שיגעון

הייי

לא יודעת אבל אמא שלי משוגעת מאוד היא עושה לי כל היום רק צרות לא נותנת לי לחיות

"מה לא קרה?"

את באמת שואלת מה קרה? אמא שלי משוגעת על כל הראש היא ממש מעצבנת אותי בזמן האחרון היא כזו קרצייה לא נותנת לי לנשום היא ניתקה לי תשיחות בפלא וגם של הבית אין לי דמי כיס אין לי שקל אחד ..כל היום היא רק יודעת לקלל אותי ורק להציק לי בנקודות החולשה עכשיו הבנת מה קרה~!!!!

yaeli20

New member
כן שאלתי בשיא הרצינות וזאת דעתי

אני מבינה שאם את כותבת אצלנו בפורום את באה כמונו ממשפחה שאחד ההורים נפטר, אני מבינה שאצלך זה אביך. אצלי אמא שלי נפטרה כשהייתי קטנה ואבא שלי נשאר לגדל אותנו לבד. אינני יודעת בת כמה את ולכן אענה בכלליות... כשאני הייתי בגיל ההתבגרות גם לי היו ריבים עם אבא שלי על טלפון וגם לי ניתקו (כמה פעמים
) את הפלאפון/טלפון וככה גם אצל מרבית מחברי שגדול בבית עם הורה אחד או שניים, כל אחד מאיתנו (אני וחבריי) הגענו להסדרים עם ההורים לי לדוגמא היה קו פרטי בחדר עם שיחות נכנסות בלבד מישהו שאני מכירה קיבל פלאפון עם טוקמן שההורים שלו היו מקציבים לו סכום מסוים לשיחות בחודש ואם הוא רוצה יותר הוא היה צריך לקנות בעצמו. וכאן אני מגיעה לנושא הבא במידה כמו שאני חושבת את בת עשרה... למה לא תלכי לעבוד איפשהו (במיוחד עכשיו בחופש שאין בית ספר) מבייביסיטר או טלמרקטינג או במלצרות, בבורגר ראנץ/מקדונלדס/ בורגר קינג וכד'? גם לא יהיו לך ריבים אין סופיים עם אמא שלך וגם תהיה לך תחושת הסיפוק של השגת משהו מכסף שאת עבדת בשבילו, זאת תחושה נהדרת. מה דעתך?

בוקר טוב

את באמת חושבת שאני לא עבדתי במהלך החופש ושכרגע אני לא מחפסת עבודה אבל אמא שלי עושה לי בכוונה היא לא רוצה לתתת לי תמשכורת שעבדתי עלייה כימעט חודש כמו כלב כל בוקר ההיתי קמה בחמש ארבעים ויוצאת בשש ועשרים וחוזרת ב4 אחר הצהריים אז מה את מציע לי לעשות אם אמא כזו

yaeli20

New member
לפתוח חשבון בנק משלך

מדוע המשכורת שלך מגיעה לאמא שלך? פתחי חשבון בנק ושהמשכורת שלך תיכנס לשם...

shirli6

New member
שלום לך

לא נורא, גם שלי. אם אמא שלי הייתה שפויה זה היה משעמם... ועכשיו ברצינות, אם תרצי לשתף אותנו במה שגורם לך לחשוב כך, נוכל (אני מדברת בלשון רבים, כלומר- אני והפיצול) לנסות לעזור

eshkolit32

New member
היי בתאל איציק../images/Emo140.gif

אני מבינה שאת בעצבים כרגע ובכל זאת, ברוכה הבאה לפורום שלנו. אם תסתכלי בהודעות שנכתבו בפורום תגלי שאת ממש לא היחידה שיש לה בעיות עם אמא שלה, עם ההורה שנותר. גם לי היו בעיות עם אבא שלי אחרי שאמא שלי נפטרה, והיתי באטרף, לא הסתדרנו ולא הצלחתי למצוא פתרון (חוץ מלהיות המון מחוץ לבית...). אני הולכת להציע משהו ומראש אני חוששת שתסרבי כי קיבלתי תגובות שליליות לענין כאן מלא-מעט חברות וחברים. אבל: מה דעתך לנסות ללכת יחד עם אמא שלך לטיפול פסיכולוגי? אני לא אנסה לשכנע אותך, רק תחשבי על זה. הרי יש ביניכן קצר בתקשורת שאתן לא מצלחות להתגבר עליו. כל אחת רואה רק את הצד שלה וככה קשה לפתור בעיות. לפעמים כשיש מישהו חיצוני ואובייקטיבי - זה עוזר להתקדם. ככה אולי תצליחו לדבר אחת עם השניה. אני יכולה להגיד לך שכשאני עשיתי את זה - זה לא פתר לי את הבעיות, אבל הבנתי המון דברים, הבנתי בין היתר שאני לא אמורה להסתדר עם אבא שלי פתאם באמצע החיים רק בגלל שאמא שלי נפטרה, ושלא צריך לשאוף לאידיליה בבית כי זה פשוט לא משהו שחייב לקרות. לפעמים צריך לקבל את העובדה שפשוט לא מסתדרים וזה מאד מקל על החיים. הטיפול הזה שהיה קצר מאד כן תרם לי במחשבה לאחור. אני מקווה שתביני שהתאקלים שיש לך עם אמא שלך הם דבר שלא יישאר תמיד. כרגע אתן לא מסתדרות. יכול להיות שבעתיד תסתדרו יותר. הזמן עושה משהו לאנשים ולמערכות יחסים. בכל אופן מקווה שמחר תרגישי יותר טוב!

למעלה