שיגעון הקורסים eBay

avivit510

New member
עברתי את זה על בשרי , כמעט ונרשמתי

הכל ממש בולשיט , היום אחרי שהתחלתי הבנתי שזה השקעה השקעה וסבלנות סבלנות, כפי שאמרתי , אם מרווחים כל כך הרבה מה הם צריכים את הקורסים האלו ? במיוחד גלזר , אתם לא מבינים מה עשו לי בטלפון , אדם שטיפה ללא ביטחון עצמי נופל בשש אלף וכן צריך לעשות להם סוף הם מנצלים חולשה של אנשים ויש אנשים שכדי לשלם להם אלפי שקלים והזמן שמבזהזים , מוותרים על אוכל לילדים בגלל הבטחות שווא ועל זה אין רחמים , ובאותה נשימה אין על הפורום כאן יש כאן אנשים שעוזרים בכייף ויאמר לזכותם ,עמירם , אורית ,טלי, אבי ועוד והכל אני מספרת מניסיון אישי , פשוט אל תאמינו לכל השטויות שלהם של כל הקורסים , אני חקרתי את כולםםםםם בהצלחה

Amiram_e

New member

שיגעון הקורסים eBay

יש הרבה שמפרסמים קורסים באיביי כמו למשל 4 חודשים ראשונים מישהי הרוויחה 20,000.
שאלה לי בקשה לאלה שיותר משנה באיביי ומבינים טוב את העניין,
או לאלה שעשו קורס אם יכולים לכתוב אצל מי.
כי לפי מה שהבנתי זה הכל עניין של השקעה בהתחלה צרקיך להשקיע יותר ואז שעתיים ביום.
האם כדאי ללכת על זה כי אנשים מכל הגילאים הגיעו לזה והצליחו אם כן אפשר פירוט כמו במה להשקיע בהתחלה כמה חודשים ראשונים עד שמגיעים ללפחות 1000$.
תודה :)

Amiram_e

New member
הבטחות כמו חול ואין מה לאכול

עזוב אותך . אנשים משקיעים שנים בעסק בשביל להרוויח.
מי שמספר לך שתוך כמה חודשים תרוויח 1000 דולאר נטו הוא רמאי.
אני לא אומר שאחד מאלף מוכרים לא מוצא איזה מוצר בוננזה, במקרה או לא במקרה, שמוכרים אותו בטירוף. גם אם כן,ף כל הצלחה היא זמנית. תמיד יהיה מוכר שישבור לך את השוק. התחרות היא עצומה.
אבל הרוב, הממוצע עובד קשה מאוד על מנת להצליח.

trilliane

Well-known member
מנהל
גם אם הוא מוצא, איך ימכור כ"כ הרבה עם מגבלות של מוכר חדש?

Amiram_e

New member
אם יהיה לו מוצר כזה יפתחו לו מהר את המגבלות

איביי לא יעמדו בדרכו של מי שמוכר

trilliane

Well-known member
מנהל
כ"כ מהר שהוא יוכל להרוויח 20,000 תוך חודשיים?

trilliane

Well-known member
מנהל
אתה אמרת שיפתחו לו מהר את המגבלות... הקורסים הבטיחו הרבה

כסף במעט זמן. אם גם אתה מסכים שאפילו ברמה הטכנית זה לא ממש אפשרי (כי איביי מגבילים מוכרים חדשים ובצדק) זו עוד ראיה לכך שהם מרמים וזו הייתה הנקודה שלי.

Amiram_e

New member
יפתחו מהר לכמה מאות ליסטים, לא ל 20 אלף דולאר

ו...כןן אני מסכים שהקורסים האלה מספרים סיפורים בלי אחיזה במציאות.
הכותרת שלי היתה "הרבה חול ואין מה לאכול"

תודה לכולם הבנתי...

