שיגריס,

• פותח הנושא droli
  • פורסם בתאריך

droli

New member
שיגריס,

לא מזמן ביקשת מתכון לפונדו גבינות. העברתי לך ב-MEIL עשית?

שיגריס

New member
DROLI (מיכל, נכון???),

שכחתי לגמרי להודות לך על המתכון לפונדו כי מה שקרה הוא שמצאתי בסוף לבד מתכון יותר מוצלח מזה ששלחת לי (לא זוכרת מאיזה אתר מצאתי אבל הוא יצא מעולה). במתכון שמצאתי הדריכו להתחיל עם 50 גרם חמאה בסיר על אש קטנה ואז להוסיף רבע כוס קמח (2-3 כפות) תוך כדי בחישה. אח``כ, ממש כמו ברוטב בשמל, להוסיף 2 כוסות יין לבן אבל לאט לאט, ז``א: מעט בכל פעם ולבחוש כל הזמן או לערבל עם מערבל ידני עד שנוצרת עיסה חלקה. רק אז להוסיף תערובת של גבינות צהובות קשות וחריפות (קשקבל, פרמזן וכו`). אין לי כלי מיוחד לפונדו גבינות (השונה לחלוטין מזה של פונדו דשר) אבל היגשתי חם עם בגט קלוי ומאד אהבו. ספרי לי חוויות אם תנסי ושוב סליחה שלא התייחסתי קודם. מיכל (גם)

שיגריס

New member
DROLI, אפשר לקבל הבהרה

להודעה ששלחת לאיריס? כתבת על איילת ונופר שהן בעצם אותה אחת והיא הבת של איריס?! מה קורה כאן? דרך אגב, האם את זו שמזדהה בשני שמות :DROLI וקושוש? נדמה לי שכתבת לפני כמה ימים ולא ממש ייחסתי לזה חשיבות אבל עכשיו רק קלטתי. זה נכון?

נופר 30

New member
אני יכולה להבהיר

איריס היא אחותי נופר היא ביתה שהיא בעצם האחיינית האהובה עלי ולכן מפה שמי הוירטואלי איילת ( או ליתר דיוק איילת השחר) זהו שמי האמיתי ולכן droly התבלבלה כי על המייל היה כתוב איילת ובמייל היה כתוב נופר מקווה שלא סיבכתי יותר נופר

droli

New member
כן - מיכל, דרור זו בתי

אין לי שום ניסיון בפונדו גבינות, ולמעט האמת זה לא כל כך עושה לי חשק.. פשוט בכל יום אני נכנסת למדור אוכל ב-Y לשאלות ותשובות, ונזכרתי שחיפשת, אז העברתי לך. שמחה שהצליח לך. נשתמע, מיכל. את באה למפגש?

שיגריס

New member
DROLI, לא ענית לי, נשמה.

האם את גם ``קושוש``? ומי הן נופר ואיילת? או שמא זה מידע חסוי? מיכל נ.ב. לשאלתך על המפגש: בכלל לא הבנתי מכל הבלגן האם בכלל קיים מפגש, איפה, מתי וכו`. אני לא יודעת אם אוכל להגיע כי תלוי בתאריך ובמיקום, אבל אם אכן מתקיים כזה מפגש - צריך להודיע עליו בצורה מסודרת כי בינתיים לא ממש ברור מה קורה.

droli

New member
לא - אני לא קושקוש. אני דרולי,

ולפעמים שומשום - (מהעבודה) לנופר30 קוראים איילת. מפגש עדיין אין, אבל אנחנו מנסים לתאם...תדפדפי בדפים אחורה ותראי

דרולי=שומשום? לא להאמין...

שיגריס, אני חשבתי ששומשום זה כינוי נוסף שלך. לא יודעת למה. איזה קטעים הולכים פה עם השמות...

מאפין

New member
droli/קושוש - אני פשוט בהלם

זה פשוט נראה כמו שני אנשים שונים לחלוטין!!!!

שיגריס

New member
זה מזכיר קצת מערכון מהסרט ``כבלים`` :cool:

על ``זכרונות מבית אבא`` שבו מראיינים כמה אחים זקנים שלא זוכרים מי זה מי (אני לא אברהם, אני מנשה...).

Iris G

New member
באמת שני אנשים שונים

דרולי היא גם שומשום לא קושוש ושמה של ביתי הוא נופר ובגלל זה אחותי משתמשת בו

שיגריס

New member
סדר, רבותי, סדר ! ובכן, H-)

DROLI -מהבית ושומשום - מהעבודה, אבל, בעצם, אותה אשה (ובאמת שונה לגמרי מקושוש). DROLI - על שם בתה דרור. עד פה ברור? איריס ואיילת אחיות. שתיהן בפורום אבל איילת מזדהה בשמה של נופר - הבת של איריס. מאד פשוט ! ואחרי שהכנסנו קצת סדר בבלגן, נותרה רק שאלה אחת: מי, לעזאזל, הפליל את רוג`ר ראביט??? :cool:

droli

New member
שיגריס - את אחלה!

פיענחת אותנו, ועכשיו אני יכולה ללכת לישון בשקט... נדבר מחר, לילה טוב... אם אני אשאר ערה עוד 10 דקות אני מתנפלת על המקרר. אז לילה טוב! מיכל

מאפין

New member
``תמיד טענתי שלבחורה יש פוטנציאל``

מיועד אלייך שיגריס ולקוח מאיפשהו ;-)

נופר 30

New member
אופס

ואחרי שעניתי פתאום הבנתי שכולם כבר הבהירו יווווווווווו זה ממש היה מצחיק לקרוא את זה

למעלה