שיגרת הטיפוח שלי..

שיגרת הטיפוח שלי..

הי, אני חדשה פה.. אני חנה, בת 16.5 מת"א, עולה לכיתה יב'.. משתדלת לטפח את עצמי אבל לא משתגעת.. נהנית מאוד לקרוא כאן גם בתור סמויה.... אשמח לשתף אתכם בשיגרת הטיפוח שלי ולענות על שאלות/לחוות דעה אם צריך.. תהנו!!

niya

New member
ברוכה הבאה פונטש חננה../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

לפורום שלנו
ספרי לנו משהו על פרסיותך, לפני שאת משתפת אותנו בטיפוח
איך שמעת עלינו?

niya

New member
הלו../images/Emo8.gif

ההיכרויות זה אצל השדכנית מס' 1 של הפורום

niya

New member
האמת שדווקא יש לי...../images/Emo140.gif

בן כמה אמרת שאתה?

אופסס...

זה נכנס לפורום הלא נכון בטעות, א ב ל אם כבר אז אני אספר קצת על עצמי... אני חנה בת כמעט 17 מת"א, עולה לכיתה יב', ו..כן יש לי שורשים פרסים [חלקיים בלבד!] ואני גאה בהם. יצא לי לאחרונה להיכנס לפורום והוא בהחלט משעשע ומצחיק..... ד"א השידוכים פה רציניים? זה טיפה מדאיג
זהו.. אה אני גם עוסקת בתפירה, אומנות ומלאכת יד... מוזמנים להתרשם בבלוג שבחתימה. [גאווה לעדה הפרסית!] לילה טוב לכולכם [איך אומרים בפרסית?]

anii10

New member
לילה טוב לכולם

שב חוב
شب خوب או הפוך לא זוכרת...

niya

New member
את רואה,

שום דבר לא בטעות...
כנראה שהיית צריכה להכנסז לכאן... וכן, השידוכים הם בשיא ברצינות, אנחנו רוצים לחגוג כאן חתונה אמיתית, ו - jun jun מופקדת על העניין הזה

מה שנכון- נכון!

אין מקרה בעולם. אם יוצא לכם שידוך אמיתי [אם זה יקרה אי פעם..
] תעדכנו אותי

JUN JUN

New member
חננה פונטש - כשתגיעי לגיל שאפשר להתחיל תיידעי

הכוונה גיל 18... ואז אני כבר מחפשת חתנים פרסים או לא פרסים...יש מבחר חתנים איכותיים, חסרות בנות במאגר צחוק צחוק אבל אני רצינית לגמרי. אני מקווה שבדקת כבר את בלוג ההכרויות שלי. (ראי קישור בחתימה האישית שלי מטה) את מוזמנת להרשם ולהתרשם JUN JUN הפקות ושידוכים

niya

New member
עם כל הכבוד (ויש כבוד)../images/Emo99.gif

את צריכה לחתום JUN JUN הפקות ושידוכים (ולא בסדר ההפוך)
תתמקדי במה שחשוב!

JUN JUN

New member
אבל כך חתמתי

הפקות ושידוכים לא טוב? לא הבנתי... תסתכלי שוב על ההודעה שכתבתי לחננה פונטש

JUN JUN

New member
טוב אגב הפקות

מה עם המאורע החשוב? זה שנדחה שוב ושוב זה שהחיזרים גרמו לנו לדחות אותו מפגש פורום? מוכר? מיום שני אני כנראה לא אהיה פה הרבה (לפחות לא כמו שאתם רגילים) חמותי מגיעה מאמריקה הגדולה לביקור וצריך לעשות לה "קום והתהלך בארץ" בלי תרמיל ובלי מקל, עם שתי בנות, שמש אש, עגלות וחיתולים אבל אשתדל לקפוץ מדי פעם לביקור ולהתעדכן. גם הבלוג יהיה בהשהייה קלה, ובענייני שידוכים, אסור לדחות, מי שרוצה להגיש מועמדות נא לשלוח מייל, החמה שלי תחכה... מצווה קודמת לחמות.

JUN JUN

New member
חננה

עשיתי לך יחצון חבל"ז, תראי הודעה חדשה בלוג מאוד חמוד, תצליחי. JUN JUN

למעלה