שידוכים=ביזבוז זמן

שידוכים=ביזבוז זמן

הכל שקר נשבר מזה ולהכיר בחורה זה יותר גרוע כי אם היא יוצאת איתך אז סימן שאין לה בעיה לצאת עם בנים לא בשידוך ומסתבר שהיא כבר יד שניה בקיצור מה עושים??מחכים לשידוך או נכנסים ליד 2 ולוקחים סחורה משומשת

קליט

New member
שידוכים זה פרויקט

זה לא שאתה הולך ל`בית מרקחת` ובוחר לך אחת מתוקה חכמה אינטלגנטית טובה ואוהבת . . אז ראשית * ההורים/אחים/אחיות לא עוזרים לך במשימה ? . . . ב) יש דברים שעושים עוד לפני פניה לשדכניות, עליך לעניין את הסביבה שאתה מחפש שידוך, תעניין את החברים את המשפחה, יש לכם בטח בבית `ספר הזכרונות` שבו מופיעים כל המכרים הידידים הדודים והדודות וכל החמולה מכל הארץ שאתם מזמינים אותם לשמחות ? . . אז שאחד מהמשפחה שלכם שיתקשר אליהם ויספר להם שהנה גדלת כבר בלי עין רעה, ואתה מחפש להכיר מישהיא, אולי הם מכירים מישהיא כזאת ? . . . ג) בקשר לשדכנים - זה פרויקט, ובמיוחד אם אתה לא בחור שעושה הרבה שטייגן בישיבה, אז עליך להשקיע עד שתראה תוצאות ושוה לך להשקיע ! . . . תברר אצל חברים על שדכניות מעולות ותתקשר אליהם, תבטיח לשדכנית שכר הולם אם היא תשדך אותך . אתה עושה לך נוהג קבוע להשקיע בענין כמה שעות בשבוע, ויפה שעה אחת קודם, כי בגיל צעיר הסיפור יותר קל . *אתה צודק שזה לא פשוט, אין דרך אחרת . מצד שני, יתכן גם שמתאים לך אולי בחורה שמחפשת שידוך בנט, במקרה והיא בחורה טובה אחראית ושקולה, ההכללה הזאת ש ~~מי שמחפשת בנט היא משומשת~~ זו הכללה מדי גורפת, לא כולן חרדיות מרובעות שינקו מחלב אמן שלא מחפשים שידוך בנט . . . וגם, יש לבחורות טבע, ש הן לא מתמסרות לבחור שמחפש קשר מזדמן, ככה שאתה כן יכול למצוא בחורה מעולה מהנט, ולא עוד אלא שיש בנט אתרים מכובדים להכיר, ראה את האתר `הידברות` או באתר `שדכנט` . בחורה כזאת אתה לא מתארס איתה אחרי 7 פגישות . . ככה שהייתי בוחן גם את הרעיון הזה . בהצלחה !

בננה147

New member
חעעעעעעע

א ש כ ר ה....

אבל תאמין שעדיף לסבול לפני מאשר אחרי...

תסבול בלחכות לשידוך עכשיו..

מכאשר לסבול עם איזה פרחה באותו בית....

יהיה טופ אח שלו...יש לנו אחלה אבא שבעולם!

כך את החיים בחייף...למה תתגעגע לימים האלו...

ואני שרררר שתאמיני שאני מאושררררררר

שלום שנים כמה זמן לא הייתי פה

מישהי חכמה אמרה לי פעם שה' נוהג בחוכמה מרבית ולכן מי שמתעכב לו השידוך זה אך ורק כי הוא מיוחד ומגיע לו את הכי טוב

קליט

New member
בעזרת ה`

גם, במשך הזמן יש לנו יותר ויותר חכמה ונסיון . .

למעלה