האמת שהוא נכנס לפלייליסט ..
הפלייליסט של גלגלצ... ALANIS MORISSETTE – CRAZY BLACK EYED PEAS – MY HUMPS (C-LIST) BRITNEY SPEARS – AND THEN WE KISS COLDPLAY – TALK DANIEL POWTER – BAD DAY JAMES BLUNT - HIGH FORT MINOR – BELIEVE ME FRANZ FERDINAND – WALK AWAY KELLY CLARKSON – BECAUSE OF YOU LIMP BIZKIT – BITTERSWEET HOME MADONNA – SORRY MARIAH CAREY – GET YOUR NUMBER MATTAFIX – BIG CITY LIFE פלייליסט לילה: JOSE GONZALES – HEART BEATS "פלייליסט מסיבה": KANYE WEST FEAT. JAMIE FOXX – GOLD DIGGER פעם ביום ומטה: ANTHONY & THE JOHNSONS – HOPE THERE'S SOMEONE DEPECHE MODE – PRECIOUS NICKLEBACK - PHOTOGRAPH ROBBIE WILLIAMS – TRIPPING SHAKIRA – DON'T BOTHER ...העברי.... אביב גפן – מחר איה כורם – קיץ ארקדי דוכין – הוא ואני בית הבובות – למעני יהודית רביץ ואהובה עוזרי – האיש ההוא כלא 6 – דרך המלך מאיה בוסקילה – רק אל תגיד סיון שביט – כרטיס טיסה (C-LIST) עמיר בניון – שיגרה
רונית שחר – להתחיל להמשיך שגיא צורף, אלעד כהן עם מלאני פרס ויהלי סובול – לרוץ מהר שירי מימון – לאן שלא תלכי שרית חדד – בין כל הבלאגן מדי יום במסגרת תכנית "הבחירות": אקסום – לא משחק איתך "סינגלס" – שיר השבוע: שירי מימון – לאן שלא תלכי פלייליסט לילה: סיון שביט – כרטיס טיסה רונית שחר – ים של זמן תומר ממיה – סימנים של בוקר "פלייליסט מסיבה": אקסום – לא משחק איתך דנידין – המנגינה שלי פעם ביום ומטה: גלעד - תקוה דוד ד'אור עם ארקדי דוכין – נוסע צפונה (+כרוניקת "אלבומים ישראלים חדשים") מירי מסיקה – אף אחת / שיר לשירה מטרופולין – בלי לומר מילה נינט טייב – האור בחיי שוטי הנבואה ואיזבו – הוא שי נובלמן – Girlfriend
רק משום מה אני ועוד רבים לא שומעים אותו מתנגן שם....