שידוכים וגו'

שידוכים וגו'

אתמול היה לי ויכוח עם חברה שלי. סיפרתי לה איזה סיפור הזוי על מישהי שהכירה מישהו דרך אתר וזה נגמר בשן ועין...והיא, חרדית ממאה שערים, אמרה לי, כצפוי, שהכל שקר וכולם רמאים וכו'. האמת לא רציתי להיכנס איתה לויכוח כי אני יודעת את עמדתה (אנחנו מדברות כל יום פעמיים ביום..) אבל שאלתי אותה שאלה שלא היתה לה תשובה עליה, מה שנקרא נסתתמו טענותיה... שאלתי אותה אם מישהו מסביבי (חברות/שכנות וכד') בכל השנתיים האלו הכיר לי מישהו? איך הייתי יוצאת לדייטים אם לא דרך האינטרנט? מודה, לא מתה על זה. זה שוחק ומעייף. נתקלתי בכל מיני יצורים
אבל זה חלק ממה שאנחנו צריכים לעבור עד שנמצא את האחד/ת לא? בקיצור... עצבנה אותי קצת
(האמת, לא יודעת מה עצבן אותי כ"כ... אולי היא טיפטיפ צודקת?)

אני לא חושבת שהיא צודקת מאחר

והכרתי כל מיני אנשים דרך האינטנט ומדובר באנשים מוצלחים ברובם אבל מה לעשות הם לא הזיווג ולכן גם לא הסתדר. כמו שהיא טוענת יש גם רמאים ושקרנים מי כמוני יודעת זאת ואפילו את נתקלת לא פעם בכאלה. בסך הכל אם לא האנטרנט לא הייתי מיכרה אותך ואו את כל המקסימים מהפורום שלנו או בכלל אחרים נחמדים. סך הכל גם אנחנו נמצאים פה ושם בכל מיני אתרי הכרויות למיניהם ואנחנו לא שקרנים ורמאים ולכן אנו מקוות שיש עוד הרבה כאלה וביניהם גם הזיווג. האמת היא שהגיס שלי לא שוכח אותי בקטע הזה ותמיד תמיד כשהוא נתקל במישהו שנראה לו הוא מנסה להכיר לי אבל מה לעשות שגם זה לא תמיד מצליח. קיבלתי משכנה + מאחותי טלפון של שדכניות אבל האמת היא שאני די חוששת להכנס לזה אולי בגלל שאני מפחדת בכל זאת להתחייב. האמת שאני לא הצלחתי להבין למה אני לא פונה לשדכניות יש לי את הטלפון שלהן על המקרר כבר מעל חודשיים ואני לא עושה עם זה כלום. למה?? שאלה טובה. מצטערת שהארכתי - וישר כח אם הגעתם עד שורה זו

לגבי הנט

לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיו!!! איך הייתי מכירה אנשים כאלה נפלאים בדרך אחרת??
דרך אגב, הכוונה לא היתה נגד אתרי ההכרויות אלא נגד אלו שצועקים געוואלד (כדוגמת חברה שלי) ואין אלטרנטיבה...

אiר1

New member
אני באמת הכרתי

באתרי שידוכים, לא מעט גברים, שמעוניינים בסקס מהיר וזמין, וזו היתה המטרה המובהקת להמצאותם באתר. הם לא התעניינו בקשר רציני, לא כל שכן נישואין. וזו רמאות לשמה, שגם הכעיסה אותי. בכרטיס שלהם באתר, הם באים בהצהרות על האשה האידאלית (שלטעמם צריכה להיות דתית מאד) וכל כך הרבה הסברים על הרגישות שלהם ועל האנושיות שלהם, ועל הזוגיות המושלמת... ומצד שני, כשפוגשים אותם, הם תופרים במבטים מלמעלה למטה, עושים "תמחיר" וממהרים "לסגור עסקה"... זה באמת לא משהו שאמורים לפגוש, לטעמי באתרי היכרויות. יש המון מכוני ליווי, שיואיל לפנות את עצמו, אחר כבוד, לאחד מאלו. ולא לבלבל במח על "האשה האידאלית" עלק.

שקד74

New member
מסכימה איתך לגמרי

זה מכעיס להיכנס לאתר הכרויות דתי ולגלות בו לא מעט דתיים גרושים שמחפשים לעצמם נערת ליווי בהכשר הבד"צ. מאד מאכזב . אין לי ספק שבסוף אכיר גם אנשים רציניים , ישרים וערכיים שאינם מביישים את כיפתם. אני כן חושבת שאולי כדאי לחזור לעולם השדכנים אולי שם יש ישרים יותר. מה דעתכם?

אiר1

New member
עוד לא התנסיתי

בשדכנית מקצועית, למרות שהמליצו לי על זה.

kelly האחד

New member
הכרתי את בעלי לשעבר דרך ידיד.....