הבנתי כמה מסקנות מזה,
להתרחק מקורסים כאלו לחלוטין!
בחודשים הראשונים איביי לא מקור פרנסה, צריך בשביל זה סבלנות והרבה זהירות וידע בתחום.
&nbsp
תודה לכולכם!!!!

dima1000

New member
אני עברתי קורס לפני 3 שנים

אף אחד לא הבטיח רווחים מהירים ולהגיע ל-1000$ רווח לקח לי כשנה.
אני בעד קורסים כי קורס מעשי טוב נותן ידע בצורה מרוכזת שבלי קורס יכול לקחת הרבה זמן להגיע עליו.
יש דברים שלמדתי שאני לא מאמין שמישהו יחשוף אותם בחינם.
מה שכן, צריך לבחור את הקורס הנכון, כי חלק גדול שאני רואה בזמן אחרון זה קורסים תאורטיים.
זאת דעתי וכל אחד צריך להפעיל שיקול דעת ולבחור את הדרך שלו.

dobo

New member
גם אני עברתי קורס ואני מאוד ממליץ

עברתי קורס איביי לפני כ5 שנים וחצי.
לפני כן לא היה מושג איך בכלל לגשת לדבר הזה, ותוך זמן קצר קיבלתי המון כלים וידע כדי לצאת לדרך.

ברור שלומדים המון תוך כדי ניסיון, אבל הקורס נותן כלים ובסיס להתחלה.
תוך 3 חודשים כבר החזרתי את עלות הקורס, שעלה כמה אלפים.
*באג באיביי איפשר לי למכור ללא הגבלות של מוכר חדש :)

ברור שזה לא קסם כמו שכולם מתארים, ודורש השקעה כדי להכניס כמה אלפי שקלים.
בכל זאת, להתחיל לבד, לעשות טעויות שהקורס מונע, וללמוד הכל בלי הדרכה מסודרת-
לוקח יותר זמן ויותר תסכולים.

דעתו של איש.

noam weissman

New member
קורסים וכל השאר

יש המון חומר כתוב וסרטונים ברשת שמלמדים הכל. לא לכל אחד מתאים לשבת ולחפור עד שמוצאים מה שרוצים.

מנסיון אישי הייתי בקורס של אסי צור לפני כמה שנים טובות. באתי עם קצת נסיון באיביי, כבר מכרתי פה ושם והיכרתי את המערכת. אני יכול לומר שהקורס היה בסדר והכי חושב שם בפוקוס. הקורס לא כיסה הכל ובהחלט יש הרבה מה ללמוד אבל למי שלא יודע בכלל איזה צורות מכירה יש ו מה העמלות וכו קורס כזה חוסך המון כאב ראש ומביא אותך למצב שמתחילים למכור.

בניגוד למרצים אחרים אסי מההתחלה אמר שאין מתנות חינם וצריכים לעבוד קשה. זה דורש השקעה בזמן וגם כספית. בהחלט אסי הראה מוכרים מוצלחים וסיפר על הצלחות כאלו ואחרות. אני יכול לומר שסה"כ הוא היה דיי מאוזן ולא הגזים.

לא למדתי אצל יעל גלזר או מישהו אחר אבל אני ממש ממש לא אוהב את כל אלו שמתארים רווחים של עשרות אלפי דולרים תוך כמה חודשים. למי שאין נסיון במכירות ולא מכיר את המערכת של איביי וכו אני מעריך שלוקח חצי שנה ואולי אפילו שנה עד שמתחילים לראות זרם מכירות יפה.

כל מי שמספר תלמיד שלי אחרי חודש מרויח 5000 דולר זה בולשיט.. במקרה הטוב מוכר בכמה אלפים אבל נטו נשאר כמה מאות ... אולי ?

למוכר מתחיל יש מגבלה של 10 פריטים ועד 500 דולר... אחרי חודש אולי מעלים את הלימיט .. אין מצב למכור אלפי דולרים אחרי כמה חודשים במיוחד לחדשים שאינם עסק וכו.

לדעתי האישית קורס שעולה 1500-2000 שקל הינה השקעה טובה שחוסכת לטווח הרחוק.

בהצלחה.

למעלה