב-5 שנים גרוש+1 בן 12 (הילד שלי בן שנתיים...) אחרי התלבטויות רבות הסכמתי ואתמול דיברנו בפון בפעם הראשונה. זו הפעם הראשונה שלי אחרי הגט והיה לי מאוד מוזר - לדבר עם מישהו אחר בקטע רציני. ומבלי לפגוע- אמנם גם אני במצב הזה אבל קצת קשה לי עם זה שהוא גרוש ועוד עם ילד... מה דעתכם?

אני אתמול מקבלת טלפון ממשרד שידוכים...

והוא סיפר לי כמה הם משרד מצליח... ושאמא שלי הפנתה אותו... והיום מתקשרת אליי שדכנית מדופלמת..ומשווקת את עצמה... ואני ואני...ויש לי בשבילך בחורים מיוחדים... וכל זה מבלי שהיא מכירה אותי..ויודעת מי אני ומה אני..
התקשרתי לאמא שלי..בהתחלה הכחישה ואז אמרה..טוב אז אולי באמת תנסי.. ואני: אמא!!! תעזבי אותי!!! ולגביי האינטרנט.אז ראיתי שם מיוחדים..שקרנים..נוכלים..הכל..מכל גווני הקשת.. והרווחתי משם כמה חברים טובים שלא היו מתאימים לזוגיות. בהצלחה לכולנו.....

שקד74

New member
בכל גיל ובכל שלב אמא דואגת !?

מה שלומך? - חג אורים שמח !!

אני לא חושבת שהעובדה שהוא גרוש + ילד

אמורה להפריע לך. 5 שנים הפרש זה סביר בהחלט. סליחה שאני לא זוכרת אבל כמה זמן את גרושה? כמובן שחשוב לברר את סיבת הגירושין וגם כמה זמן הוא גרוש אבל בגדול לדעתי עדיף לך גרוש+ ילדים מאשר רווק שלא יודע מה כרוך בגידול ילדים. אני יצאתי עם מישהו גרוש + ילדים ולא הייתה לי כל בעיה עם זה להיפך מאוד אהבתי את ילדיו והם אהבו אותי כך שזה לא משהו שצריך להפריע. אם את בכלל לא בנויה כרגע לקטע רציני זה כבר משהו אחר אבל סה"כ הנתונים נשמעים בסדר גמור - שיהיה בהצלחה...

פשושית37

New member
אני חושבת ...

שבדורנו היום אין זה נכון לבטל דרך כזו או אחרת של הכרויות. בשתיהן יחד (דרך אתרי שידוכים בנט,או דרך שדכנים) טמונות אותן סכנות,פחות או יותר .נוכלים ומתחזים קיימים בכל מקום.ובגלל התרבותם של אלה(הנוכלים למיניהם) גם השדכנים בבואם להציע בחור/ה לשידוך מציגים נתונים כללים הידועים להם ומבקשים שהמשך הברור יעשה ע"י המעונין/נת ועל אחריותם בלבד זה נכון שזה מרגיש בטוח יותר כאשר מכר/ה מציעים לנו מישהו שהם מכירים.אבל צריך לקחת בחשבון שההכרות של חבר/ה אף פעם אינה כמו של בן זוג הדינמיקה ביחסים היא אחרת לגמרי ושוב גם כאן האחריות היא על המעונין/נת. אני אישית מכירה זוגות שהכירו דרך אתרי היכרויות והצליחו יפה, וההפך. לי אישית אין כרטיס בשום אתר הכרויות וזה לא בגלל שאינני מאמינה בדרך, אלא משום שעדיין לא התפניתי לכך (יש בדעתי לעשות כן) אך הכרתי לא מעט אנשים איכותיים כמוכם למשל
ונוצרו ביננו קשרים אמיצים וטובים.(לכן אני מנועה מלשלול את הנט) כמו בכל דבר בחיים יהיה זה נכון גם בעיניין ההכרויות במיוחד,לפקוח עיניים לא להחפז לקבל החלטות.אפילו שקשה לבד ונמאס לחפש את האחד או האחת. אני מאחלת לכולנו לכבוד חג האורים,שיאיר לנו המזל ולכל אחד/ת מאיתנו יעשה נס ונצא מאפילה לאורה...אמן

