שיגעון איתכם מה הלחץ??? תנו רגע להשחיל מילה??? איזו צפיפות.... סודית לא מספיקה
S Sודית New member 18/12/01 #1 שיגעון איתכם מה הלחץ??? תנו רגע להשחיל מילה??? איזו צפיפות.... סודית לא מספיקה
ר רכות סוערת New member 18/12/01 #2 ראית מה זה? כבר כמעט יומיים אני יושבת בצד ומחכה! לא נותנים לי לבטא את הסערה שבי! בואי, סודית. קפה? סיגריה?
ראית מה זה? כבר כמעט יומיים אני יושבת בצד ומחכה! לא נותנים לי לבטא את הסערה שבי! בואי, סודית. קפה? סיגריה?
א אפי לוג New member 18/12/01 #4 שמעתי שאחרי קפה וסגריות מגיע הקטע עם גברים תקראו לי כשתגיעו לקטע הזה. סודית, הפסקת לכתוב?
S Sודית New member 18/12/01 #5 מה יש לך נגד קפה וסיגריה??? ישר לדזרט??? סודית לא מתחלקת במה שבא אחרי....
מ מיכאלה-לה New member 18/12/01 #6 לא צריך כי אי אפשר לחלוק כלום אצלי, המנות האחרונות הכי משובחות. מזמינה אתכם OTH מיכאללה שכרגיל באה אחרי כולם אריה, I am coming
לא צריך כי אי אפשר לחלוק כלום אצלי, המנות האחרונות הכי משובחות. מזמינה אתכם OTH מיכאללה שכרגיל באה אחרי כולם אריה, I am coming
S Sודית New member 18/12/01 #7 עכשיו באים??? ולמה רק לאריה?? אז מה אם הוא מבין אנגלית?? סודית לומדת שפות בשביל שמיכאלה תבוא (ביום חמישי)
עכשיו באים??? ולמה רק לאריה?? אז מה אם הוא מבין אנגלית?? סודית לומדת שפות בשביל שמיכאלה תבוא (ביום חמישי)