שיגעון

שיגעון

אני לא יודעת איך להתחיל לכתוב ואיך בכלל אומרים מה שמרגישים בלי לברוח אח"כ או להסתתר דרך תיאורים אבל מישו שהכרתי ולמד כתיבה אמר שזה יעזור וחפר לי על היכולת של כתיבה לשחרר את הכאב אז אני מנסה כבר כמה לילות שיש לי סיוטים.לפני כמה ימים התעוררתי כשכל החולצה שלי רטובה מזיעה. לא ייחסתי לזה משמעות אבל הרעד ברגליים והכאבים בחזה ממשיכים אתמול חלמתי שאח שלי מרביץ לי ואני בחלום רוצה שהוא יאהב אותי והוא לא עברתי דירה ואני מרגישה ממש ממש לכודה הדירה קטנה והשותפה העמיסה עליי ידע עליה שלא רציתי לדעת אני מנסה להיות נחמדה ולא אפטית אבל אחרי 16 שנה שיום יום שמעתי את אמא שלי שעות ארוכות אין לי כוחות יותר להקשיב למי שהוא לא אחד מהשלושה שאני אוהבת. אני מרגישה שזה שואב ממני בטח לא לזרה. אני צריכה את המרחב שלי, את המקום שלי. זה לגיטימי להתחבר לשותפה שלך אבל לי אין כוחות ואני צריכה את הלבד והזמן שלי עם עצמי נראה לי שאני משתגעת. התעוררתי היום בבוקר. 5 אני כבר בחוץ. האוטובוס מאחר ואני מתחילה להתחרפן. כאילו, על אמת. הרגל שלי מתחילה לרעוד לי האוסידי מתחיל להשתלט עליי ברגעים האלה נעצר מולי גבר עם אופנוע .הרחוב שומם וחשוך.הוא מסתכל עליי ואני לא מבינה מה הוא רוצה אני ככ מפחדת מהחרדות של האוסידי אז אני שואלת אותו לאן הוא מגיע אין לי מושג איך השאלה הזו נפלטה לי מהפה בזמן שמחשבה אחר הייתה מה הוא רוצה ולמה הוא עצר ומסתכל עליי הוא שואל לאן אני צריכה ואני אומרת אני לא שמה קסדה כי אני ככ מפחדת לא להיות במקום ההוא אנחנו נוסעים ואני רואה במראה איך אני מחבקת גבר זר הוא לא חוסך ממני ואומר"את מחממת לי את הגב איזה כיף" הוא שואל בת כמה אני ושאר חארטות אני מרגישה חרא באותם רגעים באמצע הדרך הוא עוצר ואומר לי שאני אנהג אני אומרת לו מה פתאום שאני לא יודעת אני אומרת איזה 3 פעמים שאני לא רוצה והוא לא מתייחס ועוצר שם על הראש שלי את הקסדה והוא מאחוריי אני לאט לאט קולטת מה עשיתי אנחנו נוסעים הוא מוביל והקסדה מכסה לי את העיניים ואני לא רואה כלום בכביש אני נכנסת לאיזה מצב רוח התאבדותי שמה אכפת לי בכלל למות על הכביש ונוסעת עוד הוא מכוון מציע קפה על הדרך אני אומרת לא מגיעים והוא אומר לי "תישארי איתי" אני חושבת בלב איזה מניאק יש לו טבעת אז אני אומר:"אני רואה שיש לך טבעת" הוא נבוך ואומר לי סתם בצחוק ושלא אסע עם זרים אני מנסה לקלוט מה קרה בדקות האלה איך הרגשתי קטנה ואיך הוא לא הקשיב לי איך שנסעתי בעיניים עצומות בכביש על אופנוע בחושך אני עושה מה שאני צריכה וחוזרת לדירה ומגלה ששכחתי תמפתחות השותפה לא עונה ואני בלחץ זמנים............. אני שומעת את החתולה שלי מבפנים שורטת את הדלת ומייללת לאחרונה אני נאחזת בה מחבקת אותה חזק חזק בלילה כי היא היחידה שמזכירה לי בית במושגים של התמימים והלא נגועים, אלה מפעם מזמן מזמן אני מזמינה פורץ לא חושבת על בעל הדירה בכלל אני רוצה בית! להיות בפנים! השותפה שלי חוזרת אליי ואומרת לי לבוא לעבודה שלה אין לי כוחות לחשוב בהיגיון בכלל אני אומרת לא משנה מחכה לפורץ ומתחילה לבכות במדרגות כמו איזה יצורה בסוף הוא הסע אותי לעבודה שלה אחרי שקצת היגיון נכנס לי לראש והבנתי שבעל הדירה ישתולל ביטלתי את מה שהייתי צריכה לעשות כדי להתאפס על עצמי .............

אם זה לא היה חלום...

זה דווקא נשמע לי מגניב! אופנוע, קפה, עניינים...
... נשמע שדווקא האופנוען מייצג משהו שאת מאוד רוצה להיות קרובה אליו בחיים האמיתיים אבל משהו חוסם אותך. יש לך השערה?

