שיגרע

stאסתי

New member
שיגרע

הגעתי לצב של שיגרה ואני לא אוהבת את זה שוב לקום לעבודה, שוב לחזור הביתה עייפה, לאכול, להתקלח, לראות עקרות בית נואשות ולישון שוב סופשבוע, שוב לצאת לעלמה או לקייזר או אם ממש בא לגוון אז לדאבלין שוב להשתזף על הגג בשבת בצהריים או אם ממש יש יוזמה אז לסוע לחוף הקרוב שוב לקום ביום ראשון בבוקר ולקלל את העולם כל כך הרבה זמן רציתי להגיע לזה,עבדתי קשה כדי להגיע לזה...למצב הזה שיש לי עבודה שכיף לי בה,מחשבות על תואר שני, דירה מדהימה שאני אוהבת,המון חברים שגרים באיזור ועדיין חסר משהו ואני לא יכולה להסביר מה. יש למישהו רעיון?

uri80

New member
אח, הארץ המובטחת. להביט בה מרחוק

אך לא לצלול בה...

uri80

New member
לך. לי נגזר להביט בהם מרחוק לעוד

כמה וכמה שנים...

ובכאן נכנסים החברים הדימיונים

לא נורא יורי'וש אתה עושה עבודה חשובה. כל עמישראל מאחוריך. (ולא במובן הכואב, רק אם אתה מתעקש כמובן..)

רוג'ר כבר חשב על זה

ולא הגיע למסקנה. What shall we use to fill the empty spaces Where waves of hunger roar? Shall we set out across the sea of faces In search of more and more applause? Shall we buy a new guitar? Shall we drive a more powerful car? Shall we work straight through the night? Shall we get into fights? Leave the lights on? Drop bombs? Do tours of the east? contract diseases? Bury bones? Break up homes? Send flowers by phone? Take to drink? Go to shrinks? Give up meat? Rarely sleep? Keep people as pets? Train dogs? Race rats? Fill the attic with cash? Bury treasure? Store up leisure? But never relax at all With our backs to the wall. בקיצור הוא אומר.. במה נשתמש בכדי למלאת את החורים הריקים? שנפליג לאורך הים של הפרצופים? בחיפוש אחר עוד ועוד תשואות? שנקנה גיטרה חדשה? שננהג במכונית יותר חזקה? שנעבוד רצוף למשך הלילה? שנכנס לתגרות? שנזרוק פצצות? שנסייר במזרח? שנקבור עצמות? נשבור בתים? נשלח פרחים בטלפון? (היום רוג'ר היה כותב - SMS) נשתה? נלך לפסיכולוגים? נהפוך לצמחונים? לא נישן בקושי? נאלף כלבים? נרדוף אחרי עכברים? נמלא את עליית הגג בכסף? נקבור מטמונים? נאחסן את זמן הפנאי? אבל לעולם לא נרגע בכלל עם הגב שלנו לחומה. פששש כל הכבוד לי, רציתי לתרגם רק תקציר ותרגמתי כמעט הכל. ו... כמו שאמרתי, מסקנה אין. באסה. אבל יש תמיד את האפשרות של החברים הדמיוניים כמו שלי קאו יוכל לומר לך.

soelistit

New member
אדם אמבציוני

תמיד ישאף ליותר ממה שיש לו..... (וכבר אמרו חכמינו - יש לו תואר - רוצה שני........
)

אבזץ

New member
רק אל תתאבדי. טוב?

רק זה חסר לי עכשיו. בבקשה. מה אגיד לך, כולנו באותה סירה - ילדים אבודים המחפשים קצת חום ואהבה. יום טוב והרבה אושר

למעלה