מצידי תשתגעי כל לילה ../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif
אז מכיוון ואני לא מצליחה לישון, ועוד 3 שעות אני צריכה לקום אני יעביר את זמני ע"י כתיבת שאלון,שמתם לב שזה ממש פופולרי פה?! אוקיי.. האם את/ה ער/ה?מן הסתם אם אני עונה זה אומר שאני ער... מה השעה?6:07 כמה פעמים קמת באמצע הלילה?3 למה? כי אני חולה , אני משתעל עד שאני מתעורר וכמעט נחנק
כיצד תגדיר/י שינת מלכים? מוות מה הדבר הכי מוזר שקרה לך באמצע הלילה? קורה הרבה (בערך...), מעירים אותי אני עושה מה שמבקשים וחוזר לישון ולא זוכר מזה כלום (לא מזמן קרה לי שחבר התקשר בלילה ודיברתי איתה משהו כמו חצי שעה ולא זכרתי כלום בבוקר וגם אחרי שהוא אמר לי "אבל דיברנו על זה אתמול בלילה" ובאמת הייתה לי שיחה נכנסת בלילה שבדקתי בטלפון) את/ה רעב/ה? לא כרגע, וזב דבר נדיר שאני לא רעב ! באמצע הלילה אורז/מרק?מרק ! אני לא אוכל יותר אורז - אחרי שבוע אצל סבתא בדימונה שארוחת בוקר+צהרים+ערב זה אורז החלטתי להתנזר ממנו שוקו/קולה? שוקו קקי/פיפי? פיפי מחשב/טלוויזיה? מחשב דיסק/רדיו? דיסק לישון/לקום? לישון לקראת הבוקר לאכול/לישון?לישון לרקוד/לשיר? לשיר ים/בית? בית להיות משועממת בשעה 3:52 לפנות בוקר ולכתוב בפורום/ ללכת לישון כי אני נרדמת? כמעט תמיד זה ללכת לישון... אני אוהב לישון ! מה יותר מצחיק- בדיחות שחורות או לבנות? שחורות ! אבל למה הגזענות הזו ?!
מה יותר מוזר- חייזרים או הציצי הנפול של אמא של חברה שלך? איכס ~_~ מה הכי חשוב-להצחיק או לרגש? לרגש...(כי אחרי הבכי בא הצחוק) איך תגדיר את עצמך במילה אחת וחצי? עצלן רע(ב) שקיות-נגד בעד? בעד חיות/מתות? מי ? טוב זה מתחיל להיות בשיגעון לילי מטורף אני ישים תמונה שלי וילך לישון... זאת אני לפני שנה..אינג'ויי(תמונה נוראית) מה רה לך....... תמונות מההמות ! תעשי לי שלישיה !
ואז נקנה
או
ונקים משפחה מוזרה... כי אתה לא ישנה בלילה ואני קם בלילה (אני קם כמעט תמיד ב 5 וחצי בבוקר....(אפשר לקרוא לזה בוקר? נראה לי יותר לפנות בוקר...)