שיגרה זה רע!

maorubin

New member
שיגרה זה רע!

אז מה עושים עם זה?... איך שוברים אותה?.. אני איתה כבר 10 חודשים... בזמן האחרון יש סוגשל ריחוק... ששאלתי אותה למה... היא אומרת שזה בגלל השיגרה...אבל עכשיו כשאני כן מנסה לשבור את השיגרה הזו היא בכלל לא מתייחסת ולא אכפת לה... אני בצבא (5 חודשים...) והיא עובדת ולומדת לפסיכומטרי.... ולמה השיגרה הזו? אני חוזר בסופשים הביתה (ולא כל סופ"ש...) והדבר היחידי שאני רוצה זה לראות אותה ולראות את הפינה החמה שלי (הבית... החדר שלי) אז כן... אנחנו יושבים הרבה בבית... וכשאני בצבא.. אז השיחות שלנו הן על כמה שקשה לי ואיך היה במשמרת או בלימודים... אין על מה לדבר חוצמזה... ציטוט שלה:" זה הפך להרגל" אוקי... אז בואי נשנה אותו.... איגנתי שייט במפרשית של חבר מחר.. וכשאמרתי לה על זה היא "מה אני יעשה שם?! מה זה קשור?!" ושלא תבינו.. היא כן ספונטנית וזורמת והכל... אבל כפעם זה היה פשוט ההפך הגמור... אז גם כשאני מתאמץ... (וזה באמת היה קשה לארגן את השייט הזה) היא זורקת את זה כאילו זה יציאה לסרט... או משו.!#@ אני לא רוצה לאבד אותה, אני אוהב אותה מאוד, כיף לי איתה מאוד ואני פשוט רוצה רק להיות בחברתה ואיתה... יש משהו לעשות או שלתת לזמן לעשות את שלו? (ולפי הקצב הזה הוא יעשה רק רע...) בבקשה תעזרו....

oferyosi

New member
רציתי להגיד לך שתבדוק אם אין לה מישהו אחר..

כי זה נשמע תירוצים...ובטח בגלל שאתה בצבא והיא רוצה חבר קרוב , אז סיפורי השגרה הם תירוץ טוב... תהיה חזק אח שלו

maorubin

New member
מיד אחרי כל זה..

הקפצתי את ה"צוות המיוחד" שלי... אחד שנפרד מחברה שלו אחרי שנתיים וחצי והשני פשוט ברמה אינטלקטואלית גבוהה מאוד... הגעתי למסקנה.. אם הקשר חולה.. מי אני שאסחוב אותו בכוח? אז במקום לחכות לזמן שיעשה את שלו אני עזרתי לזה לקרות... למה להמשיך להיות במיטה חולה אם אפשר להיפטר מהוירוס?... בקיצור... אני מקווה שההתמודדות תהיה טובה. וכמה שפחות כואבת... האמת... שכן... נראלי שיש איזה מישהו אחר שהיא רוצה... עם כל זה שהיא אוהבת אותי.. אני יודע שבזמן האחרון היא כן הסתכלה על בנים אחרים.... לא.. זו לא הסקת מסקנות...זה בדוק... אולי פה אני אמצא את דרך ההתמודדות שלי... מקווה שהפורום יהיה הבית שלי... :)

nate2000

New member
../images/Emo24.gif לפעמים צריך גם לדעת לסגת

הבחורה סתם האכילה אותך תירוצים אבל כשפעלת ושינית היא התקפלה. אם היא באמת הייתה רוצה לשנות ולצאת מהשגרע היא הייתה עושה משהו. והייתה קופצת בשמחה על רעיון השייט.

maorubin

New member
חחחחח

והכי מצחיק (בציניות כן?) שהיא אמרה שאטני פסימי בשבוע האחרון... (שהרגשתי את הכל מתפרק לי בין הידיים..) ניסיתי להחזיק ולהנעים את הקשר.. היא זו שלא זרמה ולא "נענתה לקריאותיי" שיהיה לה בכיף... פה רק הזמן יגיד את שלו... זה עושה ממש טוב להוציא כעסים כאלהץ... מזל שיש לאן :)

עשית בשכל אבל אני קוראת אותך וחושבת

"נכון, הוא ניפרד-ויתר-עשה את הצעד הנכון, אבל אתה נשמע כאחד שעדין לא מעכל מה עשית. אני בטוחה שעוד כמה ימים נקרא פה הודעה "ניפרדנו וקשה לי מה עושים כדי להתגבר?" בקיצור- אל תמהר לשמוח, קח לך את הזמן לעכל ולאט לאט תתרגל למצב החדש- מקווה שתהיה לך התמודדות קלה. בהצלחה

maorubin

New member
כן אני יודע...

בינתיים זה נחמד א לעכל את זה... ואנ י מעדיף לדות את תהליך העיכול של הפרידה כמה שיותר... ויש לי סיבה! אני בתהליכי מעבר תפקיד בצבא.. יציאה מקרבי לג'וב... זה דורש המון כוח נפשי בכל המובנים שקשורים לדבר... אני מעדיף לחיות באשליה שכלום לאקרה כרגע.. ולעבסור משבר אחד בכל פעם... 40 משברים במכה יהרגו אותי.... אבל לא יודע... אולי אני כן מעכל את זה?... ופשוט בגלל שראיתי את הסימנים האלה לפני חודש וחצי מתחילים (אומנם במאוד קטן) אז כן.... אני מוכן נפשית לכזה דבר.... אני מאוד מקווה שזה ככה... ואז ההתמודדות תהיה הרבהי ותר קלה... בכל מקרה אני יודע שאם לא יש לי לאן לפנות וזה כבר מנחם

The Chicken

New member
נו נו

עכשיו, כשכבר לא תהיה קרבי, תוכל להכיר הרבה בנות
ובטוח שהסמיכות לא מקרית... כנראה שזה הזמן לעבור הלאה. אגב, הרבה פעמים בקשר צד אחד יודע שזה נגמר, אבל סוחב את זה תקופה מסויימת- לעולם אל תהיה האדם הזה, אין דבר יותר פוגע. ומנגד, לעולם אל תרשה שיסחבו אותך... בדיוק מאותה סיבה. בהצלחה!

omer73

New member
כנראה

שהיא קיבלה את ההחלטה לסיים את הקשר ובגלל זה היא מתנהגת ככה, כי בנאדם שרוצה לשמר את הקשר, נלחם עליו, מפגין קצת רצון, טיפה של חשק וכו', ובמקרה שלך (ככה אני מבין לפחות) הצד השני אדיש, לא מעוניין, כנראה שאצלה היא כבר השלימה עם סיום היחסים, ומה שלא תעשה זה לא יעזור, כי בשביל לשמור ולתחזק קשר צריך 2.

למעלה