ח אלפשה

New member
ואיך אפשר בלי

סיפורי שדכנים? מגיע פלוני לשדכן אחרי תלאות רבות בדרך לשידוך הגון וכמעט לאחר יאוש ומשיח באזניו את מרי לבו בעניין. להפתעתו הרבה אומר לו השדכן שדווקא יש לו מישהי שעשויה לרצות אותו. אמנם לא צעירה, לא ממש יפה, כלומר בלשון המעטה, גם לא ממש מושכת ולא הכי בריאה, גם חכמה אין מה לחפש אצלה שלא לדבר על אנינות טעם או נשיות בולטת. רק מה? כנגד כל אותן מגרעות יש לה מעלה שקשה שלא להעריך. ומהי אותה מעלה? הגברת עשירה מופלגת למרות שאין הדבר ניכר בה מהסתכלות ראשונית. טוב, קובעים דייט ובשעה טובה נפגשים ואז - אוי לעיניים שכך רואות. לא ממש יפה? בלשון המעטה? מעט השער שעל ראשה לבן ומדובלל, עין אחת לא נפקחת, פנים מחוטטות, אף שן (מאלה שעוד נותרו בפיה) לא מקבילה לרעותה, וכל זה מרחוק עוד לפני שמתקרבים ומקבלים מכת ריח. טעם בלבוש? עדיף שלא לדבר. רק שלעולם לא היה מנחש על פי הלבוש שלפניו אשה עשירה. חכמה? קשה לעמוד על טיבה שכן מה שיוצא מפיה בתגובה לשאלה, דומה יותר לגעיית בהמה מאשר להגה אנושי. מסתבר שאותן תכונות נזקפות בחלקן למחלת נפילה קשה שהגברת סובלת ממנה משחר ילדותה. זהו. צריך לקבל החלטה וכידוע לכל שקר החן והבל היופי - אשה יראת ה' היא תתהלל במיוחד עם נדוניה כבדה כמו שמצופה מהגברת. ואכן ההחלטה מתקבלת לחיוב ואחרי שהשדכן מקבל את חלקו בעין יפה - הזוג נישא במזל"ט ובצנעה (שלא לתת פתחון פה למלעיזים) ומתחיל את חייו המשותפים. או אז מתבררת האמת המרה והיא שכל עניין העושר לא היה ולא נברא ואפילו משל לא היה. מה שרואים זה כל מה שיש ואין מה לצפות לכלום מעבר לכך. המום ומזועזע חוזר הבחור לשדכן ובפיו הטרוניה המתבקשת: איך הכשלת אותי וסיבכת אותי עם דבר שכזה בהבטחת שוא שמדובר בנדוניה גדולה? השדכן לא מתרגש ומשיב לו: מה אתה רוצה? הלא אמרתי לך שהיא לא יפה -נכון? - כן. ושהיא כבר לא צעירה - נכון? -כן. ושהיא לא בריאה - נכון? - כן. ושהיא לא חכמה אמרתי? -כן. וזה שהיא סרת טעם? -כן. ולא מושכת? -כן. נו? אז ממה בעצם אתה מופתע? עונה לו הבחור: והרי הבטחת שמדובר באשה עשירה וזו בכלל דלפונית.... מגרד השדכן בפדחתו ועונה: או קיי. אז בפרט אחד לא ממש דייקתי אבל אתה בעצמך מודה שכל השאר נכון

touti

New member
שדכן-ר"ת, שקר דובר כסף נוטל

היום העברתי תמונה לשכנה שלי תשעביר לאיזה בחור שבעלה רוצה להכיר לי:) גרוש+1

touti

New member
../images/Emo2.gif

אני עוד לא יודעת אם להחזיק לי אצבעות. הוא גרוש+1 אני אמא לארבעה לא נשמע מאוזן והוא בטח ירצה עוד ילדים

למעלה