אחרי ההודעה של קולדון

גם אני לא בטוחה שהבנתי, כי אני קראתי את זה כהתרחשות מטורפת (אבל לא מטורפת מהסוג הפסיכוטי. אלא מהסוג של מי שנפגעה ממש קשה ממשהו שגורם לה עכשיו לכאלה רמות מטורפות של דיסאוציאציה), אבל אמיתית. רוצה להבהיר? ובעיקר, איך את עכשיו? מחבקת חזק.

לגרניום

אני מתביישת להגיד כאילו ממש ממש שזה לא היה חלום. יש לי מקרים שאני לפעמים כל כך מנותקת מהמציאות (כמו בבוקר הזה) שאני עושה שטויות בלי לחשוב כבר כמה זמן שאני בניתוק מהמתרחש סביבי למדתי על עצמי שככה זה עוזר לי לשרוד, לא להרגיש יותר מידי אבל יש לזה גם פן שלילי כי אני מאבדת שיקול דעת לגמרי שיתפתי את אחותי בזה והיא עזרה לי מאוד לא קישרתי את מה שהיה לדיסצוציה אלא לזה שממש פחדתי לא להיות באותו מקום בזמן אז ההיגיון שלי השתבש אבל עכשיו שאני חושבת על זה- זה לא פעם ראשונה שזה קורה לי אני מודעת לקטנות ולעליבות שאני מרגישה ליד גברים גדולים כאלה אבל אני ממש ממש מאוכזבת מעצמי שלא אמרתי לו לא או שפשוט לא יודעת קיוויתי למות גרניום, את מקסימה תודה על זה שאת תמיד מוצאת כוח להגיב מעריכה.

בחזרה

והלוואי שהיה בכל זאת איך לפתור את בעית הזמנים הזאת (עם המטפלת ההיא שהוצעה לך). את ממש זקוקה לטיפול. התיאור שלך כאן קשה נורא, קשה נורא לדמיין איך את מתמודדת עם מציאות כזאת כשאת, בעצם, מאוד לבד...

וואו נקרא נוראי

לא הבנתי אם זה חלום או מציאות ועדיין , את מעבירה את התחושות הקשות . אני לא יודעת מה קורה איתך מבחינת טיפול , אבל הסבל שאת חווה הוא בלתי אפשרי . וכל כך כואב לי לקרוא אותך ככה . מה שלומך היום? שולחת לך חיבוק גדול

בעיטונת!

מקווה שהחופש בהודו מטיב איתך כמו שחשבת ורצית אני היום יותר בסדר. אני נמצאת כרגע במקום עם אנשים אז כרגיל אני מנותקת ממה שאני מרגישה וזה אחלה מבחינתי אני מנסה להיות בגישה של להתמודד עם מה שאני מרגישה (בעקיפין) ולחפש פתרונות ובקשר לטיפול...אני מחכה לתשובה מהמרפאה הכללית שולחת לך אחד בחזרה

No longer

New member
זה נוראי.

כשאת חושבת דבר אחד ועושה ההפך המוחלט ממנו. כשאת רוצה בית ובורחת לעולם ולבלגאן. כשאת רוצה שקט ועושה לעצמך רעש. כשכואב לך ואת צוחקת. קחי נשימה עמוקה, תהיי נעימה אל עצמך היום, טוב? שולחת לך שקט בקופסא, מארץ רחוקה. נשמע שאת צריכה קצת.

קולדון

New member
היי

קודם כל מצטערת על חוסר הטאקט בתגובה שלי ממקודם, באמת פשוט לא הייתי בטוחה... בגלל ההודעה מעלי. דבר שני... אני מאוד מכירה מצבים כאלו מעצמי. להביא את עצמי למקומות מסוכנים, מתוך ויתור... שלא אכפת לך מעצמך עד כדי כך. זה עצוב לי מאוד לקרוא את זה... אני חושבת שאסור לך לוותר. במיוחד... כי הדברים האלו לא מביאים באמת לויתור או איזושהי הקלה אלא להמון המון סבל נוסף... כזה שכבר עדיף למצוא איכשהו את הכוחות לבנות במקום לשחרר ולהרוס ולהרגיש אח"כ גרוע יותר. ואפשר להתרומם. באמת. אם היית יודעת כמה פעמים הייתי במצבים כאלו... אני יודעת כמה קשה להאמין שלקחת את עצמך לסיטואציה כל כך לא הגיונית. מזל מזל מזל שלא קרה לך כלום. מה שכן- אני יכולה להבטיח לך שאפשר להרגיש אחרת (לפעמים אני תוהה איך הייתי מרגישה אם היו מבטיחים לי שאני לא היחידה שמרגישה או הרגישה ככה.... שאפשר לצאת מהמקומות הכי נמוכים ולעלות לגמרי למעלה...) אל תוותרי עלייך... תנסי לרסן מעשים כאלו הרסניים כלפי עצמך..

למעלה