שיגעתי אתכם אבל

שיגעתי אתכם אבל

אבל עלה לי בזה הרגע רעיון חדש ליומולדת של חברה שלי שבע"ה זה רעיון שאני די סגורה עליו אז ייצא לפועל בע"ה הרעיון הוא עוגיות ברכה- להכין עוגיות ולכתוב על כל עוגיה ברכה במילה אחת אחרת למשל עוגיית שללוה עוגיית אהבה עוגיית בריאות עוגיית אושר עוגיית מזל -את כל העוגיות אכניס לקופסה שעליה אכתוב: שתזכי ל..." ואז היא תפתח את הקופסה ותגלה את כל ברכות העוגיות. רק מה הבעיה? אני הבן אדם שהכי לא מבין ומתעסק במטבח ובהכנות של כאלו דברים. אף פעם לא הכנתי עוגיות/עוגות או משהו שהוא מעבר ללהכניס טוסט לטוסטר או לחמם אוכל מוכן. אז יש מצב שמישהי תתן לי מתכון קל קל קל לעוגיות טעימות (אין לי מושג מה היא אוהבת אז עוגיות כאלה שכולם אוהבים) ותסביר לי איך כותבים את הברכות על העוגיות? ואם זה ממש מסובך? תןדה רבה מראש

ולגבי הברכות בעוגיות

בינתיים חשבתי על: אהבה פרנסה בריאות שלווה אושר שמחה הנאה סיפוק הגשמה מזל הצלחה טוב יש לכן עוד רעיונות אולי? זה צריך להיות מילה אחת

KarinDi

New member
לא בטוחה שהבנתי

איזה סוג של עוגיות את רוצה לעשות? ואיך תכתבי את המילים? ראיתי מישהי שכתבה בצבעי מאכל על עוגיות חמאה פשוטות, אבל אין לי מושג איך... לגבי עוד ברכות: צמיחה/פריחה/גדילה גאווה/לאהוב את עצמך חלומות (אפשר לכתוב dream big, זה קצר) תקווה, אופטימיות

זה בסדר

מצאתי מתכון לעוגיות פשוטות מאוד אני מתכננת לכתוב עליהן עם זילוף של אבקת רויאל אייסינג מקווה שזה ייצא זה פעם ראשונה בהצלחה לי :> ותודה לכם

דוריק30

New member
בהצלחה

תעשי ניסיון לפני שאת מכינה על אמת. ואני כמובן בעד ברכות בתוך העוגיות, כי יש בזה את אלמנט ההפתעה בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה זאת מתנה מתוקה במיוחד, וגם אם תתפקשש- אני מניחה שאפשר יהיה להעריך את ההשקעה

תודה לך האמת שבדיוק

עכשיו סיימתי את ההכנה והעוגיות יצאו נחמד מאוד- סביר לפעם ראשונה ובאמת העיקר הכוונה :> אני רק צריכה לקנות עכשיו קופסה חד פעמית ,לקשט ולכתוב עליה "שתזכי ל..." ואז להכניס את כלהעוגיות לתוכה :> תודה לכולן על העזרה

KarinDi

New member
נשמח אם תנסי שוב...

מוזמנת לשלוח לי למייל ואני אעלה

למעלה