ובאמצע החיים והנישואים חיכתה לי "הפתעה" לגביו (לא אפרט כרגע),ובכן הנישואין התפרקו,זאת אומרת שבטחון מלא אין,אך עדיין מעדיפה להכיר בדרך יותר טבעית,או דרך חברים,מכירים,מרגיש לי הרבה יותר בטוח,רק שזה קורה פעם ביובל,אתרי הכרות הם כלי נרצה או לא,נכון שיותר חשופים לכל מיני טיפוסים ואולי סכנות,אבל כמו שכתבה מקסימית,בטח יש גם אנשים טובים כמונו,האתרים די מעייפים,וזה דורש מצד אחד להיות בתנועה ומצד שני הרבה הרבה סבלנות,באופן אישי בתקופה האחרונה אני לא עונה על שום קרטריון,פשוט קפואה,מחכה שהזיווג שלי ידפוק לי בדלת....(מאוד מציאותי מצידי!). עולה לי פה שאלה,מה אחנו עושים בשביל להכיר?,האם אנחנו משדרים לעולם שאנחנו רוצים בזוגיות?אנחנו "משווקים את עצמינו"?,אשמח לשמוע איך אתם מתמודדים!

מה אני עושה?

רשומה באתר הכרויות... מה אפשר לעשות חוצמיזה? לשווק את עצמי? אז זהו שאני בדיוק במשא ומתן עם חב' פרסום לשילוט חוצות לגבי פוסטר על גשר ההלכה
?

kelly האחד

New member
../images/Emo6.gif

ענית לי בהומור ,זה נכון האופציות הן לא ענקיות,אבל באמת שבלולית יש אנשים יותר מוחצנים(וזה אחלה)שמשדרים ואומרים לכל העולם שהם רוצים ומחפשים זוגיות....ואולי הצד השני נהיה יותר מודע וטיפלה עוזר.לשווק את עצמינו,לא אומר שנבוא עם מסיכות,נהיה לא אמיתיים,כתבתי את מה שכתבתי כי בעיניי אני לא מספיק משדרת שאני רוצה בזה. לגבי הפוסטר,אם תהיי מרוצה מחברת הפרסום ,תעבירי לי את השם,אנסה גם!

eti35

New member
אולי אני מיושנת-אך אתרי שידוכים לא בשבילי

גם לאחר הגירושים שלי וחיפוש אחר פרק ב' מעולם לא ראיתי את עצמי מחפשת או נמצאת באתרי שידוכים למיניהם. מספיק סיפורים שמעתי על היצורים שיש שם וממש לא בא לי להכיר אותם מקרוב. אולי זה לא נכון להגיד, אבל מבחינתי,אני מדגישה שזו הרגשה שלי בלבד, יש בזה סוג של כשלון לחפש באתרי שידוכים. העדפתי להכיר באופן אישי או דרך חברים ומשפחה. אני מכבדת כל אחד ואחת בדרך שהו/יא יבחרו להכיר את החלק השני של הזוגיות. ראו זאת כדעה פרטית שלי.

אם כך איזה עוד אופציות נשארו לנו??

איך הכרת את בעלך של פרק ב?? שתפי אותנו.

eti35

New member
אצלי המצב שונה במקצת

לאחר הגירושים הכרתי מישהו שיצאתי איתה כשנה פלוס. לאחריו חזרתי אל פרק א' והיום אנחנו חיים יחד ללא נישואים. פרק א' שלי הודיע ברבנות שאנחנו חיים יחד ועד כמה שאני מבינה, במידה וארצה להתחתן עם פרק ב' (אחר) אצטרך לקבל ממנו גט מחדש. אז במצבי היום, אני גרושה/נשואה כרגע זה לא מפריע לי. מה יהיה שאזרוק אותו שוב?! רק הקב"ה יודע.

שקד74

New member
למה לזרוק שוב?

אולי עדיף להשקיע ביחד את המקסימום כדי שזה לא יקרה? שלב הגירושין הוא שלב מאד לא פשוט, לו הייתי יודעת מספיק מה מחכה לי לא בטוח שהייתי יוצאת למסע כה מפרך .

מכבדת את דעתך

וחולקת עליך הכרתי אנשים מקסימים דרך אתרי הכרויות (בורבה- אפשר להלשין עליך
)? יצאתי עם מישהו לפני כשנה, קשר שהחזיק כשלושה חודשים ונגמר יפה מחוסר התאמה אבל נשארנו בקשר והוא עשה לי את ההזמנות לבר/בת מצווה של הילדים שלי לפני כחודש. נכון, היו גם נפילות. תשאלי את אחד ומיוחד שהיה צריך להתקשר ולהתחזות לבת שלי שלא מרגישה טוב ושאני אבוא מהר הביתה
(הוא עשה לי קולות של בכי בטלפון... נחנקתי מלהתאפק לא לצחוק...) אם אני אחכה שהוא ידפוק לי בדלת רוב הסיכויים שזה יהיה השליח של ביטוח לאומי עם קצבת הזקנה שלי... יש עניין של לעשות השתדלות. וזאת ההשתדלות שלי.

eti35

New member
אני מבקשת שלא אובן לא נכון

אני מכבדת כל דרך להכיר את הצד השני. אישית אני אומרת דרך אתר ההכרויות לא מתאימה לי. אמרתי כבר שאני מיושנת בעניין הזה?!

למעלה