שיגרה....

תימניה

New member
שיגרה....

לקום בבוקר לעבודה להסתכל על השעון כל דקה מחכה שהיום יגמר אבל השעון זוחל. מעבירה את הזמן במחשבות על מה ולמה על איך וכמה השדרן ברדיו מנסה להצחיק משמיע שיר ועוד שיר. ועוד יום נגמר בעצם לא ממש משנה מקום משנה מגרש הגעתי למשרה השניה. המשרה השניה בעצם יותר קשה מנסה להגיע אליה רגועה לצערי לא תמיד אני מצליחה כי אני עייפההההההההההההה!!!!!!!! מחכה לשקט של הלילה.

../images/Emo25.gif תמניה שגרתית ועיפה

מבינה אותך כולנו רוצים שיגרה אבל כשהיא קיימת רוצים לברוח ממנה מאחלת לך ימים קלים ונוחים יותר

שיגרה זה רע?

לא יודעת שואלת את עצמי כל פעם מחדש שהרי כל כך מחפשת את השקט הזה וכשהוא כאן זה כבר שיגרה... אז זה רע?

העולם שלי

פעם שאלו אותי "מה הכי היית רוצה שיקרה לך?" אמרתי "רוצה פעם אחת להשתעמם, לראות מה זה" אף פעם לא היתה לי שיגרה בחיים אף פעם לא השתעממתי כל יום מביא לי דברים חדשים לא מפספסת כלום וכמעט כל בוקר וערב יש לי שקט ושלווה. זה כמו חומץ בלסמי בסלט ירוק... יאאאאממממ! לא כל אחד אוהב את הקצב הזה.

פעם אמרו לי

ששינויים עבורי הם טעם החיים וצדקו ואכן כמעט לא חווה שיגרה נהנת מהתנועה רק שיש בה משהו מעייף שמבקש קצת שקט קצת שיגרה וכשהיא באה לא יודעת מה לעשות איתה (חחח)

טוב, אז מה זה....

...שיגרה בשבילך? מה זה שיגרה בכלל? חושבת שזה הרגל. חושבת שאין לי הרגלים. אני - לא מסוגלת לפתח אותם. לך יש? בגלל זה אני גם לא נרשמת להתעמלות (טוב, גם בגלל שזה לא בחמישיה הפותחת שלי)

שיגרה זה...

כל יום אותו הדבר (אפשר להשתגע מזה
) הרגלים? מנסה לחשוב אממממממ יש אחד שעליו לא מוכנה לוותר ה
של הבוקר וכשחושבת קצת יותר זה גם משתנה כי בקייץ את מקומו תופס אבטיח או אפרסק

אולי את מפספסת...

לא יכול להיות שהכל אותו הדבר כל יום. טוב, אתן לך דוגמאות מהחיים שלי: 1) צחצוח שיניים. יש לי שלוש מברשות, כמה סוגי משחות, שני חדרי רחצה. כל יום מצחצחת עם איזה מברשת ומשחה שבא לי איפה שבא לי (לפעמים הולכת לבדוק את העציץ במרפסת תוך כדי צחצוח). כמו להחליט איזה בגדים בא לי ללבוש היום... 2) קפה כל בוקר. יש לי שלושה-ארבעה סוגים וגם כמה דרכים להכין אותו. כל יום מכינה איך ומה שבא לי. כל בוקר קורה לי משהו אחר אפילו שבכותרת הכללית זה כאילו אותו הדבר. קפיש?

פספסתי משהו

שכחתי להוסיף שבאופי שלי - אני תאבת חיים מכורה. נהנית מכל יום שעובר מהשמש הזורחת מהפרח שפרח בגני ממשהו חדש שלמדתי כמו על התנהגות של אנשים (גם טוב וגם רע) כאלה דברים עושים לי את היום. כל יום אני נולדת מחדש. אולי הרגל או אי-הרגל הוא ענין של תפיסת חיים. מה אומרת את?

תימניה

New member
שיגרה....

כשעושים כל יום אותו הדבר (צודקת אפשר להשתגע מזה.
) כשרוב הדברים נעימים לך,או שאת עושה אותם עם האנשים שכייף לך איתם, אז השיגרה נעימה. אבל כשאת קמה כל בוקר ויוצאת לעבודה שאת שונאת, וכל היום הראש עושה חישובים ותמיד תמיד את סוגרת קופה בגרעון אחרי יום כזה את צריכה להגיע הביתה מלאה אנרגיות למשרה השניה. וחוזר חלילה. ומה לעשות לפעמים השיגרה הזאת מעצבנת וכשזה חוזר על עצמו כל יום, זאת שיגרה רעה, או כמו שאמר NDR,זאת שיגרע
טוב נו..מה אני מקטרת השבוע שלי מתחלק לשניים, חצי שבוע שיגרה נעימה וחצי שיגרע

../images/Emo101.gifצ'מעי

אני עשיתי משרה שניה מאז שהילדים היו תינוקות. זה לא השיגרה ש"הרגה" אותי אלא הנטל, האחריות האינסופית. אז לפני הכל - תשמחי שיש לך בכלל עבודה. ואחר-כך תנסי להבין אם את מדברת על שיגרה. מותר לקטר. אפילו רצוי. אבל אחר-כך עושים תיקון מצב קטן. כל פעם - לקטר על משהו אחר. שלא ניכנס פה לשיגרה...חו"ח בהצלחה, חמודה.

Lonely In Blue

New member
תגידי...

זה יפה מה שאת עושה לי ? ככה להזכיר את החבל בביתו של התלוי ? בבקשה... בבקשה... בבקשה... נא לא להזכיר יותר את המילה המעצ'בנת הזאתי "עבודה"
בואי נדבר על הדברים שאותך משמחים...
קול פעמון וקצפת עם שטרודל, זנב של פוני, ושניצל ופודל, ואווזים שעפים לשחקים, אלה דברים שאותי משמחים. בגד לבן וגם רך וממשי, שלג אשר על הלחי גולש לי, חורף קסום שנמס לאביב, אלה דברים שאותי משמחים.
( אוסקר המרסטיין, גירסה עברית: אבי קורן ) זהו... עכשיו ששימחנו אותך,
נשאר עכשיו רק לשמח אותי... אבל זה קצת קשה.

רו נה

New member
'צטערת

עכשיו שימחת גם אותי... איכס עבודה איכס עבודה איכס עבודה עבודה איכס איכס איכס.

N D R

New member
משרה שנייה...

במשרה השנייה את המנהלת הגדולה. לפחות זה!

רו נה

New member
אוי תימניה

את מזכירה לי...שנים רבות היתה לי "משרה" שבאה מאהבה. אפילו לא קראתי לה "משרה". זה היה תחביב מילדות שהפך למקצוע, להתמחות. לקום כל בוקר ולהתחיל בכיף יום מלא סיפוק, עניין, התפתחות וסביבה חמה ומיוחדת. אז הנה - זכית. מחצית שניה מלאה

תימניה

New member
רונה ...

נראה שלא הבנת אותי, כשדיברתי על משרה שניה... התכוונתי לבית,ילדים ומידי פעם מצטרף גם הנכד שלי. זאת המשרה האהובה עלי. כמובן שיש רגעי משבר, כמו לכל אחד מאיתנו. והיום אני מתחילה את השיגרה הנעימה שלי, ילדים,נכד,ו...Lonely שבת שלום

למעלה