שיגרה עכשיו בגלגל"צ

עמירם04

New member
האמת שהוא נכנס לפלייליסט ..

הפלייליסט של גלגלצ... ALANIS MORISSETTE – CRAZY BLACK EYED PEAS – MY HUMPS (C-LIST) BRITNEY SPEARS – AND THEN WE KISS COLDPLAY – TALK DANIEL POWTER – BAD DAY JAMES BLUNT - HIGH FORT MINOR – BELIEVE ME FRANZ FERDINAND – WALK AWAY KELLY CLARKSON – BECAUSE OF YOU LIMP BIZKIT – BITTERSWEET HOME MADONNA – SORRY MARIAH CAREY – GET YOUR NUMBER MATTAFIX – BIG CITY LIFE פלייליסט לילה: JOSE GONZALES – HEART BEATS "פלייליסט מסיבה": KANYE WEST FEAT. JAMIE FOXX – GOLD DIGGER פעם ביום ומטה: ANTHONY & THE JOHNSONS – HOPE THERE'S SOMEONE DEPECHE MODE – PRECIOUS NICKLEBACK - PHOTOGRAPH ROBBIE WILLIAMS – TRIPPING SHAKIRA – DON'T BOTHER ...העברי.... אביב גפן – מחר איה כורם – קיץ ארקדי דוכין – הוא ואני בית הבובות – למעני יהודית רביץ ואהובה עוזרי – האיש ההוא כלא 6 – דרך המלך מאיה בוסקילה – רק אל תגיד סיון שביט – כרטיס טיסה (C-LIST) עמיר בניון – שיגרה
רונית שחר – להתחיל להמשיך שגיא צורף, אלעד כהן עם מלאני פרס ויהלי סובול – לרוץ מהר שירי מימון – לאן שלא תלכי שרית חדד – בין כל הבלאגן מדי יום במסגרת תכנית "הבחירות": אקסום – לא משחק איתך "סינגלס" – שיר השבוע: שירי מימון – לאן שלא תלכי פלייליסט לילה: סיון שביט – כרטיס טיסה רונית שחר – ים של זמן תומר ממיה – סימנים של בוקר "פלייליסט מסיבה": אקסום – לא משחק איתך דנידין – המנגינה שלי פעם ביום ומטה: גלעד - תקוה דוד ד'אור עם ארקדי דוכין – נוסע צפונה (+כרוניקת "אלבומים ישראלים חדשים") מירי מסיקה – אף אחת / שיר לשירה מטרופולין – בלי לומר מילה נינט טייב – האור בחיי שוטי הנבואה ואיזבו – הוא שי נובלמן – Girlfriend רק משום מה אני ועוד רבים לא שומעים אותו מתנגן שם....

golf123

New member
עמירם...

כן שומעים, לא שומעים - השיר הזה יעשה הסטוריה. הוא מיוחד, הוא שונה, הוא מבריק, הוא נוגע, הוא מרגש, הוא יפהפה, הוא הכל... אחת התכונות הנהדרות של עמיר הוא חוסר הרצון להתחנף לתכתיבי מיין סטרים ולהתרדד לסוג הזה של השירים שטחונים ללא הכר בתחנות הרדיו השונות, בעיקר גלגל"צ. הרי זאת בדיוק אחת הסיבות למה אנחנו אוהבים את מה שהוא עושה. לדעתי, אין מה לדאוג - השיר יצליח על אפם ועל חמתם של ממעיטי השמעותיו בגלגל"צ
.

עמירם04

New member
האמיני לי שאני לא דואג....

מה שהשיר הזה עשה לי.. גם אלף גלגלצ לא יצליחו להוריד בערכו. הכל עד לכאן עשה היסטריה ראיתם השבוע גם ללא "עשרות" ההצבעות שלנו הוא עדיין בשלושת הגדולים..שבוע שלישי או רביעי.. מה לעשות.. השירים של עמיר הם כמו יין.. משתבחים עם הזמן...

למעלה