שידה מפורמייקה בסלון

Liat R

New member
עם איזו תוכנה את עובדת

אם יש לי אותה אסביר לך איך להקטין את הקובץ.
 
אני אציץ בבית לראות איך קוראים לה

לא ניראה לי שזה משהו מיוחד. זו התוכנה הבסיסית שהגיעה עם הסורק. בערב אני אגיד איך היא ניקראת. תודה. סאני.
 

lilachh

New member
סאני את יכולה אפילו לעבוד עם

הפוטואדיטור שבא עם ה-office ולפעול איך שאמרתי לך.פשוט פשוט פשוט.
 

max63

New member
לא בכל התקנה...

ליל, לידיעתכן, PhotoEditor איננו מותקן בהתקנה סטנדרטית שלח אופיס. הוא אמנם קיים בדיסק אבל צריך "לאמר" לו להתווסף להתקנה. אפשר להוסיף כמובן בשעה מאוחרת יותר. התוכנה מאוד נוחה וגם אני משתמש בה הרבה מאוד (אף שיש תוכנות מתקדמות בהרבה על המחשב), בעיקר לדבר שנקרא Screen Capture.
 

michal24

New member
עוד לא צבעתי רהיט אף פעם אבל

בעבודת בית הם עשו רהיטים באפקט עתיק ע"י שיטת הנר, כשהם שיפשפו את הצבע רק בחלק מהמקומות, ויצא די יפה לטעמי. באתר שלהם יש הסבר על זה, וגם במאמרים שבפורום יש.
 

av_i_va

New member
לא בדיוק...../images/Emo4.gif

ה-"פטנט" עם דבק הנגרים עובד נהדר עם צבעים על בסיס מים. הצבעים בהם את מתכוונת להשתמש שונים ואני לא בטוחה שתקבלי את האפקט הרצוי. יהיה עליך לנסות תחילה, אך כאמור - אני בספק.
 

anat15

New member
"פטנט" דבק הנגרים

מישהו יכוללתת קצת יותר פרוט לגבי ה"פטנט"? איך עושים את זה בדיוק? מה מקבלים?
 

lilachh

New member
בעיקרון ש מאמר על פיצוצים שמסביר

בצורה נהדרת על כל הענין מכל היבטיו. אבל בקצרה: שכבת של צבע אקריל, ייבוש מלא שכבה של דבק נגרים רק מסוג אלמרס - ייבוש מלא שכבה של צבע אקריל (בגוון שונה ורצוי מנוגד לגוון של הצבע הראשון) - רצוי שיהיה מדולל בטיפונת מים...יתחילו להייוצר סדקים והצבע התחתון יתגלה בסדקים.
 
למעלה