חעעעעעעע איי נאוו...(=
L LunaticPark New member 23/4/05 #43 מה שאת אומרת DOESN'T MAKE SENCE אני הכיעור ההכי מפחיד שתראי אי פעם =[ ולא אוכל לבוא אליו אולי אם זה יהיה ב27 =\
מה שאת אומרת DOESN'T MAKE SENCE אני הכיעור ההכי מפחיד שתראי אי פעם =[ ולא אוכל לבוא אליו אולי אם זה יהיה ב27 =\
G giant G New member 23/4/05 #45 ארתור פאק אם הייתי בחורה הייתי בוגד בסמר להיות איתך XD מה עובר עליך אחי אתה כו*** (בנים לא אומרים את זה אחד על השני) ובקשר למפגש אחי אתה תצמטער שאמרת את זה יש מצב שמעבירים את התאריך
ארתור פאק אם הייתי בחורה הייתי בוגד בסמר להיות איתך XD מה עובר עליך אחי אתה כו*** (בנים לא אומרים את זה אחד על השני) ובקשר למפגש אחי אתה תצמטער שאמרת את זה יש מצב שמעבירים את התאריך
G giant G New member 23/4/05 #47 חחחח ARTOR OHHH YEA THERE OHHH ARTUR OHHH ARTUR YES YOUR GREAT OHHH FASTER FASTER LOL חחחחחח אחי איזה שפוכים!!! חחחחחח עוד מאט זה יעבור לסייבר חחחחחחחחח XD
חחחח ARTOR OHHH YEA THERE OHHH ARTUR OHHH ARTUR YES YOUR GREAT OHHH FASTER FASTER LOL חחחחחח אחי איזה שפוכים!!! חחחחחח עוד מאט זה יעבור לסייבר חחחחחחחחח XD
L LunaticPark New member 23/4/05 #48 Artur* Darling סייבר עם כוסיות כמו צ'זי זה האחד הקטעים שלי XDXDXD
P pookacha1 New member 24/4/05 #49 ../images/Emo12.gif אתם מוכנים להסביר לי שניכם מה הולך פה?! ועוד דבר.. ארתור. עצה לחיים: אם מישהי מחזרת אחריך תפסיק להגיד לה כמה שאתה לא אוהב את עצמך סבבה?
../images/Emo12.gif אתם מוכנים להסביר לי שניכם מה הולך פה?! ועוד דבר.. ארתור. עצה לחיים: אם מישהי מחזרת אחריך תפסיק להגיד לה כמה שאתה לא אוהב את עצמך סבבה?
L LINKINBOY New member 24/4/05 #50 חחחחחח חחח מחזרת LOL ועדיף שהקהל ידע את האמת לא? למה לשקר שקרים זה קקה
P pookacha1 New member 24/4/05 #51 וואי?! אני לא משקרת! כבר הרבה פעמים אמרתי לך עד כמה שאתה חמוד! ואני דורשת שתבוא למפגש!
G giant G New member 24/4/05 #53 אוללה וסליחה artur כתבתי מהר מדי ארתור אנד צ'זי אר סיטניג און אה טרי קיי איי אס אס איי אנ ג'י... חחחח כמה שאני לא קשור....... XDDDDDDDD
אוללה וסליחה artur כתבתי מהר מדי ארתור אנד צ'זי אר סיטניג און אה טרי קיי איי אס אס איי אנ ג'י... חחחח כמה שאני לא קשור....... XDDDDDDDD
L loligoth New member 23/4/05 #33 ../images/Emo54.gif ../images/Emo128.gif חחחח היית צריכה ללכת לפורום בריטני ספירס שם היו חותמים לך... קצת מטומטם לבוא לפורום של להקת ניו מטאל[?!] ולבקש שיחתמו...
../images/Emo54.gif ../images/Emo128.gif חחחח היית צריכה ללכת לפורום בריטני ספירס שם היו חותמים לך... קצת מטומטם לבוא לפורום של להקת ניו מטאל[?!] ולבקש שיחתמו...